Kime sorsak "ben zekiyim" diyor👀 zeki olan kendine zeki demez ki hiçbir şey demez.
Evet hepiniz zekisiniz çünküsü bakın ilişkilerinizde hepiniz bu sorunları yaşıyorsunuz👀
Kime sorsak "ben zekiyim" diyor👀 zeki olan kendine zeki demez ki hiçbir şey demez.
Evet hepiniz zekisiniz çünküsü bakın ilişkilerinizde hepiniz bu sorunları yaşıyorsunuz👀
Çok konuşması, doğru konuşması ve konuştuklarının yerli yerinde olması, hazır cevap olması zeki insan demektir. Bir soru sorduğunda düşünerek cevap veren insan kesinlikle zeki insan değildir. Çok konuşması derken abuk subuk konuşmalar değil konuyla ilgili doğru şeyler konuşması önemli olan.
çabuk uyum gösterebilen, farklılıkları algılayabilen, güçlü bir hafızaya sahip, iletişim becerisi yüksek, anlama kabiliyeti olan ve Çıkmaz durumlarda beklenmedik çözümler üretiyorsa zekidir benim neznimde ayrıca zeki biri basbas bağırmaz ben zekiyim diye, elmas kendi değerini bilir birine ispatlama çabası içine girmez. Biri ısrarla ben zekiyim derse o zeki falan değildir boş teneke ses çıkartır.
Aynen öyle 👍
belki de zeki olan zeki değil sadece etrafındakiler daha az zeki
etrafındakilerin daha az zeki olması yanındakini zeki yapmaz
ortalamadaki bir insanı daha iyi göstermek istiyorsan yanına ortalama altında birini koy.
Şövalye içinde sakladığın bilgileri dışa vurduğun için teşekkür ediyorum 👏
İnsan hiç görmediği hiç bilmediği hiç tanışmadığı bir varlık için ( Uzaylı) zeki varlıklar diyor ise. Siz tanıdığınız herkesi zeki demeniz için de ne sorun olabilir ki?
Cevap
2Cevap
Olayları çabuk ve kolay kavrayabilen insanlar işte, aman..
😄😄❤️
😃
Bir insana zeki diyebilmek için o insanın problem çözme yetisinin yüksek olması lazım. Bu arada videoyu şimdi izlicem
❤️
Bilmediklerinin farkında ve öğrenmeye açık, mütevazı biriyse ilk adımından ne niyetle geldiğini anlıyorsa zekidir
Zekasını doğru yerde ve zamanda kullanması.
Kendisini ilgilendirmeyen şeylerle uğraşmaması onu zeki gösterir.
sorduğu sorular önemli
beyin gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?