Kişilik & Karakter Uyumayı seviyor musunuz? u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 55 Yapay Zekaya Sor Uykusuz kalma, yorgun olma gibi şeyler olmasa uyumak istemezdim Uyumayı seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Selamkew Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Ya kim sevmez ki özellikle soğuk kış günlerinde yorgana sarılıp uyumak gibisi yok 😊 2 1 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Boşa zaman kaybı 🤭 Yorumla
Mariaariel Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Aynen uykusuzluk bas agrisi yapmasa ve zararli olmasa hic uyumam her halde. 2 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok değil genelde sabah 6 6:30 gibi kalkarım tatilde bile 1 0 Yorumla
Contacs Takip Et Bilge Yaş: 126 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 345 cevap paylaştı. Offf uyku iyi ki var yoksa bu kadar dertleri düşünmekten kafayı yerim uykuda ara veriyorum en azından. 0 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Normal de sevmem ama 1 haftadırhastayım. Yatıp yatıp duruyorum. 0 2 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla SAblaK 1 yıl Sağol Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Elimde olsa asla uyumak istemem günün çoğu boşa gidiyormuş gibi hissediyorum, gece uyusam da aynısını düşünüyorum 0 0 Yorumla
İslamkrgz Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sevmiyorum ama gerçekten aynı düşüncedeyim. Sonunda benim gibi düşünen biri 😂 0 8 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Neden böyle yaptın 🤔 Yorumla İslamkrgz 1 yıl Çünkü ; bir fark olmadığı için. Yorumla u Aybuke6 1 yıl İlginç Yorumla İslamkrgz 1 yıl O zaman da aynıydı şuanda da aynı. Değişen bir şey yok. Yani ha takip ha takipçi. Faydası da yok zararı da yok. Aynı şu an olduğu gibi. Yorumla u Aybuke6 1 yıl Vardı aslında sorulara cevap falan yazıyorduk ama öyle istiyorsan sorun yok Yorumla İslamkrgz 1 yıl Evet yazıyorduk. Nezaket olarak gördüğümüz sorulara cevap yazıyorduk. Ama bir cevap alamıyorduk. Yorumla u Aybuke6 1 yıl 😅😅 Neyse peki Yorumla İslamkrgz 1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Fanininsesi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşığım uyumasam da yatmaya yatağıma yorganima yastığıma aşığım 0 0 Yorumla
Devrim180183 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Hayır sevmiyorum. Fakat insan uyuduğunda kendini yeniler günlük max 4 uyku uyuyorum. 0 0 Yorumla
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% 1 yıl Dinleniyorum tabiki severim ama geç saatlere kadar uyuyamıyorum hiç 0 0 Yorumla
leyla27052013 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ewt sevyrm ama yine sabahın köründe ayaktayız ne olacak bizim bu halimiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Uykusuzluk bazen güzeldir. Özgürce anlatırsın 🤭🤭 1 2 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Tanıdık geldi 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tanıdıktır ondan😂 Yorumla
s LastGuest Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hayır sevmiyorum. Tamamen ihtiyaçtan.. 1 0 Yorumla
Papatiam Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumayı değilde yatakta uzanmayı seviyorum. 🥲 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet rahatlayinca güzel oluyor 1 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. En sevdiğim üçüncü şey olabilir uyku. 🥰 1 0 Yorumla
MardinKontu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 1 yıl Genelde Cuma akşamı telefonumu sessize alır öyle uyurum ama hafta içi pek uyuduğum söylenemez. Ama çok fazla uyumakta sağlığa çok yararlı bir şey değil. 0 0 Yorumla
coolantalyalı07 Takip Et Guru Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 791 cevap paylaştı. Hayır günde 2 saat yeterli 1 0 Yorumla
Emirinizben Takip Et Xper 5 Yaş: 37 1 yıl Kim sevmez ki uyumayı? 1 11 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Ben 🤔 Yorumla Emirinizben 1 yıl Sen hariç ☺️ Yorumla u Aybuke6 1 yıl Niye 😂 Yorumla Emirinizben 1 yıl Sen sevmiyorsun uyumayı 😊 Yorumla u Aybuke6 1 yıl E tamam iste sorunun cevabı🤣 Yorumla Emirinizben 1 yıl Evet bende öyle dedim zaten😂 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Niye başkasını arıyorsun Yorumla Emirinizben 1 yıl Aramıyorum ki zaten😊 Yorumla u Aybuke6 1 yıl Peki🤭 Yorumla Emirinizben 1 yıl Tamam😊 Yorumla Emirinizben 1 yıl Peki sen neden sevmiyorsun uyumayı? Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Evet sabah 10 da bi yattım taaa akşam 8 de kalktm 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Uykuyla pek barışık olduğum söylenemez :D 1 3 Yorumla Gof34 1 yıl Evet sayende bizede musallat olmuş 😅 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl @Gof34 Şükret haline. Biz düşmanlığa doğru ilerliyoruz haha Yorumla Gof34 1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u Alfoo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pek değil 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Uyku çok tatlı bir kedi, sevdiriyor kendini. 🌛 0 0 Yorumla
BurcuQueen Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı. Hayatim uyumakla geçiyor 0 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet çok seviyorum uykusuz yapamıyorum 0 0 Yorumla
1Yorgunkarınca Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Uykuyu seviyorum ama çok uyumaktan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben yine de uyumak isterdim 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Seviyorum ama uyandığım zaman uyuyamıyorum. 0 0 Yorumla
GözümmKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyumayı çok severim 😂 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Uyuyabilirsem çok seviyorum ama çokta uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet uyku çok güzeldir en güzelidir.. 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok seviyorum ama uyuyamıyorum maalesef 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı. Sevmem 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet 🤣 0 0 Yorumla
Müverrih96 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı. Kesinlikle evet... 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
testosteronn Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 392 cevap paylaştı. uyumak güzel 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Ya kim sevmez ki özellikle soğuk kış günlerinde yorgana sarılıp uyumak gibisi yok 😊
Boşa zaman kaybı 🤭
Aynen uykusuzluk bas agrisi yapmasa ve zararli olmasa hic uyumam her halde.
