Kişilik & Karakter Sizinle özdeşleşen bir kelime, mimik ya da davranış var mı? LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 89 Yapay Zekaya Sor Sizinle özdeşleşen bir kelime, mimik ya da davranış var mı? Sizinle özdeşleşen bir kelime, mimik ya da davranış var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. G. zekalı lafını çok kullanıyorum 🤦♀️😂 1 1 Yorumla LEYYA_GS 1 yıl Ben de bir miktar kullanıyorum 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Yalnızlık kelimesi olabilir 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. Gadası kelimesi var burada gadası 1 1 Yorumla LEYYA_GS 1 yıl Evet :) Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl İşime gelmeyen her durumda "aynen" diyerek ömrümü birkaç gün daha uzatıyorum 1 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Çevremdeki herkese at kafası ve fetöcü diyorum. En son bıçaklıcaklar beni ama bakalım ne zaman 1 1 Yorumla LEYYA_GS 1 yıl 😄😄 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Evet kesinlikle benimle bütünleşmiş bir kelimedir."EVET"🐺❤️ 1 0 Yorumla
Muhakara Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Benim iki elimi havaya kaldırıp Allah uzun ömür versin anlamında hızlı bir ileri atışım var herkese bu haraketi yapın beni gösterirler 1 3 Yorumla Muhakara 1 yıl Allah uzun ömür versin yerine Allah uzun ömür versin yazmışım Yorumla Muhakara 1 yıl Abicim benim telefon niye Allah uzun ömür versin yazamıyor bu sefer oldu gibi Yorumla Muhakara 1 yıl Anladınız siz Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Falan 😄Delimisin Hey Allahım gibi kelimeler Birde cümlelerin sonunda hep ya kelimesini çok kullanırım 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kendime bu aralar çok salağım diyorum kafam çalışmıyor filan 😒 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Umursamadığım insanlara yazılı, sözlü veya görsel olarak bunu belli etmem ile bilinirim. 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl "Bezdum bezdumm" bunu çok kullanırım günlük hayatta 🤭 1 0 Yorumla
DenizinKızı0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Var da sülemem çalıyorlar yav 1 0 Yorumla
GölgeWise Takip Et Xper 6 Yaş: 39 1 yıl Pot kırmak. Bazen dürüst olayım derken çam devirebiliyorum. 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Gülüşüm... bakışım... ve pekim oldu kelimem.. 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Suratsız yürüyüşüm 😂 1 0 Yorumla
Mavis7 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Bombastic side eye atıyorum arada o ahdjsh 1 0 Yorumla
dilaylaylla Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 539 cevap paylaştı. Şaka mı lafını çok kullaniyorum 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Bıktım artık 2 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Ponçik denebilir.. 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne alaka 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Var evet 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Var tabii 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Delisin sen 😬 1 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Zaman 1 0 Yorumla
Jakabo01 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok gibi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
G. zekalı lafını çok kullanıyorum 🤦♀️😂
Ben de bir miktar kullanıyorum 😄
Yalnızlık kelimesi olabilir
Gadası kelimesi var burada gadası
Evet :)
İşime gelmeyen her durumda "aynen" diyerek ömrümü birkaç gün daha uzatıyorum
Çevremdeki herkese at kafası ve fetöcü diyorum. En son bıçaklıcaklar beni ama bakalım ne zaman
😄😄
Evet kesinlikle benimle bütünleşmiş bir kelimedir.
"EVET"🐺❤️
Güven, matematik, sohbet, başarı, yakışıklı, spor,
Benim iki elimi havaya kaldırıp Allah uzun ömür versin anlamında hızlı bir ileri atışım var herkese bu haraketi yapın beni gösterirler
Allah uzun ömür versin yerine Allah uzun ömür versin yazmışım
Abicim benim telefon niye Allah uzun ömür versin yazamıyor bu sefer oldu gibi
Anladınız siz
Falan 😄
Delimisin
Hey Allahım gibi kelimeler
Birde cümlelerin sonunda hep ya kelimesini çok kullanırım
Kendime bu aralar çok salağım diyorum kafam çalışmıyor filan 😒
Umursamadığım insanlara yazılı, sözlü veya görsel olarak bunu belli etmem ile bilinirim.
"Bezdum bezdumm" bunu çok kullanırım günlük hayatta 🤭
Var da sülemem çalıyorlar yav
Bazı davranışlar var
Pot kırmak. Bazen dürüst olayım derken çam devirebiliyorum.
"hallederiz"
Gülüşüm... bakışım... ve pekim oldu kelimem..
Halilişko gibi patates seviyorum
deli, hunharca gülmek 😀
Suratsız yürüyüşüm 😂
Bombastic side eye atıyorum arada o ahdjsh
Şaka mı lafını çok kullaniyorum
Düşünürken çenem ile oynarım
Allahına sen bir sus
tamam, neyse
Bıktım artık
Ponçik denebilir..
sevgılıme sormak lazım
Bal porsuğu.