Beni böyle istediğine emin misin her zaman yeni yeni fikirlerin,
İstediğin anda beni yönetemezsin ben buyum bunu böyle kabul etmelisin.
#Yeterhayeterhayat

Beni böyle istediğine emin misin her zaman yeni yeni fikirlerin,
İstediğin anda beni yönetemezsin ben buyum bunu böyle kabul etmelisin.
#Yeterhayeterhayat
Başarılı olamaz. Çünkü herşeye evet diyen insan her alanda yönetilmeyi kendine bir şekilde yeğlemiş insan oluyor aynı zaman da da iş kariyer veya duygusal ilişkilerde de kolay ulaşılan ve seçilen, seçemeyen kişilikler oluyorlar. Zaaflar zarar sonuçlu olur her şeye "evet" diyen insanlarda.
Kesinlikle. Çok doğru
🙏🏻✨
Her Şey evet diyen insan bana göre karakteri tam oturmuş bir insan değildir maalesef. Istemediği şeyleri Hayır diyebilen insan çok daha başarılı olabileceğini düşünüyorum
Kesinlikle çok haklısın reis. Her şeye he he deyip kafa sallamak olmaz.
Cevap
24Cevap
Her şeye evet diyen insan gevşektir
😂😂😂
Başka şey bulamadım yerine 😀
Bizden rahat olanlara da aynısını diyoruz 😂
Her yere uyuyor 😀
Kesinlikle hahah
bence olamaz
Bana göre, her şeye "evet" diyen bir insan, hayatta başarılı olmakta zorluk çekebilir. Çünkü insanın kendine ait sınırları ve öncelikleri olmalıdır. Her duruma "evet" demek, kendi isteklerini ve hedeflerini geri plana atmak anlamına gelebilir. Başarılı olabilmek için bazen "hayır" demek, kendi yolunu çizmek ve ne istediğini bilmek gerekir. Evet demek her zaman uyumlu olmak anlamına gelmez; bazen de kendi değerlerinden ödün vermek anlamına gelir. Bu da uzun vadede başarıyı engelleyebilir. 😊
Günaydın, Her şeye evet diyen insanın hayatta bir tavrı ve duruşu yoktur. Bazen hayır demeyi diyebilmeyi göze almak gerekir. Tabi bu dozunda olmalı Mesela her şeye hayır demek de olumsuzluklar getirebilir bu açıdan Jim Carry "Yes man" Filmini anımsattı soru. orada da karakter her şeye evet derdi. 👀
Evet görselle alakalı sanırsam :)
Evettt görsel Yes Man Filminden Jim Carry İ çok seviyorum.🌟 🙂
Her şeye evet diyen biri hayatında asla başarılı olamaz. Çünkü kendi fikri yok ve insanların fikrine katılmadığı halde katılıyor gibi yapıp evet diyor. Hayatta başarılı olanlar kendi fikirleri olması ve bunu savunmalarıdır. Bu mantıkla ilerlemeleridir.
Hiçbir şeyde başarılı olamaz zira insanları tatmin etmekten sıra ona hiç gelmeyecektir. Rica ediyorum ebeveyn adayları çocuğunuza önce HAYIR demeyi öğretin. Eveti zaten öğreniyor ama hayır demeye alışmaz ve bundan çekince duyarsa, bu çocuk istismara da uğrar kullanılır da psikolojik olarak değersiz de hisseder; insanları mutlu etmeden mutlu olamayan, birey olmaktan uzak bir varlığa dönüşür.
Her şeye evet diyen bir insan hayatında başarılı olamaz.
Kendi düşüncesi, iradesi yok mudur da bu adam her şeye evet demektedir. Bu adam, her şeye evet diyerek ne yapmak, nereye varmak istemektedir?
Tartışamayacak kadar yorgundur belki?
Evet :D
Sadece kendine ait bir fikri ve doğrusu olmayan insanlar her şeye evet der. Bu tipler de hayatın hiçbir alanında başarılı olamaz.
Hayır olamaz, hayır demeyi bilmeyen bir insan başarısızdır zaten
her şeye evet demek, insanı hep yol ayrımına sürükler, en zeki insanlar sadece doğru fırsatlara evet der. hayatta başarı, her teklife değil, stratejik olanlara evet demekten geçer. kimi zaman hayır demek, en güçlü hamle olur
Başarı tanıma göre değişir. Eğer başarı paspas gibi olmaksa evet ama kendi hedeflerine ve arzularına ulaşmaksa yani diyelim ki sürekli olarak başkalarınınkine katılmak bu yolu biraz çok karmaşık hale getirir. Yani pok yoluna gider anlayacağın.
