Kişilik & Karakter Şöyle ağız dolusu sövmemek için zor duruyoruz artık. Sinir nasıl atılır? befoderler Takip Et Master Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Orul orul *mın feryadı dolmuş ülke Güncellemeler1 yıl Kafayı yicem ya köpeğe file be topuklu giydirmiş popo herif.Kafayı yersin ya. Şöyle ağız dolusu sövmemek için zor duruyoruz artık. Sinir nasıl atılır? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sakinleşerek 0 0 Yorumla
İciDisi1Yakisikli Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Dolmakla kalmadı, bu noktaya güle oynaya getirildi. 0 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı. Daha neler göreceğiz 😤 0 0 Yorumla
TheBourty Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bazen söveceksin bazen döveceksin rahatlayacaksın 0 0 Yorumla
hsgshssh Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 yıl Bence engelle bende zor duruyorum ama engelliyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sakinleşerek
Dolmakla kalmadı, bu noktaya güle oynaya getirildi.
Kum torbası bir saat 😅
Daha neler göreceğiz 😤
Valla ben küfür ediyorum
Bazen söveceksin bazen döveceksin rahatlayacaksın
Bence engelle bende zor duruyorum ama engelliyorum
maalesef