Ben mi çok mağara insanıyım?

Geçenlerde sevgilim ile buluştuğumuzda laf arasında konu instagram takipçilerine geldi ve ben de rahatsız bir şeyler hissettiğim birkaç hesabı ona sordum. Yanımda hesabını açıp tek tek kim olduklarını söyledi. İçlerinde daha önce onu beğenip ekleyen kızlar bile vardı ( Eski flört bi nevi). Ama eklediğini unuttuğu belliydi. Bu yüzden aman aman uzatmadım. O da tek tek sorduklarıma cevap verince de çok yobas gibi gözükmek istemedim yarıda kestim. Bugün takipçi sayısı bir farklı geldi diye tekrardan baktım. Yeni eklediği birkaç kız vardı. Her sorduğum kişiye yok şuradan yok burdan arkadaşım diye cevap verdi. Yani; durup dururken bu kadar arkadaş nerden çıktı, niye çıktı? Anlamadım. Benim instagram hesbaımda ekli sadece iki erkek (biri o, diğeri abim) varken onun sayfasında bu kadar kız olması beni rahatsız ediyor. YKS sınavını çalışacağım kütüphanenin gözetmeni tanıdık, onun isteğini bile sevgilim rahatsız olur diye kabul etmemişken onun bu kadar düşüncesiz olmasını (ki ne kadar kıskanç biri olduğumu gayet de biliyor) kaldıramıyorum. Hesabımı sana vereyim, diyince reddedip ben mağaramdan çıkıcam diyince (bunu derken artık gelen istekleri kabul edicem iması verdim) fark etmez cevabı aldım. Yani her seven kıskanır diye bir şey yok ama böyle olunca üzülüyorum. Ne yapmalıyım? Kabullenip sessizleşmeli miyim yoksa istekleri kabul etmeye mi başlamalıyım?
Ben mi çok mağara insanıyım?