Farkli tiklerim olustu nasil kurtulurum bunlardan? Yani mesela insanlarin gözlerinin içine bakamiyorum çunku korkuyorum baktigimda onlara zarar gelcek diye, yani ellimi attigim hersey ya kiriliyo ya dökuluyo, bazen sinir krizi geçiriyorum sonra dösum agriyor, bazen birseyleri istemsizce saymaya basliyorum, bugun degisecegim diyorum not tutacagim diyorum her gun kitabi kenara koyup baska seylerle mesgul oluyorum disari cikip zamanimi bosa harciyorum, gecmiste takildigim yerler var oralarda saatlerce oturup agaclari izleyip bos bos vakit geciyorum nasil kurtulum bu durumdan? Insanlara kötu enerjim gecmesin diye önce ellerimi duvara dokunup ondan sonra onlarla tokalasiyorum, ve batilda olsa bundan kurtalamiyorum?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kurtulursun once buna inanman gerekiyor. Kendine guzel bir hobi bul ve kafani dinlendor. Surekli dusunerek mesgul etmek yerine nasil duzeltirim demek yerine hic yokmus gibi davran.
Senin düzgün bir karşı cinse ihtiyacın var
Zaten karsi cin yuzunden bu haldeyim artik kimseyi istemiyorum
Hepimiz aynı değiliz, ben de evli olduğum kadın yüzünden kötü durumdayım
Garip, bende butun erkekler ayni saniyordum sendede tam tersi bi durum var, demekki oluyormus, iyisi iyisine denk gelmiyorki, ben hep dusundum ben ne yaptim diye cunku hep karsida hata aramican ben karsi tarafi nasil bu durumda getirdim diyede dusuncen, dusundum bulamadim, bazen dusunuyorum diyorum acaba buyuzdenmi sonra diyorum evet olabilir krske boyle yapmasaydim dedigim seyler var, ama iyi bi darbe yedim :)
Ben de hatayı hep kendimde aradım nerde yanlış yapıyorum diye, belki de bu yüzden hayatım kötüye gitti, darbeler yedim ama şu an daha güçlüyüm çünkü " kişiyi öldürmeyen darbeler güçlendirir " felsefesini benimsedim
Dikkat et zamanla o gucu kaybedebilirsin, herzaman savas halinde oldugun zaman yorgun dusersin, oyuzden ara sira gardini indir, yoksa yorgun dusersin
Neler altlattım bir bilsen
Adaletsizlikten dolayidir
Karaciğer nakli ameliyatı oldum ve 10 yıllık iki çocuğumuza rağmen evli olduğum kadın ameliyat masrafları için altınları vermem dedi
Bu sözleri üzerine ben de ona o ameliyat başarılı da olsa senin için artık yokum dedim ve boşanma kararı aldım
en mantiklisini yaptim bence kac kurtul derim, illerde daha cok hastalaninca ne yapacak? Yani gunahina girmeyim, yuvanin vozulmasini istemem, ama illeriside var bunun, belide calis ode diye dedi ama bilmiyorum, bide neden ameliyat oldun bendede ayni sorun var, strestenmi? Bende stresten cikti
Boşandım zaten ama onda bile uğraştırdı, 7 yıl sürdü boşanma davası.
Karaciğer problemin mi var
Asiri stresten enzimler yuksek cikiyor hep?
Bu da vücutta kaşınmalara sebep oluyor
Zerdeçal ve karabiber tüketmelisin çok faydalı
Zerdecala basladim evet karabiberi severim ama faydali oldugunu bilmiyordum
İkisi birlikte daha iyi
Ama öyle aşırıya kaçmadan, tıpkı ilaç gibi belli ölçülerde olmalı, çünkü her şeyin fazlası zarar verir
Denicem cok tsk ederim insallah faydasi olur sen nasilsin Şu an ?
Nakilden sonra bile dikkat etmen gerekmis yoksa ondada soeun cikabiliyormus diye duydum bizim
Arkadasta oldu
Ölen bir sürü insan oldu, örnek vereyim Osman Yağmurdereli, Mehmet Gül ( mhp'li )
Bizim komşumuz da ameliyat olduktan sonra öldü
Mehmet gulu arkadaslarim tanirdi, sasirdim bi an ismi gecince, allah rahmet eylesin herkese oyuzden sagliga dikkat etmek lazim ama mehmet gul kalpten vefat etmedimi?
Karaciğer nakli ameliyatı olmuştu, dünyadaki en büyük servet sağlıklı olmaktır.
Keşke her zaman iyiler birbirine denk gelseydi o zaman hayat çok daha güzel olurdu, zaten hayat dediğimiz yolculuk çok kısa aslında, neden mutlu olamıyoruz bunu irdelemek lazım
Uzak dur iste genelde iyilere kotuler denk geliyorki iyler iyligin ne oldugunu daha iyi anliyor, ve boylelzrinden uzak durarak yasam kalitesini artiyor, yani ona denk gelmesen suanki ellinde olan nimeti fark edemezdin, yani nasil biri oldugunu anliyamazdin, o kisi sayesinde kendini kesfetmissin, ve hayatin degerini daha iyi anlamissin, belkife gullik gulistanlik yasasan baskasinin kiymetini ve kendi degerini zamanla unutur giderdin, buda sana senin ne degerli oldugunu ogretmis oldu ve kendine herseyden daha cok kiymet deger vermen gerektigini ve iyi insanlara dahada degerli davranmani ogretmiste olabilir, kotulugu degistirmeye calisirsin baktin degismiyor ömru tuketmyeye gerek yok :)
Evliliğimi sürdürmek adına yaptım ama o yaptığım fedakârlığı anlamadı
Çok stres sıkıntı yaşamış olmalsn
Evet ama gecmiste kaldi
Meşgul et kendini sürekli
Sen ruh hastası olabilirsin
Ruh hastasimi? Nerden anladin?
Tavırlarından
Napacam ozaman?
Bira ısmarlayım kafanı rahatlatırsın 🤣 lager mi ace mı olsun
Birakali cok oldu zaten hergun sarhos gibi geziyorum merak etme
Kaygi bozuklugu var sanirim
Ne oluyor tam olarak
Bendede var askim
Ee naptin nasil geciyor?
Gecmiyor hayatim
Gercekten var mı ? Sende nasil olustu bu ozaman insanlarda olan birseymi icim rahatladi demekki kendi kendime uydurmamisim?
Yasin kac