Her zaman bir tarafin o esnada sessiz kalmasi ve gerilimi sonlandirmasi gerekir ama gerek sinirden, gerek de karakterimizden dolayi bunu cogu zaman gerceklestiremiyoruz. Sen bu konuda nasil davraniyorsun?
Eşinle/Sevgilinle kavga ederken karşılık verir misin yoksa susar mısın?
Önce karşılık veririm. Daha sonra büyüyerek tartışma artıyorsa sessizleşirim ve o ortamı terk ederim. Zaten seven taraf ilk gönül alan taraf oluyor bu da gerçek.
Ben bunu çekemem diyorsam tamam anladım derim çünkü bazı insanlarla kavga etmek yıpratıcı bir yere de varılmıyor, bazılarıyla sakin kafadayken konuşarak anlaşırsın bazılarıyla o kavga anında karşılık verirsin karışıklık bağırma olur sonra çocuk öper seni özür dilerim falan filan der olay tatlıya bağlanır böyle ilişkim varsa eeeevet karşılık veririm.
Ben kavgadan hoşlanmadığım için karşılık vermiyorum susup dinliyorum sonra o kişinin sakin bir anında hatalıysam özrümü diliyorum değilsem de onun hatasını söylüyorum
ben cok cok sinirlenmedigim surece sakin kalirim. eger cok sinirlendiysem ve karsimdaki sessiz olmama ragmen susmuyor ustume geliyorsa ben de burnundan getiririm