Kişilik & Karakter İri ( hafif pörtlek) gözlü karşı cinsler sizce de çekici değil mi? -ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Marc anthony dinlerken fark ettim iri gözlere zaafım var kesin İri ( hafif pörtlek) gözlü karşı cinsler sizce de çekici değil mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ben_melodi Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Pörtlek ve iri gözler birbirinden farklıdır. Pörtlek gözler, göz küresinin daha fazla belli olmasıdır 1 2 Yorumla -ViviR_- 1 yıl Ikiside demişim zaten sen düşünceni söyle 😀 Yorumla ben_melodi 1 yıl Büyük göz insanı daha çekici gösteriyor 😀 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Olgun kadınların gözdesi bu marc Anthony bunu farkettim son zamanlarda ama iri göz her iki cinste de güzeldir bu arada yaşınız doğru mu? 0 1 Yorumla -ViviR_- 1 yıl 20 yaşındayim)) Yorumla
leyla27052013 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gözü dışarıda bu herifinn😆😂😂 1 1 Yorumla -ViviR_- 1 yıl 😀 Yorumla
EskiBirYoda Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% 1 yıl Bu iri göz değil anam çukur göz baygın uykulu göz ne dersen de kesinlikle pörtlek veya iri değil 0 0 Yorumla
hectorline Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Görseldeki adam çok çirkin bu arada. Sence benim gözlerim nasıl? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl İri ve pörtlek goz ayrıdır bacımHer iri göz pörtlek olmaz, güzel durabilir. 0 0 Yorumla
siyahatlıasilprenses Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 96% 1 yıl Yo değil keskin sert bakan koyu gözler tekte eler 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Renkler ve zevkler tartışılmaz 1 0 Yorumla
Alooğ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Yok ya ne boyle baykuş gibi 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Pörtlek demeyin ayıpoluyo 0 0 Yorumla
mamibabayineburda Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Pek dikkat etmiyorum böyle şeylere 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Ay hayır korkunc 1 0 Yorumla
öylesinebirseyistee Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Değil. 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Degil.. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Öyle miymiş 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Pörtlek ve iri gözler birbirinden farklıdır. Pörtlek gözler, göz küresinin daha fazla belli olmasıdır
Ikiside demişim zaten sen düşünceni söyle 😀
Büyük göz insanı daha çekici gösteriyor 😀
Olgun kadınların gözdesi bu marc Anthony bunu farkettim son zamanlarda ama iri göz her iki cinste de güzeldir bu arada yaşınız doğru mu?
20 yaşındayim))
Gözü dışarıda bu herifinn😆😂😂
😀
Bu iri göz değil anam çukur göz baygın uykulu göz ne dersen de kesinlikle pörtlek veya iri değil
Görseldeki adam çok çirkin bu arada. Sence benim gözlerim nasıl?
Hayır 🤦🏻♀️
Çekik göz 😌🌹
İri ve pörtlek goz ayrıdır bacım
Her iri göz pörtlek olmaz, güzel durabilir.
Yo değil keskin sert bakan koyu gözler tekte eler
Renkler ve zevkler tartışılmaz
Yok ya ne boyle baykuş gibi
Pörtlek demeyin ayıpoluyo
Pek dikkat etmiyorum böyle şeylere
Ay hayır korkunc
Bence değil
Çekici gelmiyor bana
Yess
Değil.
Degil..
Ben sinirlenince oyle oluyor genlerden