Kişilik & Karakter Başarılı insan kendine sözgeçirebilen insan mıdır? Yusufaras33 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sizce bir insan kendine söz geçiremiyorsa başkasına söz geçirebilir mi?Ya da kendine söz geçiremeyen insan başarıyı yakalayabilir miyim Başarılı insan kendine sözgeçirebilen insan mıdır? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet katılıyorum 0 0 Yorumla
sadecesmilexc Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl kesinlikle öyle, başarı için düzen, irade, istikrar, sabır gerekli, bunun içinde kendine söz geçirmesi lazım, benim yapamadığım şey 1 0 Yorumla
Zzffffffff Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Başarı", her anlamda hem kendisine hem başkasına yetebilen dir Bilgili kültürlü saygılı olan insna başarılıdır. Bnce 0 0 Yorumla
Eylülgns2 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 413 cevap paylaştı. Evet nefsine hakim olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
evet katılıyorum
kesinlikle öyle, başarı için düzen, irade, istikrar, sabır gerekli, bunun içinde kendine söz geçirmesi lazım, benim yapamadığım şey
Başarı", her anlamda hem kendisine hem başkasına yetebilen dir
Bilgili kültürlü saygılı olan insna başarılıdır.
Bnce
Evet nefsine hakim olur