ilk olarak at estetik sadakat narinlik güç direnç herşey mevcut neredeyse
ikinci olarak yunuslar sürekli gülümseyen mutlu bir ifadeleri var sanki sevgi dolular.. iyilik içlerinden çıkıp dünyaya yayılmış gibi..
üçüncü olarakta filler.. çok büyük bir hayvan olmasına rağmen hiç bir sanlıya zarar vermiyor otçul yaşıyorlar üstelik hafızaları mükemmel.. fil hafızası bende de olsa keşke.. 3. kendimden bonus :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yıl1. panda
Sevgilime benziyo, yani sevgilim zayif ama ona sarilinca bir ayiya sariliyomus gibi hafif ve mutlu oluyorum :)
2. kedi
Çok datluşş boyle şapşik şapşik bakarlar miyavv derler, hic biseyi umursamayip kendi kafalarina gore takilirlar dunya yansa umurlarinda degil, cok ssogukknalilar :)01 Yorumla
Kedileri çok severim özellikle yavrusunu. Çok sevimli ve oyuncu oldukları için. Doğuştan tuvalet eğitimli oldukları için.
Atları çok severim. Çok asil hayvanlardır ve savaşta at da orduyla birlikte bilerek savaşa iştirak edermiş. En çok işe yarayan hayvanlardan biri olduğunu düşünüyorum.03 Yorumla
1-) tembel hayvan
Her zaman rahat bir ifadesi var ve cidden tembel 18-20 saat yatar dkda en fazla yarim metre hizla gidebilir he birde hep bir sarilma isteklwri var
2-) At
Gosterisli, kuvvetli ve sadik bir canlidir neyini sevmeyeyim
Tembel hayvani dah cok aeviyom :)02 Yorumla- +1 yıl
Uykuyu seviyorsun ve tembellik tam size göre :) çok hareketli bir hayatınız olmasını ya da ne biliyim rahatinizin bozulmasindan hiç hoşnut olmazsınız. Belki birazcikta duygusalsiniz sevgi göstergesi olarak sarılmayı tercih ediyorsunuz. Sevdiğiniz kadın da ise görmek istediğiniz şey size sadık olmasi ve tabi ki bakımlı ve alımlı olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
53Cevap
+1 yıl1. Yılan
Çünkü herkes eline alamaz, cesaret ister
2. At
Güzel ve asil bir hayvan. Onla zaman geçirmesi çok zevkli. ayakların, ayakları oluyor ve bütünleşiyorsun hayvanla, üstünde ise rüzgarı yüzünde hissettirmesi ayrı bir zevkli. Hem görüntü var, hem işlev.04 Yorumla- +1 yıl
Karakterime kurban ol sen benim mahmut
- +1 yıl
@wolcano
Kedi. Pofuduk oluyorlar, yavruyken minicikler ve sempatiklikten ölecekler neredeyse:) Hepsinin kendisine ait karakteri oluyor. Neşeli, soğuk, sevecen, oyunbaz vs.:) Onlara yanlış yaparsan intikamını da alırlar. Yani severim kedileri :D
02 Yorumla- +1 yıl
Çok şeker ve sevimli bir kisisin kendini tam olarak böyle görüyorsun :) ve anladigim kadarıyla biraz da minyon tiplisin. Yeri gelince eglenebilen yeri gelince soğuk rüzgar estirebilen birisin. Aslında neşeli bir insansın ama sana yanlış yapan bir insana diğer yüzünü de gosterirsin. Bence senin sadece neşeli yüzünü görsünler yanlış yapmaktan korksunlar :)
+1 yılÇita çok hızlı daha da açıklarsam zaten kişilk tahlimi yapmış olurum
Şahin uçuyor daha da açıklarsam zaten kişilk tahlimi yapmış olurum
Söyle bakalın sence neden özellikle bu ikisi bu iki özelliğiyle? :D04 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyordum ilk defa gördüm :D sen söyle benim gibi ben senin kişiliğini söylemeye çalışayım :)
- +1 yıl
Tamam olur yine de hakkında bazı cikarimlarim var :) bir kere eğlenceli birisin kesinlikle komik ve espiri yapmayı seversin. Ancak bir okadar da realist düşünce yapısına da sahipsin. Hızlı koşan biri olmalısın ve ceviksin:) karşı cinste de bakışlar seni etkileyen şey ve özgür kızlardan mi hoşlanırsin?
