Güncellemeler
1 yıl
Güncel : inceller niye böyle düşünüyor sizce düşünceleri doğru mu günümüze göre psikolojileri bozuk oluyor çoğunun.#Kadınaşiddetehayır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
incelci biri gelip de burada incelciyim demez güvenli ortamları burası değil. Teşhis etmek ve söylemeye gelirse burada çokça varlar ama
Haklısın
İncelciler terör örgütüdür bu arada denk geldikçe söyleyelim de
Saçlarınız çok güzel
@kissandtell Incel ilişkisi olamayana denir ne terörü ya, hiç ilişkim olamadı diye neden terörist damgası yiyorum? Hayırdır lan! Sen feminist teröristlere bak önce..
@garavel_usta incel sadece ilişkisi olmayan insan demek değildir googleye incelci nedir yazmaya erinen adamsın gelip burada bana carlama git araştır bari bilerek carla
kes be
@garavel_usta garavel usta garavel usta aç gözünü
F*ministler, beynini yıkamış tüm ülkenin be
@garavel_usta keşke yıkasak ülkede cinayet biterdi
Yıkadınız zaten, kokuşmuş medya kadın cinayetleri haricinde haber vermiyor. Erkek cinayetleri de gündeme getirilse, kadın cinayetlerini tozunda bırakır. Geçen aylarda bir profesör, elleri ve ayakları bağlı çıplak vaziyette çöpte ölü bulundu. Sırf erkek diye hiç kimsenin de skinde olmadı lan!
@garavel_usta peki niye bize kızıyorsunuz bunun için? Gelin birlik olalım ülkemizde cinayetleri azaltmak için hep birlikte çalışalım?
La sana mı kızıyorum, cinayete kadın erkek diyen kimler? F*minaziler değil mi? Erkeği kadını yok, insan var..
@sarlija Bravo aga
Ben incelim itiraf ediyorum incels. is global incel erkeklerin forum sitesi sadece VPN ile girilebiliyor her milletten ırktan incel var
Çok vardır 1 ay seks yapmadığım zaman hafiften incelliğe yürüyorum
Ben hiç yapmadım ben napim
Încel ne demek cidden bilmiyorum bir kaç soru sorulmus ama bkmadim hiç
Kadınlarla başarılı iletişim kuramayan, reddedilmiş yalnız ve asosyal genç erkek.
Çirkin veya parasız doldukları için kadınların Kendilerine bakmadıgını düşünüyorlar.
Güçlü erkeklerden hoşlanan kadınlardan nefret ediyorlar. Ölmeyi istediklerinde de yanında birini götürmek istiyorlar
Araştır
@Angelauppsh tam beni tanımlamışsın 😂😂
Bir ara incel diyerek erkeklere hakaret ediyordu karılar kezban kelimesinin karşılığı olarak, adamlar örgütlendiler âmk asjjgd
Hala eden var görmüştüm
Bu saatten sonra yemez muhtemelen, bir sur olayı oldu diye sokağa çıkamıyorlar. Es kaza o örgütten birine denk gelirim diye bulaşmazlar :d
Yani 😃
Bu kizlar neden boyleler incelin anlami tecih edilmeyen erkektir kizlarin hep daha iyisinde gozu oldugu icin ama kadin cinayetlerini oven bence incel degil onlar karaktersiz serfsiz oluyor ya da incelligin anlami baska
Haberleri takip edemiyorum bu aralar nedir bu İncel meselesi?
Altta birisi yazmış bak bende kopyalayım sana. Kadınlarla başarılı iletişim kuramayan, reddedilmiş yalnız ve asosyal genç erkek.
Çirkin veya parasız doldukları için kadınların Kendilerine bakmadıgını düşünüyorlar.
Güçlü erkeklerden hoşlanan kadınlardan nefret ediyorlar. Ölmeyi istediklerinde de yanında birini götürmek istiyorlar
Kısa süre önce gerçekleşen cinayetin örneği yani, anladım çok teşekkür ediyorum 💖🌺
Evet yorumlamış arkadaş o dediği şey
Eğer varsa psikiyatrik tedavi görsün
Görmezler
Bence cogu farkında bile degil
Neyin
Farkında değiller
@meteorit inceldiklerinin
Matematiğin iyi mi baya
o kadar fazlalar ki tahmin bile edemezsiniz..
Varsa bile söyler mi ki
Napıcaksınız ki varsa
Bise yapmam napim
Değilim bu arada sjsjs
Olsan da bise demem ne diyim
Tamam 👀
Hele bi anlatın ne bu incel yeni mi çıktı
Araştır
.. evlatları bitmiyorlar ki vardır illa
Ben de incelim. Problem nedir?
Merhaba bende incelim
O ne be yeni mi çıktı? Ne demek bu incel?
Araştır
Kadın karşıtlığı, dümanlığı demekmiş.
bazı kadınlar yazmış aşağı oku
Ta kendisiyim ne oldu
Ezikler