Benim arkadaşım psikolog kendisinin kliniği var ve ben de karsı klinite çalışıyorum başka bir bölüm de öyle arkadaş olduk zten kendisi ile de kendisiyle oturup konuşuyoruz filan sonra onun danışanları gelince ben hemen çıkıyorum oda dan gozukmeden sonra işte bir danışanı geliyordu genç bir kız kendisi de bizim yaşlar da arkadasım da bende yirmi sekiz yasındayız. gelen danısanı da o yaşlar da başta hemen odadan cıkıyordum zaten görmeden sonra işte arkadaşım bir gün kliniğin de yoktu biraz geçikecekti bu kız geldi bende bizim odaya davet ettim burada bekleyin diye beraber oturduk filan konustuk çay içtik sonra da arkadasım geldi odadan cıkarken de bana teşekkür için elini uzattı ben de uzatırken arkadasıma baktım oda kafa salladı el sıkıştık sonra işte kız gelip gittikçe merhabalaşıyorduk filan soruyordu nasılsın filan diye sonra arkadasım birden bize siz arkadaşmı oldunuz dedi kız bir şey demedi bende durdum biraz evet dedim sonra oda onayladı hani sonra ekleştik instagramda filan da ama. ne derdi var niye orada bilmiyorum arkadasım da tabi doktoru demiyor bana sadece iyi kızdır güzel sohbeti vardır filan diyor anlatırken bilemedim yani arkadaş olurmuydunuz siz arkadasınızın danışanıyla hem de. etik olur mu bilmiyorum. hem de ikisini de tanıyorum yani sonucta
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
.. insan olduğu için değer ver önemli olan o kişinin arkadaşlığı
Tamam da sonucta ikisini de tanıyorum ve doktoru o kişi benim de arkadasım nasıl olucak yani bu durum hem ne derdi var nasıl birisi bilmiyorum ki
Derdi için değil kendi için 🤷🏾♂️ arkadaş olcaksın
Hem de arkadaşım bizi bir arada tutun kişi biz ikimizin ortak bir durumu yokki ama nasıl olucak bilmiyorum hem de doktorunu tanıyorum yani sonucta ikisi de arkadasım olunca nasıl olucak bunların aynı ortam da bir arada olması da yasakmış
Hangi ilde klinik var arkadaşınızın psikatri alanı mi psikoloji mi
.. Arkadaşın bu konuda ne diyor
Psikoloji kliniği var arkadasım iyi kızdır sohbeti çok iyidir filan diyor bilmiyorum baska da bir şey demiyor zaten hem de bizim içimize bu kadar neden soktu anlamadım oturup klinite üçümüz kahve içtik sende bizimlesin artık dedi kıza
O zaman sorun Yok 🤷🏾♂️ böyle bir şekilde arkadaş edinmek sana Biraz değişik gelmiş gibi
.. hangi il kilinik psikolog kliniğimi psikatrimi
Psikolog kliniği adana da
Sizin alan ne
.. bu arada çekinme arkadaşlık kur Bir sorun olmaz ama çekindiğini anlar ise kız alınır üzülür
Dış hekimi yanında asistanım ben de çekimser de davrandım yani bilmiyorum kıza bir şey de soramıyorum ki derdi ne bilmediğim için kendisi bana sorunca bende soruyorum bahsediyor kendisinden ben sormuyorum genel de zaten selamlasırken ilk arkadasıma baktım orada da gördü o sorun yok diyince elini sıktım bende sorunlu birisi olsa arkadasım tanıstırıo aramıza almaz herhalde üçümüz oturduk Kahve içik sonuçta
Dışlama öyle onun yerinde sende olabilirdin hayat gerçekten çok elhamlı insanı ne hale sokuyor şimdi böyle sen davranınca emin ol ben olsam üzülürüm neden böyle yapıyor diye gerçek hayatta o kadar anormal insanlar varki onlarla hayat geçiyorda bununla neden geçmesin
Psikologa giden Deli değil derdi var ki gidiyor
..
