Evet asosyal ozvuvensizin teki olmasaydım çoktan hayatımın aşkını bulurdum çünkü telefon da konuştuğumuz hickimse yakından gördüğümüz kişi gibi samimi olamaz ne gözlerden ne davranışlardan anlarsın hiçbir şey hissedemesin o kadar yalan dünyaya aldanirsin yani ama bunlar için çok geç değil kendinin farkında olmakta büyük başlangıç bana göre ya hiçbir şeyin farkında olmadan yaşasaydik mesela bende bu sorunla mücadele ediyorum her ne kadar üstüne gidersen o kadar kendine gelirsin seni yolundan saptırmaya çalışanlar olur sinirini bozarlar ama her şey geleceğin için önemli ya da huzurlu mutlu yaşamak için
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yıl
Asosyallik, hayatının aşkını bulmayı zorlaştırabilir, ancak kesinlikle imkansız hale getirmez. Sosyal ortamlarda rahat hissetmeyen insanlar için, doğru kişiyi bulmak biraz daha zaman alabilir. Ancak, çevrimiçi tanışma platformları, ortak ilgi alanlarına sahip gruplar veya hobiler aracılığıyla yeni insanlarla tanışmak mümkündür.
Önemli olan, kendinize karşı dürüst olmak ve küçük adımlarla sosyal becerilerinizi geliştirmeye çalışmaktır. Belki de bir hobi kursuna katılmak veya gönüllü çalışmalara katılmak, yeni insanlarla tanışmak için iyi bir başlangıç olabilir. Senin için en rahat ve doğal olan yolu bulmak, doğru kişiyi bulma şansını artırabilir.
Senin için en zorlayıcı olan nedir? Belki birlikte bazı stratejiler geliştirebiliriz.02 Yorumla
Soran1 yılOrtamlarımın olmaması
- 1 yıl
Benimde yok ama cafede takılıyorum
Aşk eğer gerçek bir aşk olacaksa hiç bir şey buna engel değildir:) ne asosyal olmanız ne korkmanız hiç bir şey aşkın önünde duramaz gerçek aşk olmak istediği zaman hangi konumda olursanız olun herşeyiyle sizi kabullenip gelir zaten:)
22 Yorumla
Soran1 yılYa o kadar güzel yazdınız ki 🩷 insanın aşık olası gelir valla 😁
Gizli Üye(30-35)1 yıl
Nisa 69. ayet. nasibin dağın altında olsa bile sana isabet eder. asosyalde olsanız nolursaniz olun nasibinde varsa gelir sizi bulur Allahin izniyle🙂54 Yorumla- 1 yıl
Aynen doğru
- 1 yıl
Beni bulmadı, üstelik o ayetlerin biri de temiz kadınlar temiz erkeklere falan diye bir ayet, sabır ayetleri vs vs, kılı kırk yarar iman eder ve sabredersin ama her şey için iş işten geçmiştir, yani ben güvenmiyorum artık
- 1 yıl
İnanmıyorsan o senin sorunun
- 1 yıl
Aşk nedir bilen varmiki arıyorsunuz. aptalliklar ve saçmalıklar yani deli olmayı başaran varsa o aşkı zaten bulmuştur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılEngel kelimesini duyunca veya okuyunca ben; engel mi mesafeler aşk yoluna meşk yolunaaa :D
bulur bulur fizanda olsa yine bulur.
51 Yorumla
Soran1 yıl😂😂😂 iyiymiş
Belki bir engeldir ama aşılamayacak bir şey değildir. Demek istediğim sırf asosyalsin diye kaderindeki kişiyle karşılaşmayacaksın diye bir şey yok. Hayat karşına ne zaman ne çıkarır bilemezsin. Ama yinede asosyalliğini biraz yıkmaya çalışmanı öneririm. Öyle iyice sosyal olmana gerek yok. Ufak grupların olduğu kendi ilgi alanların ile ilgilenen insanların olduğu etkinliklerle başlayabilirsin belki. Kaybedecek bir şeyin yok düşüncesini unutma. Rezil olsan bile onlar bunu bir daha hatırlamayacak bile. Eğer asosyalliğinin sebebi bu tarz bir şeyse diye yazdım olmayadabilir.
