AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İyi diyemem ama Türkçe takıntım var. Yanlış kullanılan kelimeler - cümleler delirtir beni
Kendini o kadar ezik görüyorsun ki seni ezik göreceğim sandın. hiç sevgilin olmadığını tecrübesiz olduğunu ben her şeyi biliyorum kafam çok iyi çalışıyor sana merhametle yaklaşan insanı çıldırttın kendine tonla hakaret ettirdin. Senin arkandan kuyunu kazan seni kullanan sana yaklaşıp kendi yemeklerini odeten arkadaşlık güvenini sarsan hainlik yapan biri iyi ben kötü oldum. O kızın arkandan neler yaptığını biliyor musun yüzüne gülüp beni nasıl kandırmaya çalıştığını tabi ben yemem maalesef çok uyanık biriyim. Biraz canım olsaydım kafam rahatti. ben hiç kötü biri değildim. bazı sebeplerim vardi. insanlarin gururu vardır bazı şeyleri kendine yediremez istediğin gibi şimdi engelle. seni affetmememin sebebi sendin. Bazı şeyler içimde kalmasın istedim tek sebep bu.
(Bu mesajta yazım yanlışı var mı. )
Bu mesajın kendisi yanlış!
Nokta yok. Virgül yok.
İşin ilginç tarafı sana hakaretler etmiş ama sen yazım hatası arıyorsun.
Ben yazdım bunları ya.
Hakaret yok ki
Tamam seni seviyor. Sen de zaten bu soruyu sorarak birileri gaz versin istiyorsun. Amacın cevap aramak değil destek bulmak
Bunun neresi beni seviyor bunları ben yazdım onaaaaa
diksiyon ve imla ise mesele, evet
Kendini o kadar ezik görüyorsun ki seni ezik göreceğim sandın. hiç sevgilin olmadığını tecrübesiz olduğunu ben her şeyi biliyorum kafam çok iyi çalışıyor sana merhametle yaklaşan insanı çıldırttın kendine tonla hakaret ettirdin. Senin arkandan kuyunu kazan seni kullanan sana yaklaşıp kendi yemeklerini odeten arkadaşlık güvenini sarsan hainlik yapan biri iyi ben kötü oldum. O kızın arkandan neler yaptığını biliyor musun yüzüne gülüp beni nasıl kandırmaya çalıştığını tabi ben yemem maalesef çok uyanık biriyim. Biraz canım olsaydım kafam rahatti. ben hiç kötü biri değildim. bazı sebeplerim vardi. insanlarin gururu vardır bazı şeyleri kendine yediremez istediğin gibi şimdi engelle. seni affetmememin sebebi sendin. Bazı şeyler içimde kalmasın istedim tek sebep bu. Bu mesajta yazım yanlışı var mı
Kendini o kadar ezik görüyorsun ki seni ezik göreceğim sandın. Hiç sevgilin olmadığını, tecrübesiz olduğunu.. Ben her şeyi biliyorum. Kafam çok iyi çalışıyor, sana merhametle yaklaşan insanı çıldırttın, kendine tonla hakaret ettirdin. Senin arkandan kuyunu kazan, seni kullanan, sana yaklaşıp kendi yemeklerini ödeten, arkadaşlık güvenini sarsan, hainlik yapan biri iyi, ben kötü oldum. O kızın arkandan neler yaptığınız biliyor musun? Yüzüne gülüp beni nasıl kandırmaya çalıştığını? Tabii ben yemem maalesef çok uyanık biriyim. Biraz cahil olsaydım kafam rahattı. Ben hiç kötü biri değildim. Bazı sebeplerim vardı. İnsanların gururu vardır, bazı şeyleri kendine yediremez. İstediğin gibi engelle şimdi. Seni affetmeme sebebim sendin. Bazı şeyler içimde kalmasın istedim, tek sebep bu.
Noktalamalar harici yazımda yanlış var mı
vardı
odeten
tabi
canım - cahil
rahatti
vardi
Canım - canım demek KS cevirmis
Diğerlerinin doğrusu ne?