- +1 yıl
Yüzde 75 doğru koşmayı çok fiziksel düşünmüşsün, realistlik çok genel bir tanım olmuş onu saymadım fazlasıyla hayal kuran bir insanım ancak sayarsak 87,5 diyebiliriz, eee? tamam dedin söyle de kişilik tahminini yapayım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlman kopegi
Bana cok cesur ve arkadas gibi geliyor... isterim bir tane.:D
Iran kedisi
sinirli ve gicik , sevimsiz ve asik suratli
at.. ati seviyorum cunku duygusall ve derden anlar en iyi arkadasin olabilirim. Saclarini severim rengisini endamini :D
cevap simdi lutfen ;)02 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakmayın hemen cevap veremedim :) Cesur birisin ve sinirlenince kimse sana dokunmasin sevimsiz ve asık surat olabilirsin ama onun dışında iyi bir arkadassin ve karşı cinste de en çok aradigin şeylerden birisi de seni anlayan yeri gelince iyi bir arkadaş olabilen birisi. Ve saçları seni etkiliyor boylu poslu seversin :)
Cevap sahibi+1 yılHahah harikasin basarilarin devami dilerim 80%dogru diyebilirim
AT: güçlü güzel dokunulmaz gibi. üstünede olduqumu ve kostrduqumu hayal ediyorm rüzgar yüzüme yzüme vryo atı her hayl edişimde
KUZU: narin doknsan kaçar svilince uysal. yumusack tüyleri var oksayp seviyorm her hayl edşimde00 Yorumla
+1 yılAslan; çok karizmatikler ormanin krali neticede,
İmparator penguenler; hem çok asiller hemde esleri ve cocuklari icin cok cetin sartlara dayaniyorlar. Mukemmel aile babasi yani=)03 Yorumla- +1 yıl
Oov sanırım baskın bir karakterin var yani lider ruhlusun sen sözünün dinlenmesini istersin. Evlilik hayatında da liderlik senin elinde olmalı ailenin reisisin. Evleneceğin kadında belki de evlisin bilmiyorum ama görmek istediğin şey fedakâr bir anne ve Eş. Yuvayi dişi kuş kurar diyenlerdensin. Senin kadının asil olmalı ve yuvasına sadık
- +1 yıl
Gayet basarili, tebrikler=)
- +1 yıl
Tabi ki birde tesekkur ederim=)
1. muhabbet kuşu (benim vardı) çok sevecen ve şirinler, minik tatlı yaratıklar!
2. köpek sadık, sevebilen, ailevi duyguları olan bir hayvan (aileyi korumak gibi)01 Yorumla- +1 yıl
Tahminime göre sen minyon birisin sevecen olduğunu düşünüyorsun. Ki zaten öylesin tatlı bir insansın ve de minyon. Evleneceğin adamdan görmek istediğin değer verdiğin ilk özelliği sadık olmasi. Senin kocan sevgisinden vaz gecmemeli sadakat ve sevgi ile yuvasına iyi bir aile babası olmalı. Birazcıkta ataerkil aile sever gibi bir halin var. Çünkü kocan ailesini koruyup kollamali
köpek : sadıktır ve onlardaki akıl çogu insandan fazla. ayrıca söz dinlerler dediklerini yaparlar egitmek için gecen sürede eglencelidir.