16 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın. Ben sanırım ya hep ya hiç mantığıyla, amaan nasılsa asla çok sosyal olamicam diyip küçük fırsatları da es geçiyorum. Hoş şimdiye kadar küçük gruplarım olduysa bile kalıcı olmadı. Bu yüzden boşverdim biraz. Görüştüğüm tek bir arkadaşım oluyor genelde dönemsel.🥹 bir de kendimi diğer insanlarla kıyaslama hatasına düşüyorum. Milletin ne çok arkadaşı sosyal çevresi var diyorum ben boşuna çabalıyorum gibi geliyor
Soran1 yılO zaman beni anladığına eminim 🫶🏼 çok haklısın, ben biraz titiz ve seçici biriyim. Öyle kolay kolay arkadaşım diyemem birine. Biraz da içe kapanık ve çekingen olmamın eksileri oluyor tabii
Soran1 yılBence de 😁😂 insanın kafası kaldırmaz bir kere 🤯
1 yılAynı soruyu bende düşünüyorum gerçi asosyalim diyemem ama belli bir arkadaş çevrem var yeni insanlar yok çevremde. Haa gerçi umudum ve güvenim kalmadı aklıma takılan diğer soru ya doğru kişi denk gelirde ben fark edemezsem veya güvenemeyip es geçersem. Neyse çok şey yapmamak lazım olursa olur
13 Yorumla
Soran1 yılDoğru kişi olursa öyle ya da böyle farkedersin bence. Ama en çok son cümlene katıldım 😁
- 1 yıl
Umarım öyle olur. Genelde öyle diyorlar nasibin çıkınca karşına bir anda her şey olup bitiyor diyorlar bakıp göreceğiz
Soran1 yılEvet bunu çok duydum. Evlenemedim evlenemedim diyen arkadaşlsrım bile doğru kişi çıkınca hop diye evlendiler. O kişi gelince anlıyosun kanka diyolar fjdkdkd
1 yılAsosyalliğin engel olduğunu düşünmüyorum zaten istediğin kadar sosyal ol istediğin kadar sevgilin olsun iş ciddiyete gelince herkes bi anda yok oluyor işin ucu dönüp dolaşıp yine kadere bağlanıyor
32 Yorumla
Soran1 yılValla çok mantıklı ve doğru bir yorum oldu bu
- 1 yıl
Çok teşekkür ederim öyle gerçekten sevgiliyken her şey iyi hoş güzel ama iş ciddiye bindi mi herkes bi anda arazi oluyor ortalıktan
Evet, asosyallik tanışmayı zorlaştırabilir. Sosyal becerilerini geliştirmek ve yeni insanlarla tanışmak, aşkı bulma şansını daha yükseğe taşır, bölüm geçtikçe level atlıyo gibide düşünebilirsin. 😊😊
12 Yorumla
Soran1 yılsosyal beceriler nasıl geliştirilir nokta kom😢
- Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılBence herkes sosyal olmak zorunda değil sosyal olanları da görüyoruz cafelerde orada burada hayatları selfiden gösterişten ibaret
22 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru
- 1 yıl
Teşekkür ederim
1 yılElbette ki değil ama kader nerede ne zaman nakarsina çıkacak belli olmaz ve gecikebilir belki kendimden biliyorum da 🤣 asosyallik değil de evde ise işten eve bütün hayatım bu ve evlenemiyorum 🤣
20 Yorumla
1 yıltencere kapak meslesini duydun mu, tencere yuvarlanır kapağını bulur derler, ama biraz sosyalleşmekte yarar var, zaman en kıymetli şey, zamanı dolu dolu yaşa bırak asosyalliği kaybetme zamanı
10 Yorumla
1 yılAsosyallik hayatının aşkını bulmaya zorlaştırabilir ancak imkansız değiliz yani engel değil ama asosyallik kendi başına iyi bir şey olmadığı için bu durumdan kurtulmak gerek
10 Yorumla
1 yılbi keresinde sosyal medya hesabıma profil resmi koydum ve bi yorumum tutunca kızlardan baya takip isteği geldi hatta yazan oldu, ayriyeten dışarı çıkıp gezmeye kalkınca da bakanlar oldu ama doğru kişi bu şekilde bulunur mu orasını Allah bilir
11 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle düşünüyorum. Sosyal olunca belki 10 kişiyle tanışacaksın ama aralarında doğru kişi olmayacak. Hepsi boş çıkacak. Bu bilinmez ki.
