Kişilik & Karakter Burası neden bu kadar sessiz? neredesiniz? 🧐? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nasılsınız bugün? 🌞🌞🌞🌞🌞 Burası neden bu kadar sessiz? neredesiniz? 🧐? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Merhaba, buralardayız takılıyoruz kendi çapımızda. Teşekkür ederiz, iyiyiz siz nasılsınız? :) 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Merhaba iyim teşekkür ederim 😊 u Askiyasamak 1 yıl İyi olmanıza sevindim. Rica ederim :) Soran 1 yıl 😊😊
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Ben olmadığım için sessizdir 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Hee anladım 😅 ben de bu ses nereden geldi dedim bı baktım sen yorum yapmıştın 😅😅😊 u Barış_LonelyForever 1 yıl sdfsd teşekkürler :D Soran 1 yıl Rica ederim 😊
BirkadınBirçocuk Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Biraz daha aşağı eğilirsen gorebilirsin beni pıtırcık. 2 5 Yorumla Soran 1 yıl Göremiyorum 🧐😅😅 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Aaa neden acaba Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum 😂😂😂😂😂 Yorumla BirkadınBirçocuk 1 yıl Yavaş dusuceksin pitircigim Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa 😅 merak etme Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ben olmadığım içindir o sesizlik o matem havası.. Shnmşkj 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaa bu yüzden 😊💝🎈 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Teşekkürler bitanem uyuyordum @Perikızı0007♥🌺🙂 Yorumla Soran 1 yıl 🌹🌹🌹💝💝😊 Yorumla u Bihteeerrr 1 yıl Tüm kalpler feda ♥♥♥♥🔥 Yorumla Soran 1 yıl Evet 💝💝💗💗💗💗💗 Yorumla
_Hans_ Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 829 cevap paylaştı. Evet bugün bi sessiz sakin buralar :DNeyse ben burdayım, tamam tamam :D :D 1 10 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 hoş geldin Yorumla _Hans_ 1 yıl Hoş buldum :) :DNaber, nasılsın bakalım :D Yorumla Soran 1 yıl İyi sen? Yorumla _Hans_ 1 yıl İyilik benden de :)Can sıkıntısı be yaa... Yorumla Soran 1 yıl 😔 Yorumla _Hans_ 1 yıl Noldu niye, üzgün surat attın ki? Yorumla Soran 1 yıl Can sıkıntısı be yaa...Sen söyledin 😂 Yorumla _Hans_ 1 yıl Ha haa :DAlemsin yaa :D bende senin canını sıkan bi şey oldu sandım Yorumla Soran 1 yıl Yok yaa Yorumla _Hans_ 1 yıl Peki be yaa :D Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. İyiyim! Siz nasılsınız? 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İyi teşekkür ederim Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. uyuyoruz gece buraya takılıp yatmayınca 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂 Yorumla
KüskünAyıcık Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Millet çalışıyor sen gibi yatmıyor 1 6 Yorumla Soran 1 yıl Sen nerde biliyorsun Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Buranın sessiz olduğunu bildiğine göre burdan çıkmayacak kadar boş vaktin var Yorumla Soran 1 yıl Ehe Sen de işsiz mısın galiba Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Ne alaka Yorumla Soran 1 yıl Boş ver 🙄 Yorumla KüskünAyıcık 1 yıl Okk Yorumla
BriannOconner01 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 98% 1 yıl Hareketlenme başlamış :D 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Burdayım cano. 🤭🌸💗 1 3 Yorumla Soran 1 yıl hoş geldiniz 🌹🌹💗 Yorumla pembeboyalıodam 1 yıl Hoşbuldum, nasıl gidiyor 😊🌷 Yorumla Soran 1 yıl İyi fena değil senin için nasıl gidiyor 😊 Yorumla
