Kendinizi beş sene sonra nerede görüyorsunuz?
Mezarda diyeni döverim🫠

Kendinizi beş sene sonra nerede görüyorsunuz?
Mezarda diyeni döverim🫠

Kariyer, duygusal ilişkilere yönelik planlar olur bunlar. Kendi danışmanlık merkezimi kurmak önceliklerim arasında. Çift aile ergen terapisi üzerine.💚🌻✨
Bilmiyorum. 40 ya da 45 den sonra evlenmeyip büyük ihtimal silahla intiharı edeceğim. Bilemiyorum hayat her geçen gün ağırlaşıyor. Sorumluluk artıyor ve beni bitiriyor. Hayatın tadı kalmıyor. 40 dan sonra da ölüm lazım bir bekar insana. Acısız bir ölüm planlıyorum.
İşim var. Kendimi geliştirmek istediğim bana değer katacak planlarıma göre 2-3 senemi alacak uğraşlar edinmek istiyorum. Daha sonrasında yurt dışı seyahat planlarım var. Tabi ki de bu süreçte aklıma yatacak uyumlu partner de bulursam tadından yenmez.
Evimi almış, borçlarımı bitirmiş ve arabamı istediğim modele yükseltmişimdir. Tatiller ve gezilerimi planlıyorum ve bu arada çıkmak için bekleyen kitaplarımdan en azından iki tanesini çıkartmışımdır diye umut ediyorum.
Cevap
22Cevap
Merhaba, 5 yıl sonra büyük ihtimalle yurt dışında hem okuyor hem çalışıyor olacağım yani öyle gözüküyor gibi ama hayırlısı diyorum hep :)
Beş sene sonra avrupada herhangi bir yerde olacağım tahminen
Geleceğimle ilgili plân yapmıyorum, Allah bilir...
Merhaba, kendimi 5 yıl sonra hastanede işimin başında görüyorum inşallah erkenden atanırım ve iş hayatına atilirim.
Hasi bakalım hayırlısııı
Yarın çıkacağımıza ne malum gelecek planları pek yapmayı sevmiyorum iki dakika sonra her şey gelebilir başına hiç bir şeyin garantisi olmaz
Tanrıyı güldürmek istiyorsan ona planlarından bahset
genelde spontane yaşamayı daha çok seviyorum.. şu tarihte bunu yapacağım, bu zaman diliminde burada olacağım diye kendimi kasmayı sevmiyorum.. bunun yanında kırılıp dökülen hayallerimiz de yok değil..
Dünya turunda Dünyanın 60% gezmiş olurum ✅ herhalde
Plan mı? İnan şu durumda işte savaşlar, cinayetler bilmem neler falan varken yani yarına çıkacağımız belli değilken ben bir gelecek göremiyorum.
İşim var, öğretmenim. Saygınlık kazandım çocuklar ve meslektaşlarım ilgi gösteriyorlar. Fakat evlilik düşünmüyorum.
Allah'la aramda şekerim 😅
Ya bizzzz
Sürprizci yapımı hoş görün 😅
Kariyerimi geliştirmek, kişisel becerilerimi artırmak ve sağlıklı bi yaşam sürdürmek var. Ayrıca seyahat etmek ve yeni deneyimler edinmek de önemli.
Konforlu bir hayat sürmek
Mutlu bir aile tablosu
Bu kadar daha ne isterim
Türkiyenin bir çok şehrini gezmiş görmüş yorgunluktan dinleniyor biri olarak görmek istiyorum 🥹
Kimseden sorumlu olmadığım zaman geldiğinde uzaklaşmak istiyorum
çok gelecek diyemem artık. ama 1-2 yıllık ufak parasal war işte
Gazi Üniversitesinde tıp öğrenimi alıyorken görüyorum. Yani inşallah🌸
Muhtemelen yine babamla annemin yanında ama daha çok doktor randevusu 😎
Evet bir çöm çok planım var benim kariyerime odaklandım sonrasında kafamda bi gezi rotası çizdim
Öğretmen olmuş, çocukların hayatına dokunuyor ve yüksek lisans yapıyor vaziyette
Kabin amiri olup evlenmek gibi planlarım var ardına da bir kız çocuğu yapıcam tamam yeter
Eğitim hayatımı tamamlamak iş bulmak ayrı eve çıkmak ordan da yurt dışına kapak atmak.
Hala kağıt kalem arıyorumdur..
Koy cebine
Öncelikle iş bulup, kendi evimde mutlu huzurlu ve kendine yeten bir hayatta
Çok büyük kurumsal bir şirkette önemli bir pozisyonda
eline mesleği almış dünyayı gezme hayalini gerçekleştiren güçlü bir kadın
Uzun vadeli planlar yapmayı sevmiyorum.. Çünkü bu defa an'ı kaçırmış olurum..
maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde ilk sıraya çıkmak en üste yani
5 sene sonra ki beni düşününce bi heyecan geliyor hayaller büyük bakalım
sevdiğim işte başarılı olmak
Ayrı eve çıkmak ahdh
ayni yerde muhtemelen
Bol kedili bir dünya planlıyorum.
Hepsini hallettik çok şükür😅
Görelim mevlam ne eyler ne eylerse güzel eyler
Güzel bir memlekete atanılacak
Evli cocuklu göbekli görüyorum seni teo😅
Hayalim 🥳
Kariyer hedeflerim var
Plansız yaşarım ben..🤷♀️
Tıp fakültesinde inşallah
Yurt dışına gitmek orada hayat kurmak
Evde görüyorum valla🥲
geleceğimi göremiyorum belirsizlik hissediyorum
yasamam sanirim o kadar
Okulum bitmiş olur galiba
Okuduğum üniversite ve bölümden kurtulmak
Nıkah masasında 😂😂
Evli olarak
Gelecek artık gelmeyecek. Spontane gelişecek.
Olduğum yerde 😒
Uyumak
Şuanlık yaşamak
Evde halıyı izlerken
Plan mı oda ne 😅
Okul bahçesinde
Yokki
İş bulma emekli olma araba alma
Mezar iyi fikirmiş...
İş bulmuş ve evli olduğumu temenni ediyorum
hepsi yapıldı :) ✔️
Planım yok