"Neydi bu bitmez tükenmez keder bu insanlardaki, bu kaygı, bu telaş bu asık yüz ve onun altındaki kötülük?"
"Bizler hep bu hayatta yapamadığımız şeyler için kaygılandığımızı zannederiz oysa insan yapabilecekleri için de kaygılanan bir varlıktır." 👆
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
"Neydi bu bitmez tükenmez keder bu insanlardaki, bu kaygı, bu telaş bu asık yüz ve onun altındaki kötülük?"
"Bizler hep bu hayatta yapamadığımız şeyler için kaygılandığımızı zannederiz oysa insan yapabilecekleri için de kaygılanan bir varlıktır." 👆
Kaygı, olasılıkları olumsuz yönde hesaplamaktır. İstersek kendi hayatımızı kaygılarla zehir edebiliriz.
Tersine kaygılar yerine daha olumlu ve zamansal düşünerek kendimizi her an cennet bir hayatta yaşatabiliriz.
Fırtınalı ve dalgalı bir denizde sağa sola yalpalayan gemiye benzetiyorum.. O sırada sanki geminin içindeymişim gibi.. Sevimsiz bir ruh hali..
Endişenin umutla savaşıp galip olması olabilir. Başka bi tanım aklıma gelmedi ya
Cevap
8Cevap
endişe demek.
Videoyu iki saat kadar önce izlemiştim denk gelmek tuhaf oldu şimdi.
Kierkegaarda katılıyorum ben de bu konuda.
Kaygı olsa ne olmasa ne dünyanın d🖕🏻mına sokup çıkartmışlar ç🔨visini s🖕🏻kmişler. Ya işte dünya ne hale gelmiş
Buradayken başka yerde olma isteği. şu an varken başka zamanda yaşama düşüncesi vs.
Bence olmayacak şeylere kafayı takmak demek
Sürekli Tedirgin olmak
Kronik tedirginlik hali.
Kaygı ölmekten korkmak işte kısacası
Stres, korku, ve endişenin bir çeşit harmanlaması.
En kötü duygulardan biridir bence
Hastalık
Tedirginliktir
umutsuzluktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?