Kişilik & Karakter En bulunmaz huyunuz nedir? SaracimHanim Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Ben mesela trip atmiyorum Güncellemeler1 yıl Süper soru En bulunmaz huyunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kolay kolay sinirlenmemem. Günümüzde tahammüller bu kadar azalmışken böyle kalmam benim için bulunmaz ve değerli hissettiren özellik. 0 0 Yorumla
malikalg57_ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Mesala bir guzel huyum var hep ilk bulusmayi kižlara yaptırım.. 0 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlişkimde trip atmıyorum sorunumu konuşarak çözme taraftarıyım 0 3 Yorumla malikalg57_ 1 yıl Karşındaki kitsa napiyon Yorumla charmsture 1 yıl @malikalg57_ konuşmayı kesiyorum kıta laf anlatılmaz Yorumla malikalg57_ 1 yıl Bir kız var burada Aksaraylı telde sabaha konuştuk ama kızı görmedim fotonu at diyom yok gel burada gör diyoo.. yani gidilmez bence bana göre karşımdaki bunu aklı alimiyoo çok haklısın sende Yorumla
Anankara Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Bi doktora görün sdfadd 0 1 Yorumla SaracimHanim 1 yıl Neden Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% 1 yıl Şeffaf biriyim. İnsanlar bana güvenir. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Öyle bir huyum olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 606 cevap paylaştı. karışmazsan sesim çıkmaz. 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Öyle bir huyum yok 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Eli bolluk 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Konuşkanım 0 0 Yorumla
hakunamatata__ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl Terk mi ediyorsun 0 3 Yorumla SaracimHanim 1 yıl Yo konsurum Yorumla SaracimHanim 1 yıl Cocul degiliz Yorumla hakunamatata__ 1 yıl O zaman süper Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kolay kolay sinirlenmemem. Günümüzde tahammüller bu kadar azalmışken böyle kalmam benim için bulunmaz ve değerli hissettiren özellik.
Mesala bir guzel huyum var hep ilk bulusmayi kižlara yaptırım..
İlişkimde trip atmıyorum sorunumu konuşarak çözme taraftarıyım
Karşındaki kitsa napiyon
@malikalg57_ konuşmayı kesiyorum kıta laf anlatılmaz
Bir kız var burada Aksaraylı telde sabaha konuştuk ama kızı görmedim fotonu at diyom yok gel burada gör diyoo.. yani gidilmez bence bana göre karşımdaki bunu aklı alimiyoo çok haklısın sende
Bi doktora görün sdfadd
Neden
Şeffaf biriyim. İnsanlar bana güvenir.
Öyle bir huyum olduğunu düşünmüyorum
karışmazsan sesim çıkmaz.
Öyle bir huyum yok
Eli bolluk
Konuşkanım
Terk mi ediyorsun
Yo konsurum
Cocul degiliz
O zaman süper