• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Koçunuz sorularınızı bekliyor! Sorusu olan kimler?

BiBilen

Gonca Ören
Gonca Ören Takip Et
Kişisel Gelişim
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
44
Yapay Zekaya Sor
Koçunuz sorularınızı bekliyor! Sorusu olan kimler?
Beğen
Paylaş
Takip Et
8 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    1 yıl

Birine yeniden inanmak neden bu kadar zor? Duygular varsa, aslında samimiyetinden de şüphe etmiyorsak ve birlikteyken yanlışı yoksa ama yollar ayrılınca birtakım kötü şeyler yaşandıysa vs ben bu yolda tam olarak nerede takılı kaldığımı bilmiyorum. İnanmak için kendimizi zorlamamız, bir şeylere tutunmak istememiz, tekrar o kişiyi kaybetmek istemememiz normal mi? Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Çok mu geç kaldım soruya bilmiyorum ama sorayım:

5 yıldır beni sevmeyen birini seviyorum. Lisede aşık olmuştum ve çıkma teklifi etmişim, reddetmişti... Bilmiyorum nedenini ama sürekli stalk yapmaktan, dertli müzik dinlemekten kaynaklı mıdır, 5 yıldır depresyondayım... Evden bile çıkmıyorum doğru düzgün... Unutmak istiyorum ama sanki onu unutursam, başka biriyle aşk yaşamaya başlarsam ona ihanet olurmuş gibi düşünüyorum... Birde aşk yaşarken birden çıkıp gelirse (varlığımdan bile haberi yoktur artık) onu seçerim diye başka birini de kabul edemiyorum... Gelmeyeceği bu kadar aşikarken, hala onu bekliyorum... En son baktığımda (birkaç hafta önce) sevgilisi vardı ve gayet de mutluydu... Ne yapacağım ben?

0
    5 Yorumla
    • Krypto61
      Krypto61
      1 yıl

Ölenle ölünmüyor yaşayanla da yaşanmıyor. İnsan ne yaparsa kendine yapar. Yaptıklarının cezasını her zaman çekeceksin. Bırak artık başkasını düşünmeyi kendini düşünmeye başla.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba aslında ne yapman gerektiğinin farkındasın sadece itiraf etmen ve yola devam etmen gerekiyor. Hiç hayatında olmamış birini sadece hayallerinde yaşatarak kendini sabote ediyorsun. Mutlu olmayı hak etmediğine inancın neyden kaynaklı bilemiyorum ancak seninde gerçek biri tarafından sevilmeye değer görmeye hakkın var. Geçmişteki o kişiyi araştırmayı bırakıp kendi hayatına odaklanmalısın. insan beyni yarım kalan şeyi tamamlama içgüdüsü taşır bu beyninin sana oynadığı bir oyun olarak algıla ve oyunun kontrolünü eline al.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çok teşekkür ederim hocam! Sadece başkasına gidersem ona ihanet oluyormuş gibi düşünce ve o günün birinde gelirse yanımdakini bırakıp ona gidermişim gibi düşünce beni durduruyor..

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

O hiç olmamış ki ve reddeden biri sadece yalnız kaldığı için geri döner sizi önemsediği için değil sizi önemsemeyen biri içinde ne yanınızdakin vazgeçersiniz ne de kendinizi buna layık görürsünüz. Ayrıca bu ihtimaller havuzunda boğulmaktansa hayatın keyfini çıkarın.

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Niye kendine eziyet edyorsun reddetmis zaten severrek ayrilmamisinki niye ona ihanet edyormusunz gibi hisedyorsun kendini soyle bir sılkelen kendine gel daha iyisi cikicaktr karsina emin ol ve yasadigin ask olmadigini anliycaksin bende eskiden platonik asik olmustum ama ask deyilmis hoslanti vs birseymis bunu gercrkten sevince anladim ne onun icin evden bile cikmamis deprosyana girmistim senin gibi simdi komik geliyor bana sanada oyle gelcek ilerde

Yorumla
  • ıforyou_06
    ıforyou_06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Bu uygulama sitede yeni sanırım güzel olmuş size ne sorabiliriz ımm

Kendimle ilgili bir konudan bahsetmek istiyorum.

Genel olarak insanların ruhlarını hissettiğim zamanlar oluyor ve bu hissettiğim ruhun benden yardım istediğini duyar gibi oluyorum ve kendimi görevlendirilmiş gibi hissediyorum tıpkı Superman gibi düşünebiliriz 😄

Bunun pek mümkün olmadığını söyleyebilirsin ki bence de mantıksal boyutu yok ama oluyor defalarca yaşadığım bu durumun bir adı var mı sence?

