Mizacım azıcık abzürttür, ondan herkesin ayak uyduramamasını anlarım. Ama sonuçta ben kahin falan değilim nereden bileyim sinirli veya üzgünsen nedeni ne?
Trip atılıyor, soruyorum bir şey mi oldu, ilk soruşta hep hayır iyiyim diyip geçiştiriliyor. Ben bu durumda üstüne varmayınca da atışma çıkıyor.
Ne rahatsız ediyor söylesen sana bir şey yapmıyacağım zaten, ne bu tripler? Hele de sevgili, erkek sevgili yapınca apayrı itici. Net olucaksın ya.
Sorunu açıklamak yerine trip atan insan çekilir mi?
İlişkilerde en büyük problem iletişimsizliktir çoğu zaman, problemeler sorun çıkararak hallolunmaz, o kişinin anlatmayı ve dinlemeyide bilmesi gerekiyor, suçlayıcı davranmak şikayet etmekle kimse sizi dinlemez trip atmak yakışmıyor, güzel diyaloglar kurmak gerekiyor, insanında sabrı bir yere kadardır kimse buna katlanmak istemez... aşırı ketum olmamak gerek...
Haklısın İletişimsizlik büyük bir sorun bu anlamda ilişkide yol katetmek imkansız o kişi olabildiğince hayatı sizin için zorlaştırır, oysa bizim sevdiğimiz insanlar hayatımızı kolaylaştırmalı... açık şekilde konuşmak gerekir her zaman, anlatmadan kimse kimsenin derdine çare olamaz ki, kimse kahin değil..
En İyi Cevaplar