Ama yani farklı gibiyiz de ben asistanım çalışıyorum ama o calışmıyormuş okumamısta bir keresinde dışarıdan lise bitiriyorum dedi ben gezen tatile giden birisiyim sonuçta ama o o tür birisi gibi degil
Hayat bazen kimine göre şanslı kimine göre çok şanssız oluyor inanki insanlar sizin gibi gezen tatile giden biri olması için bazen öyle bir seçimi olamaz
Okul olayına gelirsek kimisi için hayat rüzgarı farklı geçer zamanı olmaz derdi olur olurda olur
Çalışmıyor olabilir okumamış olabilir sizce okuyunca ne değişiyor
Bu yüzden hayata geniş çaplı bak inanki hayat çok farklı insanı bir anda öyle kötü hale sokuyorki kendi bile inanamaz
Örneğin bir anda olağanüstü derecede maddi sıkıntı haline düşsen oldu da her şey ters gitti birden maddiyatın dibi gördü nasıl bir hayat bekliyor seni biliyormusun
Bu yüzden hayata olduğun şartlardan bakma ön yargılı olma
Olunur ve hatta destek olmak icin ozellikle yaninda durulur
Bize arkadasım siz arkadasmı oldunuz şimdi diye sorunca o bir şey demedi ama ben de evet dedim sonra beraber istersneiz buluşun da dedi arkadasım niye böyle ikimizi bir arada tutmak istiyor ki anlamadım
Orasini bilemem valla
Geldiğin de sanki savaştan cıkmıs gibi bir hali olan bitkin bakımsız cokuntulu birisiydi giderken de gayet düzelmiş gibi geldi ama. bana bilemiyorum
Destek olabilirsen ne mutlu sana. Bir hayat kazanmis olursun
Valla arkadasım sen de artık bizim gruptansın filan diyor kıza ama ben bilmiyorum biraz mesafeli gibiyim hem neden danısanına böyle davranıyor onuda anlamadım zaten bizle beraber kahve içti kız
Bilemem orasinu detayini da yine de destek olmak en guzelidir.
Bir nokta, virgül koy be kardeşim
Okuduğundan ne anladıysan
Daha çok ilgimi çekiyor öyleleri. Olurum
Öyleleri derken
Deliler tabiki !
Bı sorun yok gibi
Ama arkadasımın danışanı yani sonuç olarak onlar bulusamayacak dısarı da ve bizim ortak noktamız o nasıl olucak bilmiyorum
Bir insanın ağır veya hafif rahatsızlıkları olabilir bedeni ya da ruhi bunlar biriyle arkadaşlığı çoğu zaman engellemez arkadaşınla olan iş iliskileri belirli zamanlara tabidir diger zamanlar ayrıdır sorun olmayacaktır
Hasta ve danışan dışarı da bulusamıyorlar ki onlar buluşamıyorsa biz buluşsak nasıl anlasacagız ben cekimserim de arkadasım neden bu kadar içimize soktu bunu anlamadım kızla üçümüz oturduk kahve içtik klinite ve sen de artık bizim gruptasın dedi
Öyle bir kural varsa ikisi varken yanlarında olmamlisin herkesin ilişkisi ayrıdır
Ama oturduk üçümüz arkadasım da bir şey demedi hatta ilk kez böyle bir şey yapıyoruz dedi danışanımla arkadasımı tanıstırdım dedi bende bilemedim yani derdini bilemeyince takiplesiyoruz şu an kızla da
Eğer bu durumdan rahatsizsan mesefe köy arana iş ve özel hayat pek karismasa daha iyidir
Instagram da ekleştik filan benim doğum günüm de mesaj attı buluşalım diye de teklif sundum bir gün kahve icelimmi dedim ama denk getiremedik bilemiyorum
Kadının sorunu nedir peki neymiş rahatsizligi
Bilmiyorum ama geldiğin de savaştan cıkmıs gibiydi bakımsıx yorgun bitkin halı vardı giderken biraz iyi gibiydi anlamadım arkadasıms sorsam soylermi bilmiyorum da
