Psikolojik destek alan birisiyle arkadaş olurmuydunuz?

Benim arkadaşım psikolog kendisinin kliniği var ve ben de karsı klinite çalışıyorum başka bir bölüm de öyle arkadaş olduk zten kendisi ile de kendisiyle oturup konuşuyoruz filan sonra onun danışanları gelince ben hemen çıkıyorum oda dan gozukmeden sonra işte bir danışanı geliyordu genç bir kız kendisi de bizim yaşlar da arkadasım da bende yirmi sekiz yasındayız. gelen danısanı da o yaşlar da başta hemen odadan cıkıyordum zaten görmeden sonra işte arkadaşım bir gün kliniğin de yoktu biraz geçikecekti bu kız geldi bende bizim odaya davet ettim burada bekleyin diye beraber oturduk filan konustuk çay içtik sonra da arkadasım geldi odadan cıkarken de bana teşekkür için elini uzattı ben de uzatırken arkadasıma baktım oda kafa salladı el sıkıştık sonra işte kız gelip gittikçe merhabalaşıyorduk filan soruyordu nasılsın filan diye sonra arkadasım birden bize siz arkadaşmı oldunuz dedi kız bir şey demedi bende durdum biraz evet dedim sonra oda onayladı hani sonra ekleştik instagramda filan da ama. ne derdi var niye orada bilmiyorum arkadasım da tabi doktoru demiyor bana sadece iyi kızdır güzel sohbeti vardır filan diyor anlatırken bilemedim yani arkadaş olurmuydunuz siz arkadasınızın danışanıyla hem de. etik olur mu bilmiyorum. hem de ikisini de tanıyorum yani sonucta

Psikolojik destek alan birisiyle arkadaş olurmuydunuz?