Kişilik & Karakter 30 gü Sen gececi misin, gündüzcü mü? nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Gece insanı olmayı tercih ediyorum. Gece, sessiz ve sakinliğiyle düşünceleri derinleştiren, yaratıcı süreçleri besleyen bir zaman dilimi gibi geliyor. Peki sen hangisini tercih edersin? Sen gececi misin, gündüzcü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Geceyi de gündüzü de çok seviyorum bana ikisi de uyar. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 145,4b cevap paylaştı. Gece seviyorum tabi ki de 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 584 cevap paylaştı. Ya neden boyle bilmiyorum ama ben gunduzleri cok degerlendiremeyenlerdenim. Nedense geceleri daha verimli ve enerjik oluyorum 😁Sanirim bu bana dhaa unv'den kalma bi aliskanlik oldu 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Geceyi seviyorum gece kahvesinin müziğinin balkon keyfinin tadı bir başka gündüzleri hayatın koşturmacası vs yorucu sabahlar.. 1 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geceleri daha çok seviyorum dünyada ne kadar kötülük varsa o siyah örtü gizliyor ve huzur veriyor. 1 0 Yorumla
Bitkin_Prenses Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 29 gü Gündüz insanıyım gece uyumayı tercih ederim. Geceler korkutucu oluyor. 1 0 Yorumla
m yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 26 , eic 53% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. Gececiden daha gececi,. gündüzcüden daha gündüzcüyüm reis. Dönemsel olarak değişiyor tabi. 1 0 Yorumla
u вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 26,8b cevap paylaştı. Gece insanıyım 1 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Gündüzcüyüm. Sevmiyorum geceleri. 1 6 Yorumla nomercy7 30 gü Gunduzun şerri gecenin hayrindan iyidir derler ama bana gece daha rahat geliyor. Yorumla _infinitum 30 gü Geceleri uyumak iyidir Yorumla nomercy7 30 gü Hala uyumamisiz. Yorumla _infinitum 30 gü Senin gibi 4 de bitmedi mesai😅 11 de bitti zıbarırım birazdan Yorumla nomercy7 30 gü Ben 6 da ise giderken sende uyuyordun ama 😂😂 Yorumla _infinitum 30 gü Uff yarın tatilim sen işten dönene kadar uyucam😏 Yorumla
esperanzas Takip Et Xper 5 Yaş: 19 30 gü Gece.. gecenin sessizliginde kaybolmaya bayılıyorum. Herkes uyuduğu zaman huzura erip düşüncelerimle baş başa kalmak gibisi yok 1 0 Yorumla
ben_melodi Takip Et Xper 5 Yaş: 19 29 gü Gece ilham veriyor; bir de yağmur yağıyorsa ya da dolunay varsa, tadından yenmez. 2 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 24,5b cevap paylaştı. Geceyi daha çok severim.. 1 0 Yorumla
Kavl-iBelîğ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 29 gü Önceden gündüzcü şu an iş güç olmayınca gececi oldum mecburen 1 0 Yorumla
Mehmetyilmaz1991 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 29 gü Gececi, gece zamanı daha iyi görüyorum onları 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gecem ayrı, gündüzüm ayrı 😂😂 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. geceleri daha çok severim 1 0 Yorumla
_gunes__00 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Gündüz daha çok hitap ediyor bana 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geceleri severim. 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Gündüz yatarım o yüzden gececiyim ben 😅 1 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Gündüzcüyüm ben geceler karanlık insanlar içindir 1 0 Yorumla
s Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Gündüzün peşinde olan bir gececiyim 😃 1 0 Yorumla
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ben gececiyim abi. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 30 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çalışmaksa gündüz, eğlenmekse gece. 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 18 , eic 100% 28 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
ßlueოoon Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Geceyi severim 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gündüz kuşuyum bea.. 1 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 101 , eic 99% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Gündüzcü 1 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 52% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gündüzcü 💁♀️ 1 0 Yorumla
Allermes Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 695 cevap paylaştı. Gündüz 1 0 Yorumla
Mehmet73372728 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 29 gü Gündüzcu gececi olunca gündüzleri sersem oluyorum 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Gündüzcü bir insanım 1 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gece 1 0 Yorumla
esmerbarbiee00 Takip Et Xper 2 Yaş: 22 30 gü Gecenin verdiği duygu his çok başka tabiki gece ❤️ 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Gece sanırım 🦉 🦇 1 0 Yorumla
Алеся_Хира Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Gece. 1 0 Yorumla
kerevizsapıı Takip Et Master Yaş: 29 30 gü Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Gunduz 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% 29 gü Kişilik & Karakter konusunda 11b cevap paylaştı. Gececi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geceyi de gündüzü de çok seviyorum bana ikisi de uyar.
Gece seviyorum tabi ki de
Ya neden boyle bilmiyorum ama ben gunduzleri cok degerlendiremeyenlerdenim. Nedense geceleri daha verimli ve enerjik oluyorum 😁
Sanirim bu bana dhaa unv'den kalma bi aliskanlik oldu
Geceyi seviyorum gece kahvesinin müziğinin balkon keyfinin tadı bir başka gündüzleri hayatın koşturmacası vs yorucu sabahlar..
Geceleri daha çok seviyorum dünyada ne kadar kötülük varsa o siyah örtü gizliyor ve huzur veriyor.
Gündüz insanıyım gece uyumayı tercih ederim. Geceler korkutucu oluyor.
Gececiden daha gececi,. gündüzcüden daha gündüzcüyüm reis. Dönemsel olarak değişiyor tabi.
Gece insanıyım
Gündüzcüyüm. Sevmiyorum geceleri.
Gunduzun şerri gecenin hayrindan iyidir derler ama bana gece daha rahat geliyor.
Geceleri uyumak iyidir
Hala uyumamisiz.
Senin gibi 4 de bitmedi mesai😅 11 de bitti zıbarırım birazdan
Ben 6 da ise giderken sende uyuyordun ama 😂😂
Uff yarın tatilim sen işten dönene kadar uyucam😏
Gece.. gecenin sessizliginde kaybolmaya bayılıyorum. Herkes uyuduğu zaman huzura erip düşüncelerimle baş başa kalmak gibisi yok
Gece ilham veriyor; bir de yağmur yağıyorsa ya da dolunay varsa, tadından yenmez.
Geceyi daha çok severim..
Önceden gündüzcü şu an iş güç olmayınca gececi oldum mecburen
Gececi, gece zamanı daha iyi görüyorum onları
Gecem ayrı, gündüzüm ayrı 😂😂
geceleri daha çok severim
Gündüz daha çok hitap ediyor bana
Geceleri severim.
Gündüz yatarım o yüzden gececiyim ben 😅
İkiside benim bence 😊
Gececi abi hala uyumadım ya
Gündüzcüyüm ben geceler karanlık insanlar içindir
Gündüzün peşinde olan bir gececiyim 😃