Verir abi. Tanışmak ya da konuşmak da değil yaşamak manalı ki? Yokluk bitirdi bizi.
Yaşama hakkımız kaldı mı ki? Kadın erkek olarak düşünme olayi. Nereye kadar yaşamak? Sonlandırmak kurtuluş bence. Yıllarca acı çekeyim geldi mi bitiş vereceksin. kiza da erkeğe de yazık olmuş.
Ölüm kurtuluş bu ülkeden. Yaşama hakkı yok gibi. Onursuz şeref yoksunu yaşıyoruz.
Güvenle alakalı değil ki. Yolda giderken de yapabilir birisi erkek kadın da fark etmez ki. Ben İzmir de okurken bursu kaybettim. Önüme gelene küfür ettim. Öldürsün birisi beni diye. oldurmedi kimse beni
Ülkenin hemen hemen her gencinin psikolojisi bozuk. Noldu bize böyle anlamıyorum. Hayır çoğunluk böyle. Herkes çökmüş. Aşıdan mı oldu ekonomiden mi anlamıyorum.
Bir şey diyemem ama ben on üniversite bitip de işsiz gezmem ve yalnızlığım beni bitirdi. Bilmiyorum bazen her gün intiharı düşünüyorum. Psikiyatri ye de söyledim. Aman sende. Artık aldırmıyorum. Olum hepsi o.
Seni anlıyorum. Ama inan bana bi gün her şey bitecek. İnançlı biriysen bu dünyaya neden gonderildiğimizi biliyorsundur. Hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. Kötü günler elbette olacak. Umudunu kaybetme. Ancak kafirler umudunu keser. İnsanlara inancın güvenin olmasa bile Allah a güven O na sığın. İbadetlerine yönel. İlla hayatında bi kadın olması gerekmiyor. Belki evli olsan farklı kötü olaylar olacaktı. Bunu bilemeyiz. Hakkında hayırlıysa illa ki biriyle yolun kesişir. Güzel düşün ki güzel şeyler olsun. Her şeyden önce şükret. Ne derdi olan insanlar var.
Gerçekten ölmeyi bu kadar istiyorsan. Allah a ölümü hakkında hayırlı eylemesini iste. Artık dayanamadığını vs. anlat, dök içini. Eminim sana bi çare gönderecektir.
Emin ol göndermeyecek. Allah'a ben hayırlı eş istedim bana zulmetti. Ben dua ettim bana sınav dendi. Bunlar saçma değil mi? Allah acı çektiriyor mu sence? Acıyı insanlar çektirmeye devam ediyor.