0
    15 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Empati yeteneğin fazla yüksek olabilir 🤔

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Empati kurma konusunda başarılı mıyım 🤔 hiç sanmam bencilimdir birazcık😀 bu olay biraz daha mistik olabilir mi?
      Siz ruhunuzu hiç derinden dinlediniz mi?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Ben daha materyalist biriyim.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Yani ruh, bilinç ya da bilinç altı gibi bir çok olgunun varlığını yok mu sayıyoruz. Ruhunun buna kıs kıs güldüğüne iddiaya girerdim ama ruhunun derinliklerine gülecek pek bir şey bırakmamış gibisin.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ortak paydada bulabileceğimiz başka bir soru sorayım. Kıskançlık nasıl bir olgudur senin için?
      Yani sevgi ile kıskanma arasında nasıl bir bağlantı var ki gülüşünü paylaşamaz ve o anlarda bi o kadar da anlaşılmaz hale geliyoruz?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sevginin aslında kıskançlıkla bağlantısı yoktur. Çok sevdiğin bir filmi mesela arkadaşında izlesin diye önerirsin. Sevdiğimiz kişiyi ise kişisel egomuz kaybetme korkumuz özgüvensizliğimiz gibi faktörlerden dolayı kıskançlık adı altında kendimize saklamaya çalışırız.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

İşte bu duyguları tetikleyen şey nedir insan neden herkesi değil de sadece ona karşı bu duygunun hüküm sürmesine izin verir. Mantıksız olduğunu bile bile hemde bence bu sadece kişisel ego ya da kaybetme korkusu ile açıklanamaz bir durum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

İnsan sadece beraber olduğu ya da ilgi duyduğu kişiyi kıskanmaz ki. Arkadaşının başarısını da kıskanabilir bebekler annelerini kıskanır mesela. Paylaşman istememekten kaynaklıdır.

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

O hasetlik içeriz arkadaşı çekememe durumu kıskançlığın farklı bir boyutu oluyor. Bence sevgi ile kıskançlık arasında muazzam bir bağ var kimseyi kıskanan biri olmadım özellikle bu duygunun dışa vurumunu analiz ettiğimde gördüm şey sahiplenme duygusuna girdiğmde yani gerçek mana da çok sevdiğim insanları koruma iç güdüsü altında gelişiyor.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Anlıyorum

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

"Anlıyorum" bu cümleyi kurarken işaret parmağın çenende miydi😄 durumum o kadar vahim mi hocam:))

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Hayır klavyedeydi 😅

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Ha tamam o zaman hala umut var 😀

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Her zaman umut vardır 😉

Yorumla
    • ıforyou_06
      ıforyou_06
      1 yıl

Gonca ören, umut örürken görüntülendi. 😀

Yorumla
  • FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı.

Seviyorum aşık oluyorum ama reddediliyorum tipim kötü değil her zaman düzenli ve bakımlı birisiyimdir ama ne yazık bedensel yürüme engelliyim beni bu yüzden istemiyorlar ama yine de sabır ile bekliyorum doğru kişiyi, size sorum şu kızlara nasıl yaklaşmam gerek? iltifat ediyorum kibar oluyorum ama yok yine olmuyor 🤷‍♂️

0
    35 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba bazen olmaz bunun sebebi yanlış kişiler olmasıdır. Sizin için doğru kişi geldiğinde ne yapmam gerekiyor diye düşünmeniz gerekmez. Dürüst samimi olun gerisi kendiliğinden olur. Olmuyorsa da bu sadece sizinle ilgili değildir sorunu kendinizde aramaktan vazgeçin.

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      1 yıl

Hmm teşekkürler 😊 iyi günler dilerim 😊

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Benim bir sorum var size ben 2. kez mezuna kaldım dershanaye gidiiyorum 19 yaşındayım orada bir hoca var ama tam hoca değil danışman gibi düşünebilirsiniz ama hocam diyoruz her neyse bir gün bir evrak vermem gerekti sonra bana arkamdan ismimle seslendi yanına yöneldim bunu... hocanın odasına bırakırmısın bitanem dedi biraz şaşırdım önceden canım da demişti bana ama canımı bir kıza daha derken duymuştum ama bitanem biraz fazla olmadı mı adam Max 30 lu yaşlarda ve parmağında alyans var ve zaten soğuk birisiyim bu ağız alışkanlığı bir kelime olabilir mi ne düsünüyorsunuz

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba Cemre hanım rahatsız olmanızı çok iyi anlıyorum durumu dersane yönetimine iletmenizi ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu belirtmenizi tavsiye ediyorum. Sizin öğrenci olmanız ya da onun alyansı olması ayrıntıdan ibaret siz izin vermediğiniz sürece kimse size bu şekilde hitap edemez. Yönetimle konuştuğunuz halde sizden davranışı ile ilgili bir değişim söz konusu olmazsa durumu ailenize iletin.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Başka bir yanlışı olmadı zaten yani kötü niyetle dememiş olabilir belki ağız alışkanlığıdır bitanem kimlere denir ki

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Neden demiş olabilir şöyle bir şey de olmuştu biz dershaneye gitmediğimiz de aranıyoruz velide aranıyor teli açmıştım hoca bana nerdesin dedi evdeyim dedim neden gelmedin dedi rahatsızım dedim gecmiş olsun dedi teşekkür ederim dedim sonra neyin var dedi ben de nezle olmuşum galiba dedim yine geçmiş olsun dedi ben de teşekkur ederim diyip telefonu kapadım işi gereği neden gelmediğimi öğrenmek için aradı ben de rahatsızım dedim geçmiş olsun dedi neden ayriyeten neyin var diyor ki biraz özel bir soru değil mi

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bu onun görevi sende cevap vermişsin bunun o şekilde hitap etmesini gerektirmez kendinde benim mi hatam var sorgulaması yapmana gerek yok o bir yetişkin ve sınırlarını koruması gerektiğini bilmesi gerekiyor.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Bir de telefonu açar açmaz nerdesin senli benli konuşuyor sürekli ismimi unutuyor oysaki sınıftaki diğer öğrencinin ismini biliyordu

