Tanıdığım birisi "hayatta affedilmeyecek hiç bir şey yoktur" demişti.
Gerçekten öyle mi diye düşündürdü beni..
Sizin fikriniz nedir bu konuda?

Tanıdığım birisi "hayatta affedilmeyecek hiç bir şey yoktur" demişti.
Gerçekten öyle mi diye düşündürdü beni..
Sizin fikriniz nedir bu konuda?

affedilmeyecek çok şey vardır.. bunun temelinde insan yaratıcının bir ürünü olmasıdır. yani insanın "doğasına" doğal bir insanın psikolojisine verdiğin ciddi zararlar esasen yaratıcıya yani "Alllaha" verilen zarardır. ve bunu ancak "Allah" affedebilir.
Aynı düşünmüyorum.
Affetmek nedir? Affedeyim kaldığımız yerden devam edelim mi? Yok öyle bir dünya, benim için yok. Zaten ona buna kolay kırılmam beni Kıran canımı yakan zaten çok değer verdiğim biridir. Ben değer vereceğim o beni incitecek kıracak bile bile bende affedeyim eeeee, sonra tekrar benim canıma okusun diye mi? Gerek yok canımı yakan uzak dursun benden ve aff filan yok. Kindarliksa bunun adı kindarim ama bu kendimi koruma yöntemim. Kimse kusura bakmasın kimsenin yap boz oyuncağı değilim
Affetmekten ne anladığına bağlı.. Affetmeyi insanlar çok farklı düşünüyor.. Birini affetmek, yaptığı hataya rağmen hadi gel barışalım diyerek sırtını sıvazlamak değildir.. Affetmek yaşananların duygusal ağırlığından kurtulmak demek.. Yaşananları unutma, ders olarak al ve o kişiyi hayatından çıkar ama yaptıklarına kötü körüne tutunup acı çekme demektir affetmek..
Affedici olmak her zaman her durumda güzel bir özellik değil.
Hataların büyüklüğü belirler bunu biraz da.
Cevap
4Cevap
Güzel evet ama bazen öyle derim ama hep lafta içim rahat olmaz o kişiden yana.
Guzel olabilir fakat benim affedemediğim şeyler var
Hayır efendim, arkadaşın çok yanılıyor. İnsanlar yüzsüzdür, bir kere affetti yine affedecek kafası yaşayıp her haltı yapabilirler.
kadın için farklı erkek için farklı. Erkek yurutmek için buna mecbur kaprisli erkek olursa zaten başta ilişki yurumez. kaprisli kız kadını kaldıoran erkek modeli ürür. Kadın hata yapar affeden erkek yurutr ama tamamen suyunu çıkarmamak şartıyla , kadındaki doğuştan kısmet şans fındık erkekte de olsaydı haklıydınız.
Bize zor. Affedilen yibe aynı hatayı zevkle tekrar edecektir.
İyilik iyidir.😥
evliliğin yurumesi için gerekli bu
Zaman ne de çabuk çabuk geçiyor mona
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?