tabi değil tabii olacak
Ee digerleri
ödeten
rahattı
vardı
Yav onları klavyem i yapmış duzeltmedim
tamam işte sana mis gibi doğrusunu tek tek yazdım😂 başka yanlış yok
Bir tane daha yollayabilir miyim jddkj
e hadi yolla tamam kıyamadım shafjdkas
Özür dileyecek bir şey yapmadığını söylemiştin? Sınav günü kızla karşılaşınca ben her şeyi öğrendim. O "anlamıyor" diye arkadaşımın yanında bana iftira atıyordun ya kendini bu kadar küçük düşürmene değdi mi acaba? Arkamdan gelip korka korka konuşmaya çalışıyordun konuşacam konuşmayacam diye kendinle cebelleşiyordun. işine gelmeyince de seninle sohbetim yoktu diyorsun. Konuşmayı becerememen benim suçum değil kör saniyorsun galiba beni. Yüzsüz ve yalancısın engelleme sebebinin kaçmak olduğunu da biliyorum. uzun mesajlar da sana özel. saldım artık rahatla
Yanlış yok yine sadece klavyen ı yerine i falan yazmış bir de noktadan sonra bazı yerlerde küçük harfle başlamışsın. Gerisi nema problema asfuhsjkd ama sen sal bu çocuğu bundan bir cacık olmaz konudan bağımsız çiçeğim
Ahshsjsj cacık olmadığını çözdün dimi
ilk yazdığın paragrafta çözmüştüm ashfjkalsd
Arkadaşım diyor çok pısırık sesi bile çıkmıyor ondan bir halt olmaz
ohooo üzerini çizme bile, sil geç
Valla bak diyordu açıklama yapacak g. t yok falan
zaten öylesine erkek demiyorum ben, sen niye erkek olarak görüp konuştun ki sajadskldş
Mesajı okudun muuu "merhametle" yaklastim
sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın, değerini bilmeyene açıklama bile yapma yavrucuğum
Son yazdığım şey kanitiyla yüzüne vurdum o kızı dedim sınavda gördüm her şeyi öğrendim değdi mi dedim
yürü be şampiyon aslanım benim uashfjkalsöd
Okumadiin mii yaa sjsjsjjs
Güzel kapak yaptım dimi jaksksks
ya okuduuuuum, gittim noktası virgülüne yazdım ya safım benim uasfhoaıjskdl güzel oturtmuşsun aferin jadfaşlds
Bana dedi seninle sohbetim yoktu ben de dedim ki korkarak arkamdan gelip konuşmaya çalışıp konuşmayı beceremiyorsan benim sucum mu
Haksız mıyım ama :D
sen var yaaaaa fena bir şeysiiiiiiiiiin 😂😂😂
Acaba çocuk anlamış midirrrr yalanlarını bildigimi
anlasa ne olur ki yüzsüz bu
Sen bile yüzsüz diyorsun valla dkek beni de delirtti cocuk
ben bile diyorsam tanımadan sen düşün artık safhjkdl
Evet ana dilim c1 c2 varım
Kendini o kadar ezik görüyorsun ki seni ezik göreceğim sandın. hiç sevgilin olmadığını tecrübesiz olduğunu ben her şeyi biliyorum kafam çok iyi çalışıyor sana merhametle yaklaşan insanı çıldırttın kendine tonla hakaret ettirdin. Senin arkandan kuyunu kazan seni kullanan sana yaklaşıp kendi yemeklerini odeten arkadaşlık güvenini sarsan hainlik yapan biri iyi ben kötü oldum. O kızın arkandan neler yaptığını biliyor musun yüzüne gülüp beni nasıl kandırmaya çalıştığını tabi ben yemem maalesef çok uyanık biriyim. Biraz canım olsaydım kafam rahatti. ben hiç kötü biri değildim. bazı sebeplerim vardi. insanlarin gururu vardır bazı şeyleri kendine yediremez istediğin gibi şimdi engelle. seni affetmememin sebebi sendin. Bazı şeyler içimde kalmasın istedim tek sebep bu.
afgan ya da suri misin abla niye soruyon
Yazım yanlışlarını sorucam
İdare eder.
Çoğu zaman noktalama işaretlerini kullanmamışsın ve cümleye küçük harfle başlamışsın.
Onun dışında
Bazı yerlerde de anlatım bozukluğu var
Hangisi
Hiç sevgilin olmadığını, tecrübesiz olduğunu, ben hepsini biliyorum. Kafam çok iyi çalışıyor. Sana merhametle yaklaşan insanı bile çıldırttın, kendine tonla hakaret ettirdin.
Hii anlatım bozuklugu mu var neeresi
Bu düzelttiğim yer işte.
Haa anladım genel olarak başarılı mi
Evet
Bir tane daha yollayabilir miyim
Yolla.
Özür dileyecek bir şey yapmadığını söylemiştin? Sınav günü kızla karşılaşınca ben her şeyi öğrendim. O "anlamıyor" diye arkadaşımın yanında bana iftira atıyordun ya kendini bu kadar küçük düşürmene değdi mi acaba? Arkamdan gelip korka korka konuşmaya çalışıyordun konuşacam konuşmayacam diye kendinle cebelleşiyordun. işine gelmeyince de seninle sohbetim yoktu diyorsun. Konuşmayı becerememen benim suçum değil kör saniyorsun galiba beni. Yüzsüz ve yalancısın engelleme sebebinin kaçmak olduğunu da biliyorum. uzun mesajlar da sana özel. saldım artık rahatla
Özür dileyecek bir şey yapmadığını söylemiştin. Sınav günü o kızla karşılaşınca her şeyi öğrendim. O kız anlamıyor diye, arkadaşımın yanında bana iftira atıyordun ya hani, kendini bu kadar küçük düşürmeye değdi mi? Arkadamdab gelip, korka korka konuşmaya çalışıyordun, konuşmak ya da konuşmamak için kendinle cebelleşiyordun. İşine gelmeyince de seninle sohbetim yoktu diyorsun. Konuşmayı becerememen benim suçum değil, kör sanıyorsun sanırım beni. Yüzsüz ve yalancısın. Engelleme sebebinin kaçmak olduğunu çok iyi biliyorum. Uzun mesajlar da sana özel, bıraktım artık seni, rahatlayabilirsin.
Düzenledim.
Jsjsjs sağ ol nasıl yazmışım amaaa
Aranızdaki meseleyi bilmiyorum. Kim haklı, kim haksız bilemem.
Ama yazdıklarımdan nasıl biri gibi duruyorum
Sitem eden, kırgın biri olduğun belli.
:D gizliden çıkar mısın
Çıktım
Evet
Buyurr
evet neden