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Gonca hanım bu bitanem kelimesi ağız alışkanlığı bir kelime değil dimi bile isteye söylemiş yani bir de ben soğuk bir insanım böyle söylediğini duyunca şoke oldum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Öncelikle kendinize güvenin ağız alışkanlığı ya da her nedense şu an sizi huzursuz hissetmenize neden oldu ve buna hakkı yok. Siz gerekli uyarının kendisine yapılmasını sağlayın o sebebini iletsin eğer devam ederse ailenize bildirin.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Siz öğrencisiniz diye senli benli de konuşamaz saygı sınırları içinde kalmak onun görevi.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Ya biraz hassas birisiyim yaygara çıkarmadan bir şey söylemeden eğer bir daha o tarzda hitap kelimesi kullanırsa rahatsız olduğumu nasıl belli ederim nasıl bir duruş sergilemeliyim o hocaya karşı

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bunlara gerek yok bu şekilde hitap etmenizi doğru bulmuyorum net bir tavırla direkt olarak söyleyin. Savunmaya geçip üzerinize gelirse eğer bunu yöneticiye bildireceğini söyleyin ve direk o kişiye gidin durumu izah edin.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Neden böyle demiş olabilir sizce

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Onunla ilgili olan kısım onu ilgilendirir siz kendiniz için neyin doğru olduğunu anlayarak bu doğrultuda hareket etmelisiniz.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Ama rahatsız olmam normal diymi gonca hanım siz olsanız siz de rahatsız olurdunuz bitanem denmesinden

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Kesinlikle haklısınız böyle özel bir hitap rahatsız edici.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Canım denmesi normal mi peki

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Hayır tabi ki isminizi kullanabilir sadece.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Herkesin ismini öğrenmeye çalışıyordu işi gereği ben de ismimi söylemiştim tamam canım falan demişti

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Bir de şunu danışmak istiyorum gonca hanım yarın deneme ücretinin parasını o hocaya vereceğiz nasıl bir şekilde vermeliyim ki muhatap olmak istemediğimi anlasın

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sadece gidin ve ödeyin sohbet etmeyin.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Gonca hanım arkadaşımla birlikte verdik zaten parayı ona vermedim kağıt aldım onda da zaten senli bir hitap olamadı 2 kişi olduğumuz için ama şöyle bir şey dikkatimi çekti bir öğrenci hocam diye seslendi efendim dedi ağız alışkanlığı olsaydı bu tarz kelimeler efendim canım demezmiydi ona da

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Bir de şöyle bir şey oldu ben bir arkadaşımla sınıfa çıkıyordum o hoca da kendi kapısının önündeydi arkadaşım çok psikolojim bozuldu dedi ben de neden dedim sonra o hoca kıza şey dedi psikolojin neden bozuldu acaba başka biride olsa o kızın yanında konuşmaya dahil olurmuydu

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Anlattığınız kişi sanki biraz patavatsız ve nerede nasıl konuşması gerektiğini bilmiyor. Söz hakkı verilmeden özel bir konuşmaya bu şekilde dahil olamaz.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Aklınca kibarlık yapıyor gonca hanım beni düşündüren acaba o kızın yanın da ben değilde bir başkası olsaydı olaya dahil olmaya çalışırmıydı

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bilemiyorum

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Gonca hanım size daha önce dershane olayını anlatmıştım başka bir şey oldu sorabilirmiyim

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba tabi ki

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

O adam sınıfımdaki kıza bı kere denk gelmiş kız yazışıyormuş bir çocukla. o adam da o kızı görünce adamla bir anda karşılaşmış şey demiş beni arkanda görünce heyecanlandın mı

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Seni bu kadar rahatsız edip kafanı kurcalıyorsa lütfen kurumdaki yetkili kişiye şikayetini bildir. Bundan çekinme çekinmesi gereken kişi o cesur ol.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Bu olayı sınıftan arkadaşıma yapmış

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Tamam arkadaşınla birlikte git o da dile getirsin kendi şikayetini. Böyle kendi aranızda bir çözüm bulamazsınız.

Yorumla
    • Cemrekelebek
      Cemrekelebek
      1 yıl

Kimseyi ekmeğinden etmek istemiyorum yuvasını yıkmak istemiyorum. bu adam gevşek yapılanlar sadece bize özel değil herhalde. diğer öğrencilerle de samimi gibi belki de o adama göre normal yaptıkları

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bunun açıklaması ve sorumluluğu ona ait. Senin onu düşünmek gibi zorunluluğun yok eğer bu kadar kıymetliyse işi hayatı kariyeri ona göre davranmalı. Kendini düşünmek bencillik değil. Suçluluk hissetme kendini korumak kötü bir şey değil.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12

Cevap

25

Cevap

• busegmss
    busegmss Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 25
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Hocamm uzaya çıkan astronotlar nasıl namaz kılıyor hocam canım hocam

1
    0 Yorumla
  • Aldidusu
    Aldidusu Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    1 yıl

