Bi müddet kendime vakit ayırmak istiyorum ne demek?

Erkek arkadaşım "Bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum" dedi. Ben de "tabii bu oldukça doğal bir istek" dedim. Ve bu bir müddetin ne kadar olduğunu sordum "Ben yazana kadar" dedi. 3 haftadır görüşmüyoruz sizce bu bir müddet ne kadar sürüyor

Güncellemeler
1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Biz erkek arkadaşıma hayatımda ilk defa aşık oldum ben bu zamana kadar ki çıkma tekliflerini de reddetmiştim ama ona aşık oldum ve ilişkiyi birbirimize açılmadan cinsellik yaşadık bu bir süre devam etti cinselliği başlatan da oydu. Ben de istedim tabi zaten rızam olup olmadığınıda sormuştu bu durum benim için bir ilkti. Sonra bir kaç ay (2 ay) böyle devam etti sonra uzaklaştı benden ve birgün de cinsellik istemediğini söyledi arkadaşça devam etme kararı aldık.
Güncellemeler
1 yıl
Arkadaşça devam etme kararından sonra bir süre güzelce devam ettik sonra o tekrar cinsellik istediği söyledi bende birbirimize bi söz verdiğimizi bundan ötürü bunu istemediğimi söylemiştim. Bir süre ısrar etti ben de benimle tekrar eskisi gibi mi olmak istiyorsun dedim oda bana evet tekrar eskisi gibi olalım istiyorum dedi 1 ay geçtikten sonra başta soruda dediğim gibi bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi. cinsellikten önce bizim çok güzel bir arkadaşlığımız vardı keşke öyle kalabilse
Güncellemeler
1 yıl
Yine yine yeniden aşkkkkkk. Devam ediyoruuuzzre-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (0, 0, 0), justifyLeft
Bi müddet kendime vakit ayırmak istiyorum ne demek?