Shizoo007 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Soteye yattım 😂 1 7 Yorumla Soran 1 yıl 😅😅 Yorumla Shizoo007 1 yıl Ajan 007 😂 sende ben gibi sotedesin heralde Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 ben bittim 🍳 Yorumla Shizoo007 1 yıl Hayır hayır daha mission complete yapmadık Mrs Ajan 0007 görevini bitirmek zorundasın aksi taktirde infaz etmek zorundayım 😂 Yorumla Soran 1 yıl İnfaza katılıyorum.😂 Yorumla Shizoo007 1 yıl Püüüüü yazıklar olsun 😂 Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim 🤣 Yorumla
DrErtuğrulbey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% 1 yıl Burdayızzz sen yoksunnn 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Yooo burdayım Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl O zaman ses 1 2 😃 Yorumla Soran 1 yıl 3 🎙️🎙️🎺 Yorumla DrErtuğrulbey 1 yıl 😃😃😃 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı. Sitede ses yok yazilarmiz var 1 0 Yorumla
HümeyraHanimm34 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% 1 yıl Burdayımm 1 1 Yorumla Soran 1 yıl hoş geldin Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. herkes gitti 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle galiba Yorumla
Uzaktaki_Anılar Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl eskisi gibi değil 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet yaa Yorumla
İstanbullubeyyyy3452 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Geldik buradayız 1 3 Yorumla Soran 1 yıl hoş geldiniz Yorumla İstanbullubeyyyy3452 1 yıl Hoşbulduk Yorumla Soran 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Burdayız 1 3 Yorumla Soran 1 yıl hoş geldiniz Yorumla agresifpanda69626 1 yıl Hojbulduk Yorumla Soran 1 yıl hoş geldin yine😅 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. sessizlik iyidir 1 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl hastayız ondan sfds 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Memoo00007 1 yıl teşekkür ederim peri kızıı Yorumla Soran 1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Merhaba, buralardayız takılıyoruz kendi çapımızda. Teşekkür ederiz, iyiyiz siz nasılsınız? :)
Merhaba iyim teşekkür ederim 😊
İyi olmanıza sevindim. Rica ederim :)
😊😊
Ben olmadığım için sessizdir
Hee anladım 😅 ben de bu ses nereden geldi dedim bı baktım sen yorum yapmıştın 😅😅😊
sdfsd teşekkürler :D
Rica ederim 😊
Biraz daha aşağı eğilirsen gorebilirsin beni pıtırcık.
Göremiyorum 🧐😅😅
Aaa neden acaba
Bilmiyorum 😂😂😂😂😂
Yavaş dusuceksin pitircigim
Yok yaa 😅 merak etme
Ben olmadığım içindir o sesizlik o matem havası..
Shnmşkj
Evet yaa bu yüzden 😊💝🎈
Teşekkürler bitanem uyuyordum @Perikızı0007♥🌺🙂
🌹🌹🌹💝💝😊
Tüm kalpler feda ♥♥♥♥🔥
Evet 💝💝💗💗💗💗💗
Evet bugün bi sessiz sakin buralar :D
Neyse ben burdayım, tamam tamam :D :D
😂😂 hoş geldin
Hoş buldum :) :D
Naber, nasılsın bakalım :D
İyi sen?
İyilik benden de :)
Can sıkıntısı be yaa...
😔
Noldu niye, üzgün surat attın ki?
Can sıkıntısı be yaa...
Sen söyledin 😂
Ha haa :D
Alemsin yaa :D bende senin canını sıkan bi şey oldu sandım
Yok yaa
Peki be yaa :D
İyiyim! Siz nasılsınız?
İyi teşekkür ederim
uyuyoruz gece buraya takılıp yatmayınca
😂😂
Millet çalışıyor sen gibi yatmıyor
Sen nerde biliyorsun
Buranın sessiz olduğunu bildiğine göre burdan çıkmayacak kadar boş vaktin var
Ehe Sen de işsiz mısın galiba
Ne alaka
Boş ver 🙄
Okk
Hareketlenme başlamış :D
Evet
Burdayım cano. 🤭🌸💗
hoş geldiniz 🌹🌹💗
Hoşbuldum, nasıl gidiyor 😊🌷
İyi fena değil senin için nasıl gidiyor 😊
Soteye yattım 😂
😅😅
Ajan 007 😂 sende ben gibi sotedesin heralde
😂😂😂 ben bittim 🍳
Hayır hayır daha mission complete yapmadık Mrs Ajan 0007 görevini bitirmek zorundasın aksi taktirde infaz etmek zorundayım 😂
İnfaza katılıyorum.😂
Püüüüü yazıklar olsun 😂
Teşekkür ederim 🤣
Burdayızzz sen yoksunnn
Yooo burdayım
O zaman ses 1 2 😃
3 🎙️🎙️🎺
😃😃😃
Bu ne şirin bir şey böyle 😊💚
Evet 😊
Sitede ses yok yazilarmiz var
Burdayımm