Çok değil genelde sabah 6 6:30 gibi kalkarım tatilde bile
Offf uyku iyi ki var yoksa bu kadar dertleri düşünmekten kafayı yerim uykuda ara veriyorum en azından.
Normal de sevmem ama 1 haftadırhastayım. Yatıp yatıp duruyorum.
Geçmiş olsun
Sağol
Elimde olsa asla uyumak istemem günün çoğu boşa gidiyormuş gibi hissediyorum, gece uyusam da aynısını düşünüyorum
Sevmiyorum ama gerçekten aynı düşüncedeyim. Sonunda benim gibi düşünen biri 😂
Neden böyle yaptın 🤔
Çünkü ; bir fark olmadığı için.
İlginç
O zaman da aynıydı şuanda da aynı. Değişen bir şey yok. Yani ha takip ha takipçi. Faydası da yok zararı da yok. Aynı şu an olduğu gibi.
Vardı aslında sorulara cevap falan yazıyorduk ama öyle istiyorsan sorun yok
Evet yazıyorduk. Nezaket olarak gördüğümüz sorulara cevap yazıyorduk. Ama bir cevap alamıyorduk.
😅😅 Neyse peki
Teşekkür ederim.
Aşığım uyumasam da yatmaya yatağıma yorganima yastığıma aşığım
Hayır sevmiyorum. Fakat insan uyuduğunda kendini yeniler günlük max 4 uyku uyuyorum.
Dinleniyorum tabiki severim ama geç saatlere kadar uyuyamıyorum hiç
Ewt sevyrm ama yine sabahın köründe ayaktayız ne olacak bizim bu halimiz
Uykusuzluk bazen güzeldir. Özgürce anlatırsın 🤭🤭
Tanıdık geldi 😂
Tanıdıktır ondan😂
Hayır sevmiyorum. Tamamen ihtiyaçtan..
Evet uyumayı severim
Uyumayı değilde yatakta uzanmayı seviyorum. 🥲
Evet rahatlayinca güzel oluyor
En sevdiğim üçüncü şey olabilir uyku. 🥰
Sürekli uyanıyorum ama
Genelde Cuma akşamı telefonumu sessize alır öyle uyurum ama hafta içi pek uyuduğum söylenemez. Ama çok fazla uyumakta sağlığa çok yararlı bir şey değil.
Hayır günde 2 saat yeterli
Kim sevmez ki uyumayı?
Ben 🤔
Sen hariç ☺️
Niye 😂
Sen sevmiyorsun uyumayı 😊
E tamam iste sorunun cevabı🤣
Evet bende öyle dedim zaten😂
Niye başkasını arıyorsun
Aramıyorum ki zaten😊
Peki🤭
Tamam😊
Peki sen neden sevmiyorsun uyumayı?
Evet sabah 10 da bi yattım taaa akşam 8 de kalktm
Uykuyla pek barışık olduğum söylenemez :D
Evet sayende bizede musallat olmuş 😅
@Gof34 Şükret haline. Biz düşmanlığa doğru ilerliyoruz haha
😂😂😂
Çoook
Pek değil
Evet severim 😃
Uyku çok tatlı bir kedi, sevdiriyor kendini. 🌛
Uyku delisiyim bayılırımm
Hayatim uyumakla geçiyor
Evet çok seviyorum uykusuz yapamıyorum
Meehh çok değil 5-6 saat yeterli
Uykuyu seviyorum ama çok uyumaktan nefret ediyorum
Ben yine de uyumak isterdim
Seviyorum ama uyandığım zaman uyuyamıyorum.
Uyumayı çok severim 😂
Uyuyabilirsem çok seviyorum ama çokta uyuyamıyorum
Severimde uyuyamıyorum
Evet uyku çok güzeldir en güzelidir..
Seviyorum. Yine uyurdum 🥱🥱😴
Sevmeyen var mıdır acaba 😅 Elbette.
Çok seviyorum ama uyuyamıyorum maalesef
Çok severim..
Çokkk
Sevmem
Evet 🤣
Hayır sevmiyorum..