Zararlı biri misin? kendine veyahut çevrene ne kadar tehlikelisin? Karanlık bir tarafın olabilir mi? Görünen veya görünmeyen bilinen bilinmeyen korkunç tehlikeli yanların.. seri katil potansiyeli falan (!)😁.. vs vs?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Zararlı biri misin? kendine veyahut çevrene ne kadar tehlikelisin? Karanlık bir tarafın olabilir mi? Görünen veya görünmeyen bilinen bilinmeyen korkunç tehlikeli yanların.. seri katil potansiyeli falan (!)😁.. vs vs?
Henüz o boyuta gelmedim, nasıl bir tepki veririm bilmiyorum, şiddet-kavga gibi şeyler asla davranacağım yöntemler değil, birisi bana fiziksel olarak saldırmadığı sürece, ama kırmızı çizgim veya hassasiyetimin olduğu bir konuda damarıma basılırsa affetmem, sözcüklerimle karşımdakine psikolojik harp yaşatırım.
Tehlikeli olduğum durumlar var.. Asabiyim bir kere.. Belli damarlarıma basılınca fena olabiliyorum.. Beklenmedik çıkışlarla gözleri fal taşına çevirdiğim olmuştur.. O yüzden dostluğumdan başka bir şey tavsiye etmiyorum kimseye..
Herkesin tehlikeli böyle bir yanı vardır bence..
Teşekkür ederim..
Şuraya şaka amaçlı "feminist kesiyoruz" yazsam yiyeceğim küfürleri bildiğim için yazmayıp bu riski almayacak kadar tehlikesiz biriyim.
😂😂😂😂😂
hiç değilim çok kırılırsam o zaman fazla sert kırıcı konuşurum , sinirlenirsem bağırırım ama onda bile uzun tartışmam ortamı terk ederim ağlıyorum hemen😅
Cevap
35Cevap
Herkesin karanlık bir yanı vardır. Kimisinin zararı kendine kimisinin zararı hem kendine hem etrafındakileredir. Adamına göre davranırım. Hoş etrafta hiç muhabbetim dahi olmayan insanlar tehlikeli olduğuma dair laflar ediyorlardı 🤔
tehlikeli birisi değilim. kendi halimde birisiyim her zaman için. ama eğer sevdiklerim zarar görürse o zaman tehlikeli olurum.
Şeker gibi insanım ya ne tehlikesi
Canımı yakanın canını yakacak kadar...
Haksızlığa uğratıldığımda ve kâlbim kırıldığında gerek kendim gerek sevdiklerim için, kinci ve bedel ödeticiyimdir evet. Benimle ve sevdiklerimle uğraşanlarla faiziyle ben uğraşırım sdfsdfdf 😅😈✌️
Katılıyorum
Kimseye hiçbir zararım olmaz.. Hatta bazen söylediklerimle acaba kırar mıyım diye çok ince düşünürüm..
Çok fenayım ben. Dağlara taşlara ulu ulu ağaçlara. Allah şerrimden emin eylesin o kadar söyleyeyim 😂
Bu söylediklerin sen misin.. 😅 Tutmayın beni kahkaha atacağım.. 🤣🤣🤣🤣 Duyda inanma cinsinden.. Sen öyle merhametli öyle iyi niyetli bir adamsın ki mümkün değil böyle birisi olman.. 😂😂
Biliyorum zaten hayatım.. 😂😂
@TatlıKızzzz34 Mecnuna sormuşlar ya siz ona birde benim gözümle bakın diye senin ki o misal belki adam tehlikeli yanını sana göstermiyor 😂😂
@Malefiz1313 öyle olsaydı illaki bir belirti olurdu.. 😂 Benim çapraz sorgularım var.. @o-m değil mi hayatım.. Ayrıntıcı bir karekterim olduğu için farklı versiyonlsrda aynı soruyu kaç kez sordum.. 🤣🤣
@TatlıKızzzz34 😂😂🤝🏻
🤣🤣🤣
Max yaptığım sözlü münakaşa, vicdansız değilim.
Bizden anca o kadar 😂
Son olaylarla zaten midem bulandı 🤢 bu kadar cani nasıl olunur
Vahşetin moda olduğu bor dönem.. üzücü korkunç
Bir terazi burcu olarak hiç tehlikeli birisi değilim, lakin bizim sürekli dengede kalmamız lazım ve adaleti temsil ederiz adil olmayan bir yerde adalet için tehlikeli olabiliriz.
Bazen ben bile beni tanıyamıyorum çünkü haddini aşanlara sabrım kalmıyor yani o bakımdan tehlikeli biri olduğumu düşünüyorum
Adamına göre tehlikeliyim en fazla gicik olduğum kişiye çelme takasim geliyor ya da cimcikleyesim
Normal bir insanım kimseye zarar vermedim bu zamana kadar çok şükür..
İçimde hapis olan vahşi bir 😈 şeytan vardı
Hapisten firar etti 😈😈
Düşündüm düşündüm bulamadım.
Vardır illaki ama benim de tehlikeli olduğum yanlarım
Karşının yaptığı etkiye göre tepki gösteririm.
Abla az kalsın birini boğup diğerini kolunu kırıyordum
Çevreme zarar veren biri değilim. Ama kendime çok zarar veriyorum
Kedilerle oyun oynayacak kadar tehlikeliyimm🙃
Sinirlendiğim zaman aşırı derecede öfkelenebiliyorum ama hiç karşımdakine zarar vermedim. Psikopat olan biri burada bunun lafını bile etmez emin ol ahdjsb
Biz neysek oyuz icimiz dışımız bir zeki değilim ki o kadar tehlikeli olayım zeki insanlar öyle işleri bilir şeytan gibi insanlar var
Her durumda her koşulda zararsız biriyim, ama sevdiğim insanları üzecek olurlarsa işte o zaman tehlike benim diğer adım olur.
Kimisine tehlikeli olurum, kimisine de tehlike arz etmem...
Hayır kimseye pek zararım olmaz bana dokunmadıkları sürece
Çok tehlikeli ve karanlık biriyim. Ancak bunu bana zararı olan kişiler için kullanıyorum.
Hiç sevgilim olmadı. Kadınlara karşı tehlikeli olmam için sebep işte (!)
Çiçekler tehlikesizdr
yüzde olarak 1 diyebilirim
Neysem oyum ağzım var dilim yok cinsinden ama yersen
Tehlikeli biri değilim..
Yerine göre tehlikeli olmam gerekirse
minnoş kedi eşittir ben ne tehlikesi ayol ☺️
Damarıma basmasınlar yeter.
Gölgesini adama düşman ederim.
Her insanın karanlık bir yüzü vardır.
Değilim, manyak olanlar kendi başını yesin
Kimseye bir zararım yok
Benim zararım sadece kendime
Tehlikeli bir yanım yok ama yaptığım şey sürekli ateşli silahlarla atış yaparım yivli av tüfeği, yivsiz av tufegi,9mm tabanca vs taktik atıcılık
Sen benden değil incellerden kork tarikat kurmuşlar kadınları avliyorlar gördüm sosyal medyada
Ponçik minnoş gibi bir şeyim 😃
kendimden başka kimseye zarar vermem
Yani sinirlenince evet öyleyim sanırım
Çok değil
Herkesin bir bam teli vardır
tehlikeli biri olduğumu düşünmüyorum
Kimseye zararım yok
Tehlikeli olmak istemiyorum :))
Benim zararım sadece bana...
Hiç değilim.
Ben çok safım
Biraz