Arkadaşın detayını söylemeyecek tır ama genel teşhisi söyleyebilir bazı rahatsızlıklar tehlikeli olabilir eğer öyle bir durum varsa uzak durman gerekiyor olayın çok detayını bilmiyorum ama sanki uzak durmab daha iyi gibi görünüyor neden böyle hissettim bilmiyorum
Arkadaşım öyle bir şey olsa beni herhalde tanıştırmazdo ki kendisi de ona çok ilgili ama konuşurken baya iyi birisi gibi hani oturup kalkması filan sohbeti iyi ki arkadasım baya met ediyor
Benimki bir his olayin uzagindayim belki ondandır eğer dediğin gibiyse rahatsız olacak bişey yoktur arkadaşça ilişkinizi devam ettirin belkide iyi bir dostluk gelisitirisiniz
Görüşemedik pek seansları bitiyor galiba kendisi doğum günümü kutladı ben teşekkür ederim dedim mesajımı beğendi sadece oda çekimser bana kars8 davet ettiğim de bile iki saniye düşündü
Bunda düşünecek kasilacak bişey yok aslında iki kadının arkadaşlığı nadir görünen bişey değil
Kayıp yaşamış depresyon dedi arkadasım sordum
Eğer kişiliği zayıfsa bu tür durumlarda kişiler yarabandi ilişkiler yaşayabilir karşılaştıkları kişiye aşırı bağlılık gelisitrebilir ama normal bir kişi hem yakınlaşma hem uzak durma refleksi gösterir ve biraz hassastır bunu bil ama sakın derdini dinleyen bir diğer pisikoog olma normal arkadaşlık kurabiliyorsan sorun yasamazsin
Hem yaklasıyor hem uzak duruyor zaten benden hani bir çaya bile davet edemedi çekiniyor çekimser duruyor yani
Israrcı olma o zaman zamana bırak belki zamanla açılır sana karşı
Hem farklı hayatımız da ben asistanım çalışıyorum ama o çalışmıyormus okumamısta dışarıdan lise sınavına girecekti öyle demişti ben gezen geceleri cıkan birisiyim ortak bir durumumuz da yok gibu onunla
her şey olumsuzsa neden arkadaş olmak için zoeluyorsunuz o zaman
Evet çünkü en çok ihtiyaç duyduğu andir
İyi de hiç tanımıyorum tanımadığım birisiyle ne gibi bir durumu var bilmiyorum nasıl arkadas olayım hem de arkadaşımın danışanı hadi arkadaş olduk diyelim ikisiyle bir arada olamayacagız çünkü ikisi bir araya gelmesi yasakmış aynı ortam da ee biz nolucaz
Yani sen sadece yakışıklı diye sanırım istiyosun
Yanlış anladın kendisi de bayan zaten danışanı genç bir kızdı arkadaslık kurulabilirmi bilemedim yani sonuçta doktoru benim arkadasım oda hastası onun
Olabilirsin yani ne var bunda herkes bayan donucta
Tamam da hastası yani destek alan birisi sonuçta çekiniyor insan yani
Olma o zaman arkadaş madem korkuyon
bir şey de yapmadı gerçi de bilemiyrum takiplesiyoruz da kızla doğum günümde mesaj da attı hatta Instagram da
Dikkat et sana yürümesin 🤣
Nasıl yani olur mu bilmiyorum ben buluşup kahve içelim mi diye teklif sundum kendisine düşündü olur dedi ama denk getiremedik Instagram da ekleştik mesaj da attı bana napıyorsun diye konuştuk biraz çalışıyoruz filan dedim ve bida gorusemedik sonra da doğum günümü kutlamıs
Sen psikiyatristmisin?
Arkadaşım psikolog ben diş hekimi asistanıyım klinikte çalışıyoruz aynı kliniklerimiz yan yana
Seninde psikoloji iyi değil bence 🤭
Neden
Çok fazla pimpiriklisin ekle beni
Senin psikoloji nasıl acaba. s
Stabil
Ol bir sey olmaz olsaydı arkadasın seni uyarırdı
Uyarabilirmi sonuçta o doktoru yani hem de nasıl olucak ben ikisini de tanıyorum ortak bir arada ikisi bulunamayacagına göre
Niye
Sen bilirsin
Ya bunların bir arada olması yasak degilmi zaten e ben ikisiyle arkadaş olunca nasıl olucak