Olamaz. Her şeye evet demek iyi değildir. Bir çizgisi olmalı insanın.
Mesela arkadaşının dondurma hastası olduğunu bildiği halde yediği dondurmayı paylaşmamalı :D
Paylaşırım hıh 😅 çok lezzetliydi var ya üfff. Sabah sabah bi serinledim ljfjxx
Umarım yerken burnuna falan akmıştır hıh.
Aksın ki silerim hıh
Kurur orada ineşe.
Pasaklı olurum ne olacak şkhcx
Bu seni pasaklı yapmaz. Daha pasaklı olduğun durumlar biliyorum :P
Sümüğümü koluma siliyorum lhfkf
İşte bu evet biliyorum :P
Ohh mis gibi valla. Amam peçete de neymiş? Lkjjgf
Hmmm. Bunlar şey değil mi ya? Benim cümlelerim 🙄😂
Değil değil şjxx
Peki öyle olsun 😂
Hayır. Ne sadece evet diyen ne de sadece hayır diyen insan bu hayatta başarılı olmaz. Her şeyi yeri ve zamanı var. Her şeye evet diyen hayır demeye korktuğu için evet der. Her şeye hayır diyen de aşırı muhalefettir ondan da bişey olmaz
Yalakalıkla bir yerlere gelir ama muhtemelen sadece bir müdür falan olur yani biririnin altında çalışan üst eleman olabilir. Asla altında çalışan elemanları olmaz.
Çok yönlendirilmeye açık oluyor her şeye evet diyen insanlar yaaa (misal eski ben :d) bir yerden sonra hayır demek gerekiyor.
Asla olamaz insan yeri geldiğinde hayır da diyebilmeli herşeye evet diyen insan mutlaka zararlı çıkar
başarılı olabilir ama kullanılmaya açıktır, şömine edilir, iyi niyeti kullanılır, o yüzden hayır demeyi öğrenmesi lazım
Hayır. Bir insan her şeye evet dememeli zaten kendine has bir duruşu olmalı
Kim bikir. Belki hep doğru şeyler başına gelmiştir🤔
Hayır her şey evet diyen başarılı olamaz özgüveni düşüktür.
Her şeye evet diyen hayatta bir fokubeceremez.
Herşeye evet diyen birinin bi hayatı olmaz. O insanlıktan çıkıp bi eşyaya dönüşür
Her şeye evet diyen hayatında başarılı olamaz. En basitinden bu kişi Erkan Yolaç ile Evet-Hayır yarışmasına katılmış olsaydı elenecek ve İzmir marşıyla yerine uğurlanacaktı.
Hayır cevabı ağırlıklı olan
Genellikle doğru yoldadır 🧿
Olmaz dengede kalması lazım. Hayat sadece evetlerle düzenli ilerleyemez
Herşeye evet diyen insan içten içe kendini yer. Çünkü herşeye, kırmamak adına evet diyordur.
Olamaz başkalarını onaylayarak kendini geliştiremez kendi kararlarını veremez
Çok fazla suistimal edilir o kişi, ayrıca fikirsiz insan hayatsız insandır.
Hayır olamaz. Yerinde evet ve hayır diyebilen insan başarıya ulaşabilir.
Her şeye evet demek kendine hayır demektir ve hayata geç kalmaktır
Zor. Hep yönlendirilir. Kendi istekleri, zevkleri arka planda kalır
Zaten iyi niyetimizden evet diye diye bu hale geldik
Benim gözümde silik kişiliktir. İşe almazdım.
Hayır demeyi öğrenmeli
Olamaz, kendine karşı kaybeder.
Sanmıyorum beyaz ışığı yakında görür.
Pek olmaz gibi
Olamaz öğrenmesi lazım
Hayır demeyi
nayır nolamazz
Manipülasyona bile bile de lades denemez
Bi fikrin yoksa öl lan neye yaşıyorsun kölemisin
Evli ise evet demek zorunda 😬
Hayır olamaz.
Başarıyı bilemem ama mutlu olamaz.