Kişilik & Karakter Karşındaki kişiyi ikna edecek özel bir bakışın ya da yaptığın bişey var mı? Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Ben de istiyoyummmm. Vey onu bana 😤 Güncellemeler1 yıl Super 💖🌸 Karşındaki kişiyi ikna edecek özel bir bakışın ya da yaptığın bişey var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kendim olmaktan başka bir formülüm yok samimi olmak en rahatı her zaman 😃 1 0 Yorumla
Gardenyas Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Gerçekleri söylerim.. ikna etme çabam asla olmaz.. isterse kabul eder istemezse etmez.. herkes özgür iradesinde hürdür.. 1 0 Yorumla
Driz_Can Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Benim gözler kör kısık bakıyorsam yüzünü seçebilmek içindir yoksa bir numara falan yok 😂 1 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% 1 yıl Var da onu sadece eşime yapıyorum. Biraz çocuksu olunca her istediğimi yapıyor 😁 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı. Kisiye göre ikna şekillerim değisiyo japon rol yapma oyunları sağolsun çok saat gömdük 1 0 Yorumla
nurbeyza505 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 1 yıl Mimiklerimi ihtiyacım olduğunda çok kullanırım her zaman ise yarar 🥳 2 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Dürüst oluyorum. 0 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Tamamen konuşmayla daha çok😃 0 1 Yorumla Bubifake24 1 yıl @akrebimsii sen bi gülsen yeter :)O fiziğe herkes ne desen yapar hhahsha Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ağlak kız bakışı 1 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Kendim olmaktan başka bir formülüm yok samimi olmak en rahatı her zaman 😃
Gerçekleri söylerim.. ikna etme çabam asla olmaz.. isterse kabul eder istemezse etmez.. herkes özgür iradesinde hürdür..
Benim gözler kör kısık bakıyorsam yüzünü seçebilmek içindir yoksa bir numara falan yok 😂
Var da onu sadece eşime yapıyorum. Biraz çocuksu olunca her istediğimi yapıyor 😁
Kisiye göre ikna şekillerim değisiyo japon rol yapma oyunları sağolsun çok saat gömdük
Mimiklerimi ihtiyacım olduğunda çok kullanırım her zaman ise yarar 🥳
Evet var 🙄
Bir bakışta dağı deviririm.
Seni parayla dövcem diyorum :):):)
Sana şunu alırım filan diyorum. Kesin çözüm 😈
Dürüst oluyorum.
Tamamen konuşmayla daha çok😃
@akrebimsii sen bi gülsen yeter :)
O fiziğe herkes ne desen yapar hhahsha
Merhabalar
Maalesef yok efendim
varrr🫠🫠