Merhaba sevgilim memlekete gitti aramiz cok iyidi onu hergun özluyordum bi ara tartıştık birileri yuzunden üstüne gittim sonra barıştık özürdiledim konu kapandi keyfimiz yerindeydi annesinin evindeydi Ogün rahatsız etmek istemedim ertesi gün içimde bir rahatlık var sonrasinda durgunluk olmaya basladi ikimizdede alışır gibi oldum uzakda olmasina onu seviyorum ama eskisi gibi olamiyoruz oda öyle ayrilmaya kalkti beni telefondan engelledi son sozu ozurdilemek oldu ama 4 saat sonra engeli kaldirdi ağladığını söyledi bende agladimi söyledim dedim sonra üstüne gitmedim fakat eskisi keyif almiyoruz telefondan görüntülü konuşmakla napabiliriz yardımcı olur musunuz

0
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba sizi anlıyorum uzak mesafe ilişkisinin zorlukları bilinmezlikleri çiftleri ve ilişkiyi yorabilir. Bu durumda birbirinize karşı anlayışlı ve asıl sorun olan mesafeye karşı neler yapabileceğinize odaklanmalısınız? Biraz da detay verebilir misiniz? Neden gitti? Ne zamana kadar bu şekilde ayrı olacaksınız? Gitme nedeni ilişkiniz mi?

Yorumla
    • Aldidusu
      Aldidusu
      1 yıl

Gitmr sebebi Kırgızistan annesini özledi bende dedim git orada biraz kal kafa dinle kağıtları yaptirmasi gerekiyordu evlilik icin bekarlik nüfus kayit örneği orada da noter gibi bir yer var onu damgalamasi gerikiyordu ama gittinden beri bir türlü gidemedi en son tartışmaya başladik aksamina barıştık ama ertesi gün bir durgunluk ve soğukluk oldu aramizda ama günlük gene birbirimizi arıyoruz eskisi olmak istiyorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

3 yıldır hayatımda olan kişi (sevili gibiyiz ama uzak measfe ve dersleri yoğun diye sevgili olmadık birbirimizi seviyoruz ve arada flörtleşiyoruz sadece) tıp okuyor ben bu yıl anestezi bölümü kazandım. O, zamanla beni sıkıcı bulup uzaklaşır mı? Sorun yok diyor ama ben kendimi geri çekmeye başladım bile ne yapmam gerekir? İkinci olarakta 3 yıldır böyle toksik bir ilişkim var etrafta bir inanış var toksik ilişkide n hemen sonra doğru insan karşına çıkar diye doğru mu?

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba insan ilişkisi değişkendir endişelerinizi anlıyorum ancak tek taraflı bunlar sizin ilgilenmeniz gereken şey o sizden sıkılacak endişe yerine siz bu ilişkiden memnun musunuz? Yeni biri olur mu diye umut ediyorsanız sanki pekte mutlu değilsiniz. Sizin de mutlu olduğunuz bir ilişkide olmayı tercih ediyorsanız önceliğiniz sizin talepleriniz ve bunu karşılamaya istekli biri ile birlikte olmaktır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

ne zaman çıkacak işte merak ediyorum böyle sama bir ilişkinin hemen ardından çıkıyormuş genelde. Sizin konuştuğunuz insanalrdan bilginiz vardır belki en zaman mutlu oalcağım :D

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Genelde evet hiç ummadığım bir anda oldu şeklinde beklenmeyen bir anda süpriz olarak gelebilir hayatın genel tavrı bu sanırım.

Yorumla
  • Gercegimsanri
    Gercegimsanri Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 88%
    1 yıl

Biliyorsunuz ki bu toplum nezdinde kabul görülmüş bazı iyilik halleri var, onların dışında bir yaşam tarzı tercih edildiği zaman herkes hemen muhalefet olma yetkisini kendinde görüyor. Bu toplumda yaşayıp da herkesleşmemek mümkün müdür?

0
    4 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Mümkün tabi ki kendine bu özgürlüğü verebilecek olan sensin konuşmalarına izin verirsen ancak seslerini duyarsın

Yorumla
    • Gercegimsanri
      Gercegimsanri
      1 yıl

Ama o kişiler seslerini duymayacağım insanlar değiller ki.. Ve yanlış bildikleri şeyin doğrusunu izahate de kapalılar.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Kör birine gökkuşağını anlatamazsın bu noktada kabullenip kendi doğrularıyla onları baş başa bırak. Sen kendi doğrularını göre yaşa hayatını sonuçta bu senin hayatın.

Yorumla
    • Gercegimsanri
      Gercegimsanri
      1 yıl

Teşekkür ederim tavsiyeler için 😊

Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    1 yıl

Yer yüzünde güneşi aslan, yükseleni koç olan bir erkekten daha kusursuzu var mıdır hocam?

2
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Vardır elbet herkese kendi sorunu dünyanın en büyük derdi gibi gelir ayrıca aslan olmak iyidir iyi ki varlar 😉

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      1 yıl

Sizler de iyi ki varsınız🫠

Yorumla
    • Alpharay123
      Alpharay123
      1 yıl

Güneşi koç yükseleni aslan olan bir kadın.

