Kişilik & Karakter Hükmetmek mi, hükmedilmek mi? ardagol1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Neden? Güncellemeler1 yıl Hükmedilmek Hükmetmek mi, hükmedilmek mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. hiç birisi değil 1 0 Yorumla
Rachelqwert Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hükmetmek. İnsanları doğruya yönlendireceğimi düşünüyorum, benim düşüncem ne kadar doğruysa tabii. Bir insana kural koymayı ve onu benim istediğim şekilde yönlendirmeyi seviyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim. 1 2 Yorumla ardagol1 1 yıl Heyecan verici… Yorumla Rachelqwert 1 yıl :) Yorumla
amanbesorgıtsın55 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl ikiside dengeli duruma göre 1 1 Yorumla ardagol1 1 yıl Aynen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç birisi değil
Hükmetmek. İnsanları doğruya yönlendireceğimi düşünüyorum, benim düşüncem ne kadar doğruysa tabii. Bir insana kural koymayı ve onu benim istediğim şekilde yönlendirmeyi seviyorum. Kendimi bildim bileli böyleyim.
Heyecan verici…
:)
ikiside dengeli duruma göre
Aynen