Kişilik & Karakter 1 ay Hayatta risk yönetiminde tavırlarınız soğukkanlı mı nasıl? SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 #SheWolfWoman🐺❤️ Hayatta risk yönetiminde tavırlarınız soğukkanlı mı nasıl? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 17b cevap paylaştı. Soğukkanlılığımı kolay kolay kaybetmem. Hele ki kriz anlarında. 1 0 Yorumla
s Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duruma bağlı ani gelişen olaylar da bazen şaşkınlığa düşebiliyorum bazen de anında tepki verebiliyorum. 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Soğukkanlı kalamıyorum ben. 0 0 Yorumla
m Bihteeerrr Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Mantık insanıyım ben tamamen aklımla gider sorgular öyle karar veririm. Düşünmeden bir işe girişmem. 🥳 1 0 Yorumla
CausaSui Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 652 cevap paylaştı. Kendi başımaysam panik yapıyorum ama önemsediğim insanlar varsa yanımda onlar sakin kalsın diye soğukkanlı davranmaya çalışıyorum. 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok sıcakkanlı bir insanım bazı kararları verirken duygusal yönüm ağır bastığı için hata yapabiliyorum. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. İşim gereği soğukkanlı olmak ve karar vermek zorundayım🙂 0 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 5,8b cevap paylaştı. Soğukkanlıyız ama çevrenin de buna uyum sağlaması gerekiyor. 0 0 Yorumla
ebibah Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Duruma bağlı bazen ciddi bşr ortamda gülme krizine gşrdiğim oluyor 😄 0 1 Yorumla mustafatry 1 ay kendinle mucadelen var ise?😀 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Soğukkanlı kalmaya çalışan 0 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır soğukkanlı kalamıyorum 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Soğuk kanlıyımdır. 0 0 Yorumla
geereksizkullanici Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 97% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 354 cevap paylaştı. Risk anında sıfırım xd 0 0 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 915 cevap paylaştı. Soğukkanlı davranıyorum 0 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 485 cevap paylaştı. Soğukkanlı değilim maalesef 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. Evet baya soğukkanlı birisiyim 0 0 Yorumla
mustafatry Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 1 ay once sakin ol sonra sinir atak geçir 😀😀😀 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı. Tavırszım artk 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 50% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Soğukkanlı 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Evet soğukkanlı.. 0 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Değilim 0 0 Yorumla
Bilinmeyen_hayat Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 781 cevap paylaştı. Bazen evet 0 0 Yorumla
mathmaxeil Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Kişilik & Karakter konusunda 440 cevap paylaştı. Soğukkanlıym 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Soğukkanlılığımı kolay kolay kaybetmem. Hele ki kriz anlarında.
Duruma bağlı ani gelişen olaylar da bazen şaşkınlığa düşebiliyorum bazen de anında tepki verebiliyorum.
Soğukkanlı kalamıyorum ben.
Mantık insanıyım ben tamamen aklımla gider sorgular öyle karar veririm. Düşünmeden bir işe girişmem. 🥳
Kendi başımaysam panik yapıyorum ama önemsediğim insanlar varsa yanımda onlar sakin kalsın diye soğukkanlı davranmaya çalışıyorum.
Çok sıcakkanlı bir insanım bazı kararları verirken duygusal yönüm ağır bastığı için hata yapabiliyorum.
İşim gereği soğukkanlı olmak ve karar vermek zorundayım🙂
Soğukkanlıyız ama çevrenin de buna uyum sağlaması gerekiyor.
Duruma bağlı bazen ciddi bşr ortamda gülme krizine gşrdiğim oluyor 😄
kendinle mucadelen var ise?😀
Soğukkanlı kalmaya çalışan
Hayır soğukkanlı kalamıyorum
Soğuk kanlıyımdır.
Risk anında sıfırım xd
Soğukkanlı davranıyorum
Soğukkanlı değilim maalesef
Evet baya soğukkanlı birisiyim
once sakin ol sonra sinir atak geçir 😀😀😀
Tavırszım artk
Soğukkanlılığımı kaybetmem kolay kolay