Kişilik & Karakter Gelin bakıyım 😁 Doğduğunuz Güne Göre Kişiliğiniz ne? gskız21 Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Az öz 🤣😂 Güncellemeler1 yıl abowww 🙈😂 Gelin bakıyım 😁 Doğduğunuz Güne Göre Kişiliğiniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Gönlü zengin, fedakâr... 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. 3 Nisan günü doğdum 1 0 Yorumla
1mrytprkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Temmuz 28. Oha psikolog konuşmacı e bu ben 😃😃 hem psikoloğum hemde şehir dışına konferans vs vermeye gidiyorum 1 1 Yorumla gskız21 1 yıl abowww 🙈😆 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. @inciitanesiii psikolog muyuz şimdi.. yok canım ne alakası var 2 2 Yorumla u inciitanesiii 1 yıl Geleni daha cok delirtip yollariz Yorumla Flankes1 1 yıl Şerrimizden Allah’a sığınsınlar 😏😂 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Cazibeli ve auralıymışım. İlk defa bir muhabbette adı geçiyor🤦🏻♀️ 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. 28. Psikolog olma hayalim vardı evet 😂 1 0 Yorumla
Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Psikolog ve konuşması gerçekten öyleyim ama. :) 1 0 Yorumla
Hgbcgehg Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 37% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Romantik ve naif… hiç alakam yok… 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gönlü zengin ve fedakar ☺☺☺ 1 0 Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Cazibeli ve auralı 1 0 Yorumla
Quiet_Queen Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 804 cevap paylaştı. Az ve öz💪🍏☕ 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tutuyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Gönlü zengin, fedakâr...
3 Nisan günü doğdum
Temmuz 28. Oha psikolog konuşmacı e bu ben 😃😃 hem psikoloğum hemde şehir dışına konferans vs vermeye gidiyorum
abowww 🙈😆
@inciitanesiii psikolog muyuz şimdi.. yok canım ne alakası var
Geleni daha cok delirtip yollariz
Şerrimizden Allah’a sığınsınlar 😏😂
Cazibeli ve auralıymışım. İlk defa bir muhabbette adı geçiyor🤦🏻♀️
lider ve yöneticiymişim:)
28. Psikolog olma hayalim vardı evet 😂
Psikolog ve konuşması gerçekten öyleyim ama. :)
Romantik ve naif… hiç alakam yok…
13. Romantik Ve naif ☺️
Büyüleyici ve çekici 😃☺️
Duygusal ve vefalı..
Psikolog ve konuşmacı
Popiler sanatçıymış
16 zengin ve çalışkan 🙏🏻
Gönlü zengin ve fedakar ☺☺☺
romantik ve naif
Cazibeli ve auralı
Cazibe ve aura
Bilemiyorum 😃😃😃