Kişilik & Karakter Şanslı biri olduğunu düşünüyor musun? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Düşündüm taşındım, taşındım düşündüm şu hayatta en şanssız kendimi ilan ettim 😕Gökten altın yağsa bana kaya denk gelir.😔 Şanslı biri olduğunu düşünüyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenXper 1 Yaş: 31 1 yıl Zaman zaman şansımı kendim yaratmayı seviyorum 2 1 Yorumla Soran 1 yıl Öyle Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır hiç şanslı değilim maalesef 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben de 😕
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Kız yurdu havaya uçsa, bekçinin billuru düşer bana 1 1 Yorumla Soran 1 yıl O derece vay vay:/ Yorumla
bildiginbekarim Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Yok ya bizde eskiden beri dönen laf var kız lisesi patlasa gökten herkese. m düşse bize hademenin kardeşim. ı denk gelir düşer 🤣 1 0 Yorumla
AnlamınıBilmek Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Bende yalnız olmadığını ilan ettim 1 4 Yorumla Soran 1 yıl 😕 Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Üzülmekte bir şey kazandırmıyor. Nötr kalalım bari de pozitifmiş gibi olsun. Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle yapacak bir şey yok Yorumla AnlamınıBilmek 1 yıl Yani öyle de dönüyor dünya böyle de Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Çok şanslıyım şans her zamaan benimlee 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Maşallah Yorumla u cαssíєєє 1 yıl 💐 Yorumla Soran 1 yıl 🙋🌹 Yorumla
zuu_q1 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 1 yıl Şans diye bir şey yoktur, matematik ve olasılık vardır 1 0 Yorumla
Şanslımmmmmm Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayattaki en büyük sansizliklari yaşadım 😂 2 0 Yorumla
Ilerdearse Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Evet düşünüyorum çevremdekiler de şanslı 1 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Şansa inanmam. 1 0 Yorumla
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Diyorlar ama hayır. Şans değil çabaydı 1 0 Yorumla
ÇölAslanıı Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 101% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı. Bahtsız Bedevi hikayesi varya o benim aq 1 0 Yorumla
Klasscevap Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır olan şansı kendim yaratırım 1 0 Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 944 cevap paylaştı. Ehhh biraz 1 7 Yorumla Soran 1 yıl Niye yoğurtlu çikolata😃 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Bir arkadaşım bu olsun demişti ondan yoğurtlu çikolata oldu 😂 Yorumla Soran 1 yıl Değişik güzel, akılda kalıcı 😃 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Unutma beni öyleyse 😂 Yorumla Soran 1 yıl Unutmam tabi dur hatta 😃 Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Hajaha😂😂 Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Orta diyeyim kanka 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Kanka can😃 Yorumla Semih6934 1 yıl Sen de kankam 😎 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Alakam yok 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Sen de kayadan nasibini alansın ben gibi ha :/ Yorumla aliali1926 1 yıl maalesef Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Ben şansa inanmam her sabah paradontaks içerim 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Tabiki de hayır 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
HamzaAskaroglu Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 604 cevap paylaştı. Yanımdan bile geçmez 1 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Hayır değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Zaman zaman şansımı kendim yaratmayı seviyorum
Öyle
Hayır hiç şanslı değilim maalesef
Ben de 😕
Kız yurdu havaya uçsa, bekçinin billuru düşer bana
O derece vay vay:/
Yok ya bizde eskiden beri dönen laf var kız lisesi patlasa gökten herkese. m düşse bize hademenin kardeşim. ı denk gelir düşer 🤣
Bende yalnız olmadığını ilan ettim
😕
Üzülmekte bir şey kazandırmıyor. Nötr kalalım bari de pozitifmiş gibi olsun.
Aynen öyle yapacak bir şey yok
Yani öyle de dönüyor dünya böyle de
Çok şanslıyım şans her zamaan benimlee
Maşallah
💐
🙋🌹
Şans diye bir şey yoktur, matematik ve olasılık vardır
Hayattaki en büyük sansizliklari yaşadım 😂
Evet düşünüyorum çevremdekiler de şanslı
Hayir sans yok bende
Şansa inanmam.
Diyorlar ama hayır. Şans değil çabaydı