Yalnızlık sizi hangi halde nerede nasıl yakaladığında siz daha çok zorlanırsınız?

Yalnızlık sizi hangi halde nerede nasıl yakaladığında siz daha çok zorlanırsınız?
Misal hiç bilmediğim bir şehre gidip tek başına orada bir hayat kurmaya çalışıyorsun çevrende ne seni tanıyan ne de senin tanıdığın hiç kimse yok. Böyle bir yalnızlık bu süreçte insanı fazlasıyla yıpratır ve yorar.
Herkes var ama hiç kimse yokmuş gibi
Hatta sesini duyan yok
Seni gören yok.
Bazen öyle bir his oluşuyor ki. Kendi varlığından bile şüphe duyuyorsun. Hiç yaşamamışsın gibi
Yalnızlık başlı başına zorlar beni. Sen hiç yalnız kaldı mı?
Evet bunu hissettiğim zamanlar oldu
Kalabalıklar içinde yalnız olmak en büyük çöküş hissi
En kötüsüde samimi kalabalığın içinde hissetmek bu duyguyu
Samimi :)
Sadece samimi
Açıklara odaklanmış, adeta pusuda beklercesine samimi dimi
Yoo gerçekten içten sıcak ve samimi
Ben ne zaman samimi bir durum paylassam hemen komik oluyorum. Gülünmesi gereken konu değil ama. Mesela ceza yedim, itiraz ettim desem ; “tabi hemen yatar emin ol.” umursamazligi gibi.
Dern psikoloji
Neyse, paylaşmayarak astım o halleri
Çok teşekkürler en iyi cevap için 🥳
Ricalar
Yalnızlığı genel anlamda seviyorum çünkü zaten günlük yaşamda fazla kalabalık oluyoruz.
Cevap
15Cevap
Hiç biri zorlamaz keşke elime geçse öyle bir yalnızlık
Bende öyle diyordum :)
😀 kötü bi hismiş
😊 galiba öyle oldu
Keşke öyle olsaydı
Bu hepsinden beter 😀
çok yakınını kaybettiğinde destek alabileceğin kimsen yoksa o süreci yalnız geçiriyorsan ve maalesef hayata devam etmek zorunda kalıyorsan büyük zorlanıyorsun
Kalabalıktık bir tren istasyonunda nereye gideceğini bile bilmeden yanından geçen insanların ortasında kalmış bir insan gibi.
Senelerdir yalnızım, alıştım. Bazen zorluğunu çeksem, dibe dalsam da başımın çaresine bir şekilde bakabiliyorum, zamanla alışmaktan herhalde:)
Kendi yalnızlığım mutluluk verir ama hak etmediğim bir yalnızlık zorlar beni. İnsanların seni bile bile itmeye çalıştığı yalnızlık
Beni meşgul edecek bir şeyin olmadığı yalnızlık zorlar. Çünkü uyusam nereye kadar illaki uyanıp bir şeyler yapmam lazım
Ben hayatım boyunca yalnızım zaten kimse ziyaret etmez aramaz sormaz 🤷♂️ zorlanmıyorum alıştım artık
kalabalığın içinde hissettiğim yalnızlık. kaçmak istersin yapamazsın.
Çok mu duygusalsin
Kalabalklar icndeki yalnızlık
Zirvedeki yalnızlık
Kendimle başbaşayken bile olan yalnzlk
Her türlü yalnızlık kötüdür ama en kötüsü ailenin olmaması
Kafamın skeilmediği her günü yalnız
sayar ve mutlu olurum.
Beni zorlayan tek konu kötü günde ya da canım sıkkınken güvenip içimi dökücek karşı cinsin olmayışı.
Bahsettigin şey buysa bu beni zorluyor.
Kalabalık içinde kendimi yalnız hissettmem beni yoruyor.
istemdışı yalnızlık hayli zorlar beni
Yanımda sevdiklerim yoksa
Zaten yanlızım sıkıntı yok
Aşk yoksa ilgi yoksa
Yalnızlığın her anı kötü
Arkadaşların içinde yanlız hissetmek
Hiç yormaz sahte olacağına hiç olmasın
Çaysızlık..
Yalnızlığa alışkınım
yapa yalnıx olmak
Hastayken falan
En dibini gördük