Kişilik & Karakter Yağmur yağarken çok fazla şimşek çarpması sizi korkutur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor ay anam buda neymis boyle bana terapi gibi geliyordu normalde artık o sekilde gelmediginin farkina vardim. Yağmur yağarken çok fazla şimşek çarpması sizi korkutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Hayır ben severim tabi ki de 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Hayır korkutmaz çünkü uyuyor oluyorum öyle anlarda 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Disarda isem gök gürültüsü beni ürkütüyor 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Hayır hem yağmuru hem de şimşeği fazlasıyla severim. Beni kesinlikle korkutmaz. 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,8b cevap paylaştı. Askerde dağda gece açık alanda nöbet tutarken paratonerin çektiği şimşeği gördükten sonra ufak bir korkmadık değil 😂 0 0 Yorumla
simaygzl35 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Yakın yerde olursa çok gürültü ediyor ve korkutucu oluyor tabikide gücün kimde olduğunu hatırlatıyor yaradan 0 0 Yorumla
Dünyadakiiiuzaylı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kucuklugumde hiç unutmam cok simsek carpti diye battaniyemi alip koştur koştur koridora yatip uyumuştum🥹😂 ne akla hizmetse 💗 yaş 11 12 felan 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Çok severim. Benim ev tarafında bazen şimşek fırtınası olan bir yer var. Kendimden güçlü bir şeyi izlemekten keyif alırım ben. 0 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Ani ses ışık irkilirim, gök gürlemesi, panik ediyor yerinden zıplatıyor filan! Allah diye çıkışırım! 😅 0 0 Yorumla
byrtar Takip Et Xper 6 Yaş: 70 , eic 97% 1 yıl Hayir yaraticininkoydugu kuralı değiştiremeyiz hiç kokmam 0 0 Yorumla
portakallıjöle Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl ben izlemeyi seviyorum sadece gök gürültüsü cok ani olursa irkiliyorum bi 0 0 Yorumla
KeedimBenVeYatağımm Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Off çok korkarım bu yüzden yağmurlu havalarda anneme gidiyorum 0 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 690 cevap paylaştı. hem severim hem korkarım çocukken gürgür baba derlerdi 0 0 Yorumla
Denizkızı18 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Evet kız kardesimle yattım simdi kendi odasına gecti 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl İstanbul'da şimşek gôtümüze girdi az önce. Yine de seviyoruz, yansın ortalık 0 0 Yorumla
AyemTony Takip Et Xper 6 Yaş: 26 1 yıl Çok severim o yağmurda sevgiliyle oturcan çay içceh ahhh lanet ola yalan dinyaa 0 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 945 cevap paylaştı. Yok ben severim 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Saçma niye korkuyorlar ki şimşek sonuçta 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Hayır çok severim 0 0 Yorumla
seniseviyordumbe Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl Şimşekten. çok korkuyorum maalesef 0 0 Yorumla
princessofstars Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 95% 1 yıl hayir simsekleri izlemek hosuma gidiyor 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Dün dualar ettim 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Korkutmaz 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır. Hoşuma gider 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Hayır knk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Hayır ben severim tabi ki de
Hayır korkutmaz çünkü uyuyor oluyorum öyle anlarda
Disarda isem gök gürültüsü beni ürkütüyor
Hayır hem yağmuru hem de şimşeği fazlasıyla severim. Beni kesinlikle korkutmaz.
Askerde dağda gece açık alanda nöbet tutarken paratonerin çektiği şimşeği gördükten sonra ufak bir korkmadık değil 😂
Yakın yerde olursa çok gürültü ediyor ve korkutucu oluyor tabikide gücün kimde olduğunu hatırlatıyor yaradan
Kucuklugumde hiç unutmam cok simsek carpti diye battaniyemi alip koştur koştur koridora yatip uyumuştum🥹😂 ne akla hizmetse 💗 yaş 11 12 felan
Çok severim. Benim ev tarafında bazen şimşek fırtınası olan bir yer var. Kendimden güçlü bir şeyi izlemekten keyif alırım ben.
Merhaba,
Ani ses ışık irkilirim, gök gürlemesi, panik ediyor yerinden zıplatıyor filan! Allah diye çıkışırım! 😅
Hayir yaraticininkoydugu kuralı değiştiremeyiz hiç kokmam
ben izlemeyi seviyorum sadece gök gürültüsü cok ani olursa irkiliyorum bi
Off çok korkarım bu yüzden yağmurlu havalarda anneme gidiyorum
hem severim hem korkarım çocukken gürgür baba derlerdi
Evet kız kardesimle yattım simdi kendi odasına gecti
İstanbul'da şimşek gôtümüze girdi az önce. Yine de seviyoruz, yansın ortalık
Çok severim o yağmurda sevgiliyle oturcan çay içceh ahhh lanet ola yalan dinyaa
Gökgürültüsünden aşırı korkuyorum
Yok ben severim
Saçma niye korkuyorlar ki şimşek sonuçta
Görsel şölen bu, nasıl korkulur..
Hayır çok severim