Tavşan: Çünkü çoook tatlılar ya :D02 Yorumla
+1 yılkedılerı cok sevıyorum zaten beslıyorum ıkı tane cok guzel ve sevımlı oluyorlar kopeklerıde severım sadık hayvandırlar gecmıstede kopek besledıgım olmustu
02 Yorumla- +1 yıl
tesekkur ederım dogru
Köpek sadık hayvan en sevdiğim yanı budur güvercinin görüntüsü güzel olmasına rağmen beslemeyi düşünmem ancak eşine sadık kalması o öldükten sonra bile ona sadık kalaması etkiler beni bence köpek ve güvercin :)
02 Yorumla
+1 yılKöpek. Çünkü çok sadık ve bana hem hayran hem muhtaç hem de aynı zamanda minnettar gözlerle bakan tek canlı. Çok seviyorum kopekleri. Onun dışında diğer tüm hayvanları da seviyorum ama koprğin yeri bambaşka
01 Yorumla
+1 yılAt ı çok seviyorum. Yelesinin rüzgârla savruluşu güçlü adımları vs
Çitayi da seviyorum. Fena bakıyor ve yine uçar gibi konuşuyor.01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 367 cevap paylaştı. Kedi;mırıldanmasını seviyorum
Köpek özellikle sibirya kurtları onların gözlerine bakmak yeterli:)13 Yorumla
+1 yılAt
Asil ve havali geliyor boyle kimse onun zarafetibe ulasamayacak ozellikle koyu kahve arab ati
Kopek sevecen ve sadik ve korumaci01 Yorumlaat : çünkü asıl duruşu beni etkiliyor
kelebek: çünkü kısacık yaşamını kanatlarında taşıyor ve uçsuz bucaksız özgürce ucuyor.00 Yorumla
+1 yılŞempanze cok sevimli ve uyumlu geliyor
Hamster onu neden sevdigimi bende bulamadim ama masum ve sempatik galiba :)00 Yorumla
+1 yıl1. at
çünkü çok asıl bir hayvan çok güzel
2. kopek
sempatik sadık ve sahibini koruma iç güdusu ile muhteşem bir hayvan00 Yorumla
+1 yıl1) köpek ama hepsi değil golden cinsleri ve uysal sevecen tiplerden olabilir yoksa korkarım
2) tavşan o da elime alabildigim nadir hayvanlardan ve tuylerini seviyorum hareketli halini00 YorumlaKöpek: Arjantin Dogo - Amerikan Mastif Terrier.
Kuş: Şahin. Keskin gözleri kararlı bakışları.
Ne çıkacak bakalım.00 Yorumla
+1 yılYavru keçi. Oynaması en eğlenceli hayvandır.
Jako papağan. Benim var bir tane öğrettiğim kelimeyi söylemesi tuhaf bir mutluluk veriyor.01 Yorumla- +1 yıl
Gerçek hayvansever benim gibi petshopdan hayvan satın alan değildir. Hele ki insan gibi konuşna vasfı olmayan bir canlıyı kafese tıkıp zorla kelime ezberletmek hayvana yapılan eziyetten başka bir sey değildir 😟
Hayvanları pek sevmem. Ama kutup ayıları çok tatlı bide beyazlar ya bana çok tatlı geliyorlar:)
00 YorumlaEn sevdiğim hayvan diyemicem böcek ve kurtçuklar hariç bütün hayvanları seviyorum. Çünkü canlılar.
00 Yorumla
+1 yıl1. Tavsan : masum olusu sevimliligi
2. Aslan : guclu olmasi
:)03 Yorumla- +1 yıl
Bitter cikolata
- +1 yıl
Tesekkur ederim :))
1>iguana Renk değistirmesini seviyorum 2 güvercin oyunlu takla atan donen guvercinlerim var ondan dolayi
02 Yorumla
+1 yıl1. Pomeranian
Çok şirin bir cins.
2. Cennet papağanı
Rengarenk ve cıvıl cıvıl olmasını seviyorum.00 Yorumla
+1 yılböyle bir testi bir insanın kişisel özelliklerini bilmeden asla yapamazsın bu bir ikincisi anca yazıkları doğrultusunda tahmin edersin buda seni sadece bir tahmine götürür
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnek ve tavşan. İneğin gırtlağı çok tatlı en bayıldıgım yeri orası. Tavşan zaten görüntü olarak tatlı yumuş yumuş tüyleri var
01 YorumlaTimsah-avlarını yerken izlemek hoşuma gidiyor.
Aslan-avlanırlarken izlemek hoşuma gidiyor.04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTavsan (: tuyleri , giruntusu cok hos. Fazla tatlilar ki bense tatli seylere fazla zaarim var
2. Balik. Yuzmelerinibsuyun icindeki hareketlerini. izlemeye bayiliyorum. Saatlerse. izleyebilirim01 YorumlaSafkan kurt: Gizemli havası beni deli ediyor.
Kartal: Her kuş kendi türüyle uçar, karga kargayla, güvercin güvercinle lakin kartal zirvede yalnız uçar...00 YorumlaKedi: Küçükken inanılmaz çaresiz ve sevimli duruyorlar. Büyüyünce de tombikleri totosunu kaldıramıyor yerden ^^ tembeller.
