Kızlar Soruyor platformu olarak bu duruma sessiz kalmayacağınıza inanıyorum.
Son zamanlarda Twitter'da Discord'da yaşanan iğrenç olaylar gündemde. Eğer aranızda mağdur olanlar varsa, lütfen bu durumu Twitter'da paylaşın. Şu an birçok avukat ve sayfa bu haberleri yayıyor. Özellikle futbol tayfa hesapları bu konuyla özenle ilgileniyor ve renk fark etmeksizin herkes bu duruma karşı birleşmiş durumda. Hepsiyle gurur duydum, ancak bu olaylar nedeniyle erkekliğimden bir kez daha utandım. Tekrar söylüyorum, size ya da çevrenizdeki birine ciddi rahatsızlık veren biri varsa, lütfen Twitter üzerinden sesinizi duyurun. Ülke bu olaylarla sarsılıyor, sessiz kalmayın.
Son günlerde Türkiye’de sosyal medya platformlarında büyük yankı uyandıran Discord olayı, dijital dünyadaki güvenlik zafiyetlerini ve çocukların maruz kaldığı tehlikeleri bir kez daha gözler önüne serdi. Bu olay, Discord gibi popüler bir iletişim platformunda küçük yaştaki kız çocuklarına yönelik taciz ve tehdit iddiaları ile patlak verdi. Olayın özellikle Twitter’da gündeme gelmesiyle birlikte büyük bir toplumsal öfke dalgası oluştu. Bir yandan çocuklara yönelik işlenen bu tür suçlara karşı önlem alınması talep edilirken, diğer yandan bu olayın nasıl bu kadar büyüdüğü ve platformların ne denli kontrolsüz olduğu sorgulanmaya başladı.
Olayın merkezinde, Discord platformunda bir grup insanın savunmasız genç kızları tehdit ederek, onlara zarar vermeye zorladığı iddiaları yer alıyor. Taciz iddialarının yayılmasıyla birlikte, özellikle Deha Tuzcu adındaki sosyal medya fenomeninin bu platformda oluşturulan taciz içerikli sohbet panelinin sahibi olduğu öne sürüldü. Bu iddialar kısa süre içinde yaygınlaştı ve Discord'da yaşananların sorumluları hızla aranmaya başlandı. Tepkilerin artmasıyla İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya devreye girerek bir açıklama yaptı ve olayın daha fazla büyümesini engellemeye çalıştı.
3 ay
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Korkaklar pustular ilginç bir sessizliğe büründü hepsi, yine gurup olarak tabi. Sinsilerin meşhur sessizliği duyuluyor. Discord hiç bir zaman sevmediğim bir ortam. Hesabım var ve kullanmıyorum, gurubum da yok. Discord' a erişim kontrollü olarak güvenlik tedbirleri alınarak olursa çok sevinirim gerçekten.
Her platformda var maalesef böyle sapık ve tacizciler. Dark web tehlikeli bir alan.
İğrenç olaylar maalesef
Sapkınlık her yerde bir kanalda değil maalesef
İğrenç olaylar artık içimize işledi
Seytana tapanlar Sataristler Vahşice bi yerlerine zarar verip atanlar Kanlarıyla katledilmiş kadınların görsellerine iğrenç görseller çizip yazılar yazıp gruplara atıyorlardı Allah'a söverlerdi Şeytanı anarlardı Pedofiliden tut İstismara kadar her kızın ifşasını atıyolardı Müslümanmış islammış dinmiş imanmış oralara hiç uğramamış! Normal gruplarda vardı onlarda arada kaynadı.
bu olaylar önceden de vardı ama şimdi baya gündem oldu. discord güzel bir uygulama fakat işte amacına uygun kullanmayan oluyor maalesef.. bunların ceza alması gerekiyor..
Maalesef gördüm görüntülü konuşmalarda çok pis işler dönüyor Allah cezalarını vericek onların
Ne hale geldik.. nereye dönsek taciz, katliam, vahşet... kabusa döndü hayatlarımız resmen Allah aklımızı korusun!
Discord hep tehlikeliydi
Hiç indirmedim bunu ne zike yarıyor bilmiyom