Yılışık insanlar sizi de deli ediyor mu?

Çok boğucu ve asla anlam veremediğim bir şeydir ki bazı insanlar sadece nezaket ve iki gülümseme yüzünden sanki yılların arkadaşıymışız gibi davranmaya cüret ediyor.

Yanlış anlaşılmasın, kibirden değil ama rahatsız edici değil mi? İster çıkarcı olsun ister çıkarsız bir şekilde yaklaşsınlar, her türlü bir salın beni diyorum hayır başka insan mı kalmadı ne bu aşırı samimiyet? Kız gelmiş yurtdışına çıkalım diyor, benim adıma başka bir konuda karar vermiş gibi konuşuyor şaka mı yapıyor o da belli değil?

Ya da mesela çocuğun teki gelmiş bir hafta olmuş konuşalı, beklenti içerisine giriyor istediği şekilde olmayınca bazı şeyler trip atıyor.

Napıyorsunuz lan siz? Nasıl böyle yılışık olmayı beceriyorsunuz hiç mi kendini sorgulamıyor bu tip insanlar?

Güncellemeler
1 yıl
Yanlış anlaşılmışım sanırım, girişken insanlar iyidir. Bu kişileri kastetmiyorum onlar toplumun güzel bir parçası. Benim kastettiğim kişiler neredeyse ezik psikolojisine sahip, özgüvensiz kişiler. Öyle ki, sadece birini bulsunlar kendilerine iyi davranan, başka kimse olmadığı için ölüm kalım meselesiymiş gibi ona tutunurlar ve sınır koymadıkça sizi de çürütürler
Yılışık insanlar sizi de deli ediyor mu?