Aslan: Evet yine kedi gillerden. Çok asil ve güzeller ya çoook.00 Yorumla1) Golden (Köpek) ---> Dost canlısı, sevimli
2) Kartal ---> Asi, saldırgan, güçlü00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCivciv:Minicik avucuma sığıyor. Çok tatlı.
Balık:Rengarenkler ve o suyun içindeki ağız hareketleri çok tatlı.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D nasil bildin valla hepsi dogru :D
- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHamster: Çünkü aşırı sevimli ve aşırı zekiler ayrıca çok hareketliler. İnsanın yiyesi geliyor o. O :d
Kurt: Asil, güçlü ve ırkımızı temsil ediyor.00 Yorumla 1. Boğa, Duruşları Yürüyüşleri Falan Çok Asil Ondan Seviyorum.
2. Kedi, Sevimliler ve Temiz Hayvanlar d[^_^]b00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 613 cevap paylaştı. 1. Beyaz kaplan görüntüsü hoşuma gidiyor
2. Köpekbalığı nedenini bilmiyorum:))02 Yorumla1. Köpek
sadık ve çok iyi bir dost
2. Kartal
güçlü ve asil02 YorumlaAt (seviyorum)
Karga (bunu da seviyorum ne yapayım?)02 YorumlaKedi. Onu kokladigimda optugumde huzur veriyor. Ben agladigimda yanıma gelip patileriyle vurmasi beni gulduruyor. Eve gec kaldigimda bana bagirarak miyavlamasi gibisi yokk
00 YorumlaKöpek (hem iyi dost hem sevimli hemde kizlar cok seviyor ordan muhabbete girebilirim yani)
Hamster (Tipi güzel sevimli minnos gibi bişey)02 YorumlaKaplan bana dünyanın en asil karizmatik hayvanı gibi geliyor :)
00 Yorumla
+1 yılBalik ( denize suya asigim)
Aslan ( asaleti durusu yeter )00 YorumlaKöpek sadık olduğu için
Balık akvaryumdan izlemesi keyiflii :)00 YorumlaKartal: özgürürlügü sewen
Köpek: cok ii bir dost sadık cok sekerlerr00 YorumlaKopek cunku cok iyi bir dost ve sadik
Tavsan cunku cok tatli ve beslemistim daha once00 YorumlaBir çoğunuzun kişiliğini çözdüm gibi ama arkadaş yazsın bakıyım doğrumu çözüdm
00 Yorumla
+1 yılKurt : Hareketleri ve saldıracağı dişleri gösteemesi
Karga : simsiyah tüyleri ve sesi
Bunuda yazmalıyım - Baykuş : Duruşu, Gözleri ve bakışları00 Yorumla
+1 yılTarantula - yaptığı herşey duruşu görünüşü hepsine hayranım çok ilgimi çekiyor .
Bütün hayvanlar ;)00 Yorumlajaguar : tek takılır kimsesi olmaz. asil ve cooldur
01 Yorumla
+1 yıl1 köpek ama sivas kangalı. güçlü asil değer bilen ve en iyisi
2 yok02 Yorumla- +1 yıl
eyvallah aynen dediklerin gibi...
+1 yılArjantin Dogo :Çok asil ve güçlü (Köpek)
Kartal/ güçlü yırtıcı oldugu için.02 Yorumla- +1 yıl
Woow..
Kesinlikle dediklerin doğru.
Bir köpeğin dostluğu bir dostun köpekliğinden iyidir.
00 YorumlaKuş- hastalık gibi bişey bende çok seviyorum.
Tavşan - tatlı hemde çok kar gibi böyle ama yavrusu :)00 Yorumla
+1 yılGolden retriever : sakin arkadaş canlısı herkesin sevebileciğinköpek
00 YorumlaAslan çünkü tam bir kral ve galatasarayı anımsatıyor
00 Yorumla1-Köpek
Samimi ve sevimli
2-Panda
Çookkk tatlıı ♥♥ :)))00 Yorumla1) köpek:sadık, hayatın çilesini çekmişçesine delikanlı.
1) kurt:Asena ve zeki...00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılHadi yap bakalım , beni ne kadar doğrulayabileceksin.
00 Yorumla Alman kurdu İsmi ve asaleti yeter
Sibirya kurdu Çok tatlı oluyor00 YorumlaKarınca ; cok calıskanlar
Köpek ; dost sadık ve zeki01 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar