Kişilik & Karakter Çıkarcı insanlar hakkında neler söylemek istersin? KhalTrex Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Burada da çok çıkarcı insan var. İstediğini alana kadar günde 500 tane mesaj atar. İşi bitince selamı sabahı keser ve takipten çıkar. Güncellemeler1 yıl Güncel Çıkarcı insanlar hakkında neler söylemek istersin? Cevapla Mesaj Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. benden uzak olsunlar 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Her yerde bunlardan var 1 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Birazda toplamacı olun ajsjsk 😄 0 0 Yorumla
GodOfWarAres Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Öyle insanları kullanıp atmaya bayılıyorum 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı. Allah'a havale 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
benden uzak olsunlar
Herkes çıkarına yaşar.
Her yerde bunlardan var
Birazda toplamacı olun ajsjsk 😄
Öyle insanları kullanıp atmaya bayılıyorum
Benden uzak dursun
Allah'a havale