Yorumla
  • Alpharay123
    Alpharay123 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 33
    1 yıl

Geçmişte kalp kıran biriydim. Bencildim. Geçmişe baktığımda hayatı kaçirmisim gibi geliyor. Bu yüzden şu an hayatımın hiçbir noktasında hataya yer bırakamıyorum. İnsanlarla ilişki içindeyken hep en doğrusunu yapmam gerekiyor gibi geliyor. Hata olunca da kendimi çok kusurlu hissediyorum. Kendimi seviyorum aslında ama bir hata yapınca dünyanın en komik hatasını yapmış gibi aciz hissediyorum.

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba hatalarının farkında olman bile senin artık eski sen olmadığının kanıtı olmalı. Geçmişi düşünerek aslında bu anı kaçırıyorsun. Kusursuz bir insan var mı sence hayatta? Hata yapan insan bir şey yapan insandır. Hatalarına olan bakış açını değiştirmelisin.

Yorumla
  • Mavis7
    Mavis7 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Yks sınav öğrencisiyim. Bunaldığım ve sıkıldığım zamanlar ne yapmamı önerirsiniz? Ve masa başında daha uzun süre oturabilmek için ne gibi taktikler uygulamalıyım?

0
    5 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba uzun süre oturarak ders çalıştığınız için ara verdiğiniz zaman fiziksel bir aktivite yapabilirsiniz. Uzun süre ders çalışmak için de 20+5 kuralını uygulayabilirsiniz. 20dakika çalışıp 5dakika mola vererek dikkatinizi uzun süre koruyabilirsiniz.

Yorumla
    • Mavis7
      Mavis7
      1 yıl

Ben 3 saat boyunca oturabiliyorum aslında. Ama dershaneden eve geldiğim zaman yorulmuş oluyorum ve masanın başına oturasım gelmiyor. Kendimi nasıl motive ederim de masanın başına oturabilirim?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Kendine eve döndüğünde ders başına oturmadan önce dinlenme ve motive olmak için bir ödül ver bu sevdiğin bi tatlı ya da izlemeyi sevdiğin bir film olabilir kafanı boşaltıp enerjini topladığında masana geçebilirsin.

Yorumla
    • Mavis7
      Mavis7
      1 yıl

Teşekkür ederim🌸

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Rica ederim 😇

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Kimsesiz birinin (aile, eş, dost olmayan) Hayatına birisini alma sorunu oluyor. Çünkü Hayatına girecek kişi onun herşeyi olacak. Ve bunun yükü ağır oluyor. Korkuları çok oluyor. Güven problemi, bırakılma korkusu, sevme korkusu vs vs. Yalnızlığa devam etse sorun yok gibi aslında. Ama nereye kadar kaçabilir bilmiyorum. Ne yapmak gerekir?

0
    4 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba, insan sosyal bir canlı korkularınızı anlıyorum ancak er ya da geç hayatınızı biriyle paylaşmanız çok olası. Hayatınıza aldığınız kişiyle korkularınızı da paylaşmanızı tavsiye ederim. Sizi seven kişi her şeyinizle sizi sevecektir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Eyvallah koçum.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

☺️☺️😇

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

🙏🙏🙏🙏🙏

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Aldatılma ve terkedilme acısını nasıl atlatabiliriz tam atlattı unuttum diyorum sonra bir video veya televizyon da gördüğüm herhangi bir şey tekrar hatırlatıyor derin bir hasar ve boşluk var içimde

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba zor bir süreç ancak birden unutmak gibi bir durum söz konusu değil. Onu hatırlatan her şeyi hayatınızdan çıkarın. Kendinize odaklandığınız bir rutin oluşturun. Aldatılma kişide değersizlik duygusu yaratır. Bunu aşmak için de özgüveninizi yükseltecek şekilde kendinizi geliştirin.

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Merhabalar buradakilerin kusuruna bakmayınız dalgaya vurmuşlar ciddiyeti anlamamışlar sanırım. 🙂 iyisinizdir umarım. Sizce aşkla başlayan bir evlilik zaman geçtikten sonra monotonlaştıgında bunu nasıl eskiye döndürürüz?

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba teşekkür ederim iyiyim. Evliliğinizin aşkla başlamış olması çok güzel bu aşkın sevgiye dönüşmesi çok normal her zaman aşktaki heyecan devam edemez. Aşktaki adrenalin yerini sakinliğe güvene ve rutine yerini bırakır. Evliliğin getirmiş olduğu monotonluğu kırmak ilişkinize ufak heyecanlar katmak belki size kendinizi daha iyi hissettirecektir. Bunu nasıl yapabilirsiniz mesela ilişkinizin başındaki gibi jestler yapın planlayarak değil de süpriz bir şekilde program yapın. İlk kez tanışıyor gibi sohbet edin. Çünkü zamanla insan değişir hayata bakışı da öyle onunla ilgilendiğinizi hissettirin. Böyle başlayabilirsiniz sonuçlarına göre de çeşitlendirebilirsiniz.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederim çok şey denedim ama eskisi gibi olmuyor özellikle çocuktan sonra çok değişti ilişkimiz ne yazık ki

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Eskiye özlem duymanız normal ancak ilişkiniz olgunlaşmış evlenmiş ve çocuk sahibi olmuşsunuz artık farklı insanlarsınız ilişkinizde öyle var olanı kabullenip bunun da keyfini çıkarabilirsiniz. Beklentiniz daha fazla ilgi gibi bir şey ise açık sözlü yapıcı bir dille partnerinize bunu iletin.

• Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Bazen bazı durumlarda insanları bozmamız gerekiyor mu acaba?
    Ya da anlamalarını mı beklemek mantıklıdır

1
    2 Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Bozman gerekiyir bozmadik diye basinimiza ciktilar artik hatir etmiyorum. kimseye

Yorumla
    • Green_mile_devi
      Green_mile_devi
      1 yıl

@Vivtora haklısınız belkide

Yorumla
  • kurumeyvecanavarı
    kurumeyvecanavarı Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Şu ana kadar hep reddedildim, ne yapmalıyım?

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yaklaşım şeklinizi değiştirebilirsiniz. İnsan ilişkileri karşılıklıdır pozitif bir yanıt almak için ufak sinyallerle başlayın.

Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Bucket list yapabilir miyiz? We tarz dankşmanlığı yapar mısınız?

0
    5 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Tabi ki yapabiliriz. Hayatınızda yapmazsanız pişmanlık duyacaklarınızın bir sıralaması olmalı bunu da önemine göre değerlendirerek bir liste haline getirin

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Bir "ideal insan" yaratacağınızı düşünün. Beni tanımıyorsunuz. Bu ideal insana önereceğiniz, 5 film, dinleyeceği 5 sanatçı, muhakkak görmesi gereken 5 yer, okuyacağı 5 kitap, ve edinmesi gereken 5 duygu/erdem ne olurdu

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

İdeal insan diye bir şey söz konusu olamaz kusurlu yaratıklarız söylediğiniz şeylerin bucket list ile alakası yok ne yazık ki. Aynı kitabı filmi şarkıyı yeri gören insanların ondan anlayacağı şey farklıdır. Bunu kabullenmek belki de insan olmanın ilk şartıdır. Kendin için de bu ideal insan olma çabasını bir kenara bırakıp kendinin en iyi versiyonuna odaklanman daha gerçekçi olur.

Yorumla
    • DeaconnFrost
      DeaconnFrost
      1 yıl

Yaklaşık aynı şeyden bahsediyoruz. Herkesin aklında ki ide farklı. ben kendi haritamı çıkardım, ve aslında evet, size yanlış yerden sordum. merak ettiğim, kendi yol haritam, ya da zaten gelmiş oldupum yer ike, bir yaşam koçunun önerisi arasında ki fark

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yaşam koçluğu ideal insanı oluşturmaz aslında danışanın hayatında bir hedef belirlemesini ve bu hedefe ulaşması için seçenekleri değerlendirerek onunla bu yolculuk esnasında eşlik etmesidir. Siz kendinizi hangi konuda geliştirmeyi dilerdiniz?

Yorumla
  • pembeboyalıodam
    pembeboyalıodam Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba, ani ve fevri davranan insanlar hayatta daha başarısız mı olur?

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba harekete geçmeden önce düşünmek ölçüp tartmak sonra aksiyon almak hayatınızı daha ölçülü yaşamınızı sağlar. Kontrollü olmak da başarıyı getirecektir.

Yorumla
    • pembeboyalıodam
      pembeboyalıodam
      1 yıl

Teşekkür ederim. 🙂🌷

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Rica ederim 🧡

Yorumla
  • BADAKKK
    BADAKKK Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl

Asagidakilerden hangisi aslinda asagida degildir?

1
    0 Yorumla
  • Hassas_Dokunuşlar
    Hassas_Dokunuşlar Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 98%
    1 yıl

Yapay zeka degilsin demi 🤔

Bazen bazı üyelerin sanki hayal ürünü gibi düşünüyorum da

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

bir ortamda konuşurken çekiniyorum sesim yüksek çıkmıyor kısık sesim çıkıyor bunu nasıl düzeltebilirim konuştuğumda beni anlamıyor karşımdaki

0
    15 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Evde yüksek sesle kitap okuyun.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Yeterli olur mu

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Lütfen deneyin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ses yüksekliği için tamam ama çekingenliğimi peki nasıl yapabilirim

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yüksek sesle kitap okuduğunuzda hem telaffuzunuz düzelecek hem kendinizi duyarak ses tonunuzu ayarlamayı öğreneceksiniz. Kitap kelime ve bilginizi de arttıracağı için özgüveniniz artacak katıldığınız yerlerdeki o çekingenliğiniz son bulacaktır. Bir öneri daha insanlarla daha iyi ilişki kurmak için onlara kendileriyle ilgili sorular sorun herkes kendinden bahsetmekten hoşlanır dinleyen taraf olmak ortamda sevilmenizi sağlar.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Maalesef ortamlarda hep Suzan bazen bir ortamda saatlerce oturttuğumuz halde ben bir kelime dahi söylemeden kalkıyoruz o ortamdan

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sorular yöneltin ya da yok sayıldığınız ortamdan uzak durun.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Sohbet oluyor bölmek istemiyorum ya da çekiniyorum

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Siz harekete geçmediğiniz sürece bunu yapmanız için sihirli bir değnek yardımcı olmayacak.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

yani diyorsun ki bıçak gibi keseceksin sohbeti ancak öyle katılırsın

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bu kadar zamandır sessizlik sana istediğini vermemiş denemelisin

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Haklısın

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Birde bana önerebileceğin konuşmamı düzeltecek kitaplar var mı?

• Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sevdiğin tarzda herhangi bir kitap olur.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Peki teşekkür ederim

• Tk1923
    Tk1923 Takip Et
    Yoda Yaş: 51 , eic 98%
    1 yıl

Dünyada ki bütün insanlar sarı giyinse ne olurdu?

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı.

Bir erkeğin 35 yaşına kadar hiç flörtünün sevgilisinin ilişkisinin olmaması olumsuz bir durum mu?

0
    12 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yalnızlığı tercih edebilir çok normal.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Hayır yalnızlığı kendim tercih etmedim bu yaşıma kadar istesemde hiç flörtüm sevgilim ilişkim olmadı gençliğimi hep yalnız geçirdim hiç sevilmedim ilgi değer görmedim aşkı tatmadım bunun eksikliğini hep hissettim hâlâ hissediyorum kendimi yetersiz eksik kalmış görüyorum ve ilişkilere dair deneyimsiz olmak da bir eksiklik gibi geliyor

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Biriyle tanışmak için bir şey yaptınız mı?

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Hayır hiçbir şey yapmadım hiçbir adım atamadım çünkü utangaç çekingen içime kapanık öz güvensiz sessiz asosyal biriyim ve kendimi her konuda yetersiz hissediyorum dış görünüş olarak da çekici olduğumu düşünmüyorum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bu saydıkların üzerinde tek tek çalışılması lazım ayrıca kendini bu kadar sert eleştirmemelisin.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Eksikliklerimin farkındayım ve yetersiz olduğumu da kabulleniyorum sadece kendimi çaresiz hissediyorum yaşım ilerledikçe her şey daha da zorlaştı umutsuz inançsız değilim ama gençliğimde olmadıysa bu yaştan sonra da hiç olmaz diye düşünmeye başladım

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Böyle bir inancın varsa zaten evet olmaz. Önce inanman gerekiyor. Bir hedef koy ve yapılacakların listesini çıkartıp yola koyulman gerekiyor kendine acıyarak olmaz.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

İnancım umudum var ama kendime güvenim yok kendimi her yönden yetersiz güçsüz hissediyorum hiçbir adım atamıyorum bazı şeyleri hiç aşamadım hâlâ aşamıyorum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Kendine güvenini arttırmak için ilgili olduğun bir konuda kendini çok geliştir. Spor yap kitap oku ne kadar donanımlı olursan özgüveninde o kadar artacaktır.

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Haklısın inşallah yapabilirim teşekkür ederim

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yaparsın ben sana inanıyorum

Yorumla
    • ByCıLız
      ByCıLız
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kendime bakacak isteğim ve gücüm yok.

İntihar düşünüyorum

1
    2 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba bu konuda ciddi misiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Ciddiyim çaresizim

Yorumla
  • Eidiv
    Eidiv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    1 yıl

Son senelerde yaşadıgım hayalkırıklıkları hayat kalitemi düşürdü. Gelecek konusunda emin iken şimdi gelecek kaygisindan evden çıkamaz hale geldim

0
    1 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Korkularının endişelerinin bugününü ele geçirmesine izin verme. Yarınını belirleyecek olan bugün yaptıkların. Eve kapanarak kendini kısıtlayarak zaten iyi bir gelecek ihtimalini kendin bitirmiş oluyorsun.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Gonca hanım ayaklarınızdan gıdıklanır mısınız?

0
    0 Yorumla
  • ydsstudent
    ydsstudent Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 100%
    1 yıl

Koçum benim.:)

1
    0 Yorumla
  • Bizden_Söylemesi
    Bizden_Söylemesi Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 98%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Teşekkür ederim. Herhangi bir sorum yok 😇

1
    0 Yorumla
  • Brsss34
    Brsss34 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

İnsanın yükselen burcu ne zaman etki gösterir belli bir yaşi var mı yoksa nasıl oluyor

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı.

Genelde kadınlar neden hep kızgın bakar?

0
    6 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

İnsanların nelerle mücadele ettiğini bilemeyiz büyük ihtimalle hayatıyla ilgili sorunları vardır.

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

Benimle alakalı değildir öyle değil mi? 😄

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Bizler hep konunun bizimle ilgili olduğunu sanıyoruz ancak çoğu zaman olayın öznesi kişinin kendisidir.

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

Açıklayıcı cevaplarınız için teşekkürler.

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Yardımcı olduğuma sevindim 😇

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      1 yıl

😇🙏🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kendi dış görünüşümüzü sevmiyorsak ne yapmalıyız nasıl barışılabilir

0
    8 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Dış görünüşünüzü beğenmeme sebebiniz nedir?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

İnsanların sürekli eleştirdiği yerleri sevmiyorum ve şuanda da değiştirmem pek mümkün değil

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Seni eleştiren olduğun gibi kabul etmeyen insanları neden hayatında tutuyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Hayatımda değiller

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Hayatınızda olmayan insaların eleştirileri neden önem taşıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Çünkü eskiden sevdiğim insanlardı

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Geçmişte kaldılar sen kendini nasıl görmek istiyorsan o haline kavuşmak için bir şey yap ve birden olmasını bekleme kendine bunun için zaman ver.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Teşekkür ederimm

Yorumla
  • mustafatry
    mustafatry Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 95%
    1 yıl

ikizler ve diledigin gibi yorum yapar misin?

