Neden kimse anlamıyor?

Merhaba arkadaşlar ben doğma büyüme İsviçreliyim annem ve babam ben 7 yasinda iken bir kaza sonucu vefat ettiler hali ile Hristiyanim ama 18 yaşımdan beri de tr de yaşıyorum şu an 27 yaşındayım tr koç üniversitesi tıp fakültesini 100 de yüz burslu kazandım ama okumadım tr de bazı insanlar hayatlarını kurtarmayi hak etmiyor çünkü bende Boğaziçi üniversitesi inşaat mühendisliği bitirdim tr bir tane şirket de iş başı yaptım ve sürekli mobbinge uğradım Hristiyan oldum için sürekli aşağılayıcı bir tavır bir konuşma ile karsilandim oysaki 5 tane dil bilip bütün projeleri sorunsuz ve kusursuz halletmeme rağmen sürekli bir sorun yaşadım patronum 2 defa hacca gidip geldi ama insanların hakkını yiyor çalışanlar ise bunu bilmiyor ben ona doğru yolu gösterince gülerek dinimi bir Hristiyandan öğrenecek dglm diyor ve herkes birbirinin hakkını yiyior demem o ki Müslüman olarak dininizi neden kullanıp sonra kusursuz insanları suçluyorsunuz dini ile benim mensup oldum dine bakın bir de sizin dininize bakın kendi irkiniza tecavüz ediyorsunuz ve ben 2025 ocak da kendi ülkeme dönüyorum
Neden kimse anlamıyor?