bence kadınlara en güzel yakışan yaşlar 30
o nedenle biraz anlamsız buluyorum ben...
bence kadınlara en güzel yakışan yaşlar 30
o nedenle biraz anlamsız buluyorum ben...
30'lar gerçekten de en güzel yaşlar bana göre. Ayaklarım daha sağlam yere basıyor, mantığım doğru yoldan ayrılmıyor, aynada tam da görmek istediğim bir yüz var... Daha ne olsun.
Ne mutlu sana bunu duymak güzel. İnsanın kendisini sevmesi lazım önce. Biz kendimizi sevmedikçe başkası hiç sevmez zaten
Bu yorumu bütün kızlar görsün örnek alsın o sendroma girip yanlış tercihlerle yuva kurup sonra pişman oluyolar.
Çünkü 30 yaş üstü kadınlar kolay lokma olmadığı için kadınların özgüvenini yere düşürerek, kendi ağlarına almaya çalışan özgüvensiz erkeklerin işi bu. 40 yaşında benimle aynı spor salonuna gelen bir kadın var o kadar güzel vücudu var ki hepimiz onun seksi göründüğünü biliyoruz. Aramızda en iyi bedene sahip olan kadın diyebilirim. Konu kolay av olup, olmamakla alakalı. Genç kadınlar biraz daha saf olduğu için ve kolay yönlendirme olduğu için tercih meselesi olabilir.
30lu yaşlar seviyorum ve kolay lokma değiller tabi
Öyle bi sendrom yaşamadım. Hatta en güzel ve değerli yaşlarda olduğumu düşünüyorum
evet öyle olduğunu düşünüyorum ben de
Neden yasamadın 30 olmadan evlendin diyemi çünkü topum cok baski yapiyor
Haklsin hepsi zaten ayni nasil olsa bosanmak istiyorlar serefsizler katiller
@Sankiskizzzz299 genelleme yapmasak mı acaba siz doğru tercihi yapamayıp hep sıkıntılı olduysa ilişkiniz bunda bütün erkeklerin suçu olamaz
@Buldunkaçırma34 bos bos konusam sucu yine bize yükleme hepinxi serefsix katil subyanci ksikanc siddetci madee bagimlisini aninzda yazmiyor bize suc atmayin pislikler kattiler
@Sankiskizzzz299 cevabını yeni gördüm. Sen beni tanımadan etmeden bana bu taftayı neye göre yapıştırıyosun. Daha adımı bile bilmiyosun bu neyin kafası. Acaba kim madde bağımlısı?
Cevap
5Cevap
genelde yaşlı sanarlar kendilerini
Evet ya en güzel yaşlar 30’lar farkına varsalar böyle olmaz
30 yaş bazı şeylere geç kaldığını anlamam için sınır oluyor:)
Yuva kuramamışsa kadın o yaşa kadar doğal olarak sıkıntıya giriyor evde kalma psikolojisine giriyor🤷🏻
Çünkü erkekler subyanci olduğu icin hepsi 15-25 arasj seviyor 30 kadini 50 yasinda goruyorlar
Bence 15-25 yaş seven erkek neyi sevdiğini biliyo. Bana kalırsa kadının en güzel yaşı 30 dan sonrası net olarak hatta 35 den sonra
Evde kalma korkusu
alakası yok evlilerde de var
bence de, gereksiz bir kompleks
toplumsal dayatma başka şey değil
Tabu gibi
Yumurtalar omelet olmaya yaklaşıyor da ondan
abartma ya :D
40ın da anne olur kadın neden omlet olsun ki
aşko kuşkolar mı bomba tabi öyledir kesin
Yeni nesil hormonlar ile büyüdü yedikleri içtikleri hormon. Geç yaşta bile hamilelik yüzdeleri düştü. Üstelik erkekler de daha berilgin bu durum. Kadınlar artık doyuramıyorlar bile gencecik kızlar sezaryenle doğruyu neden? Sancı olsa bile vajina açılmıyor kaldıki 30 35 yaşında bi kadın. Uzun süre tedavi görmeli sağlıklı hamilelik için o da yeterli değil çünkü yumurtlama oranı azalmış oluyor.
:))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?