Önceden iyi biri degildim. Hak yedim, birini ölduresiye dövdum, acimasizdim, can yaktim, insafsizlik yaptim yani baya seyler yaptim bazi insanlar toparlanamadi, hayatlarini yiktim yaktim ve benden ömur boyu nefret ediyorlar, yanislikla ölume bile sebebiyet oldum, Şu an geçmisime bakarak ders çikardim ayni insan olmicam diyorum, sifirdan baslicam, yukselcem iyi yerlere varcam diyorum, daha iyi biri olcam dunyayida ellimden geldigimce guzelestircem diyorum, ama bazende diyorumki o insanlar cikmazmi karsina? Seni ele gune rezil etmezlermi, bukadar yukselme kal kösede biyerde kimse fark etmesin diyorum ama kendi kendimi yiyip bitiriyorum? Ettiklerim acisi cikti cikiyorda ama ilerlemek istiyorum?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnsanlara güvenmek mi hahaha aynı bok olmaya devam edeceksin kanks...
Nedenki?:( kiye herkes oyle diyor hep kötumu kalcam bazen kötuluk cekiyor ama kötu biri olarak ölmek istemiyorum :((
İyi olmaya çalışan kötü birisi olarak öleceksin kanks... Bak durum şu, kötülüğü o an doğru olarak gördüğün için kötülük yapmaktan çekinmedin. Şu an hayatında bir kaç şey yaşadın ve bu yüzden iyi olmaya karar verdin. Ama içinde daime kötülük barındıran ve bunu tadan bir insan zamanla iyiliğin daha sıkıcı ve zor olduğunu göreceğine ve aslında insanlarında iyilik etmeye değmeyeceğine karar vereceği zaman tekrardan kötü olma durumuna geçeceğine eminim. Hep böyle olmuştur... En fazla en fazla iyi gibi görünen gizli kötülükler yapan bir birey olarak öleceksin kanks...
Ben kötulukle iyiligi artik ayirt edemiyorum, kötu tarafim baskin ama iyi olmak istiyorum, zorlaniyorum evet, ve dedigine dusmektende korkuyorum haklisin ama böylede rahat degilim, bazen iyilik yaptigimda mutlu oldugumda oluyor? Tamam kötuluktende bazen bir his yasiyorum ama bunu kafamdan silip atmak senin gibi normal bi insan olmak icin ne yapabilirim?
Bilmem? Ben normal miyim :) Sadece başkalarına zarar vermeden takılman sevmen sevilmen lazım. Belki içinde bir şeyler değişir...
Normalsin, normal olmasan bunlari dusunmezdin, hata bence cogu insansan bile daha normalsin ve bu iyi birsey, keske senin gibi olabilsem, zamanimi alcak ama olsun, sevgi konusunu dersen sevgi hayatimda hicbirzaman olmadi, bu saatten slnra olmasa olur, kendimi dine baglicam insanlarin sevgisinide okadar takmicam insan oglu hep boyle yapacak birsey yok, ama bazi insanlar mutlulugu hak ediyor onlara ne yaoabilirsem yapcam
Sevgi olmadan iyilik olabileceğini zannetmiyorum. Allah gönlüne göre versin ama bu yşaıma kadar kime 2.3. şansı verdiysem ya da kendilerinin kendilerine verdikleri şansları gözlemlediysem hiç yanılmadım. Umarım sen yanıltırsın. Bunu göremeyecek olsam da. Bu değişiminde bol şanslar diyorum...
Bilki yazmasam degismissimdir, egerki yazarsam uzule uzule benden daha bi cacik olmaz ama yaniltma ihtimalim cok insan kendine guvenmeli:) ve sevgi tek bir kisieye baglansam olur mu?
Amin seninde gönlune göre versin :)
Sevgi sadece insana olmaz ki. Yaradana olur, sevgiliye olur, bir ide ye olur. Bunun en kötüsü zaten insana olandır. Kimseye kötülük yapmam ama kimseyi de sevmem :D Aminnn
Sizin gibiler asla adam olmaz yıktığın hayatları da güzelleştirecek misin
Neden asla adam olmayalim? Deniyorum? Denesemde birsey olmazmi? Bilmiyorum yaptillarim bazen heycan versede yinede pismanligi daha baskin, yani duzelmek istiyorum, o hayatlari nasil duzeltiyim? Zamani geri alabilsem yapmazdim,
kimse yaşattığını yasamadan ölmez, köşende kalsan da yükselmeye çalışsan da yarattıklarını yasayacaksın.
Yasadim, ama daha nekadzr devam edecek boyle? ve sesiz
Sakin
Kosede durunca niye hala insanlara batiyimki?
inan bi sekilde bisey oluyor, bunu halamlardan biliyorum anneme cektirmedikleri kalmadi ama Şu an cok fena haldeler kimse yardim eli uzatmiyo
Benide zaten onlar nu hale getirdi, kafayi yedirdiler bende etrafa cektirdim :( onlara yapamadim, hayatimi mahfettiler onun hirsiyla herkesin hayatiyla oynadim, oyuzden kötu biri olmak istemiyorum eger olursam sonunda onlarinda hayatini alt ust etcem, ahiretimden emin degilim ama sonunda inancimi kaybetmekten zalim birsey olmaktan korkuyorum, normal bir insan olmak istiyorum, cunku ben hal etmedigim seyler yadadim ve sonra kendim onlar gibi oldum ama daha beteri bilmiyorum istemiyorum bu ben degilim kayboldum