0
    9 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sorunuzu tam anlayamadım

Yorumla
    • mustafatry
      mustafatry
      1 yıl

ikizlerim yani genel olarak burc yorumu yapabilir misin diye sordum

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Astrolog değilim ancak genelde zeki konuşkan kararsız bir burç olduğunu düşünüyorum

Yorumla
    • mustafatry
      mustafatry
      1 yıl

aaa bi dakika cok özür dilerim ben burç etiketi var sandim djcocmcmc

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

😅😅😅

Yorumla
    • mustafatry
      mustafatry
      1 yıl

kusura bakma😂🙈

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sorun değil

Yorumla
    • mustafatry
      mustafatry
      1 yıl

iyi calismalare

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
  • kırmızırujlukızzzz
    kırmızırujlukızzzz Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl

hocam dans eden baklavalar gerçek mi

0
    0 Yorumla
  • αℓвαтr0ѕѕ_
    αℓвαтr0ѕѕ_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 90%
    1 yıl

Güzellik doğuştan mı reis sjsj

0
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ne hakkında soralım, ilgi alanın nedir

0
    0 Yorumla
  • Gof34
    Gof34 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Aslanı bu ay ne bekliyor sevgili koçum

0
    0 Yorumla
  • Vivtora
    Vivtora Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 62%
    1 yıl

Ben...

0
    11 Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Eski sevgilim yilar sonra beni niye ablasina gosterdi ve o niye gizli gizli resmimi cekiyirdu?

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Yorumu bekliyrum

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Her soruya cvp var benim soruma niye yok adami seciyorsnz

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Merhaba asıl soru şu olmalı kendinize şunu sorun siz neden hala eski sevgiliniz neyi neden yaptığını önemsiyorsunuz?

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Cunku seviyorum ama benim sorum onun noye boyle birsey yaptigi?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Seviyorsanız ve yeniden şans vermek istiyorsanız bu soruyu kendisine yöneltmelisiniz cevabı sadece kendisi bilebilir.

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Hayir o beni teeketti o yuzden kendisine yoneltemem sizin fikrinizi soruyorum neden ablasina gosterdi ve niye gizli gizli resmimi cekti?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Sanırım sizden bahsediyorlardı ve 3. birine de sizi göstermek için fotoğrafınızı çekti ancak bu sadece bir tahmin bu şekilde sorunuza gerçek bir cevap bulamazsınız

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Yani hala duygus var benden bu yuzden bahsedyr olabilirmi?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Erkek isterse gelir söyler ya da terk etmezdi. Kadınlar gibi komplike düşünmeyin.

Yorumla
    • Vivtora
      Vivtora
      1 yıl

Terketmesin cok nedeni vardi

Yorumla
  • İnatçıbirkoç
    İnatçıbirkoç Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 91%
    1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 351 cevap paylaştı.

Aşk mı para mı

0
    15 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Aşk

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Kime göre neye göre :)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Hayatının son saniyelerinde kimse parasını düşünmez kalbindekileri hatırlar.

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

O son saniye ya ömründe ilk sıra nedir?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Hayallerim olur sanırım gerçekleştirebildim mi hepsini diye sorgulardım sanırım

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Hımmm hayaller için en büyük engel maddiyat olur ama genelde dimi yani para ;)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Benimkiler için değil

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Senin en büyük hayalin en

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Ne

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Gerçekleştiğinde söylerim

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Vay vay emin misin gerçekleşecek m

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Tabi ki

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

İnşallah olur gonca istediğin :) sana yazılmıyor da :)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Oluyor merak etme

Yorumla
    • İnatçıbirkoç
      İnatçıbirkoç
      1 yıl

Sevindim senin adına daha iyi olur

Yorumla
  • Ademişte2765
    Ademişte2765 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Koçumuz kim

0
    12 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Benim 😇

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Burcun koç mu

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Ünvanım

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Soru mu sorabilir miyim

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Tabi ki

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Neden bu kadar güzelsiniz? gördüğüm en güzel ilişki koçu siz olmalısınız (KS yi kapatmaya gidiyorum)

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Rica ederim Oğlak erkekleri hakkında ne düşünüyorsunuz sorum bu

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

İşkolik prensip sahibidir genelde

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Sizinki nedir?

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Balık

Yorumla
    • Ademişte2765
      Ademişte2765
      1 yıl

Anladım

Yorumla
  • lllllıllll
    lllllıllll Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

naber koçum?

0
    3 Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

İyiyim teşekkür ederim siz?

Yorumla
    • lllllıllll
      lllllıllll
      1 yıl

dün akşam pinokyoyu dövdüm biraz sinirliyim. köpeğimi dövdürmüş

Yorumla
    • Gonca Ören
      Gonca Ören
      1 yıl

Şiddetle bir sorunu çözemezsin

Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Ne koçu

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Koçunuz sorularınızı bekliyor! Sorusu olan kimler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Koçlar cevap verin? 7 cevap verildi
Ösym sorularını kim hazırlıyor sizce? 6 cevap verildi
Sizce hande erçel sorularını kim soruyor? 10 cevap verildi
KizlarSoruyor ve ksBence kim? 4 cevap verildi
Seni kimden sorsunlar? 34 cevap verildi
Rızkı kimden beklersiniz? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