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılAsosyallik kavramı benim gibi biri için söylenecek bi söz ama kazandığım para ile de gidip bi kahve ye de 100 tl vermek enayilik geliyor. Sanırım bende bu asosyal hayatla kendimce devam ederim. Fakat gerçekten bazı şeylerin fiyatları çok yüksek
04 Yorumla
Soran1 yılSosyallik gidip 100tlye kahve içmek değil yalnız
- 1 yıl
Mekanlar da aktif olarak görünmek bedava olmuyor yalnız
Soran1 yılSosyalleşmek sadece mekanlarla sınırlı değil
Arkadaşlarının olması çevrenin olması mühim olan- 1 yıl
Arkadaşlar ile de zaman geçirmekte ucuz değil ki
1 yılSanaldan tanışabilirsin ama bu da sağlıklı olmuyor genelde. Sosyalleşmeye çalış, etkinliklere katıl yeni insanlar tanı, bir süre böyle takıl sonra yine asosyalliğine dönersin :D Avlanmaya çık :D
12 Yorumla- 1 yıl
Keşke söylenen kadar kolay olsa bende çıkacağım eski sevgilimi düşünmemek için
- 1 yıl
@buradaolmaktnmemnun Kolay olduğunu iddia etmedim ki, bu bahsettiğin konuda yalnız değilsin merak etme :D
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılHayır herkesin bir alıcısı olur bence ön yargı iyi değil
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Olabilir ama kısmetin nereden geleceği belli olmaz
20 YorumlaSomutlaştırarak fikrimi söyleyeyim.
Sen doğada gezmezsen güzel çiçekleri, rengarenk kuşları, mis gibi orman kokusunu vs keşfeedemezsin. Asosyal olunca da belki sana hitap edecek birçok insanla tanışma şansın olmaz.00 Yorumla
1 yılEğer benim gibi bir asosyal hayata girdiysen çok zor ama biraz kafanı dışarı çıkarırsan önüne çıkan insanları tanıma fırsatın olabilir asosyal olmak ruhu dinlendirir ama sosyal olup biraz insan ilişkilerini görürsen aşkın kaçınılmaz sonuna varabilirsin
02 Yorumla
Soran1 yılİnsan kafasını öyle kolay dışarı çıkarsmıyo ki asosyal insan isteyerek asosyal olmuyo
- 1 yıl
Bunu doğru söyledin Asosyal olmak için belirli şeyler olabiliyor o yüzden seni anlıyorum
Sosyal medyayı aktif kullanmıyorsan maalesef engel. En azından erkekler için. Evden çalışıyorum. Bir yerlere gidip sosyalleşmediğim zamanlar asla ama asla flört, sevgili bulamıyorum. Azıcık bir yerlere takılıp sosyalleşsem direk birileri oluyor. Ama tabi bende sosyal medya kullanmama gibi bir durum da var.
02 Yorumla
Soran1 yılDirek birileri oluyo da takılmalık birileridir onlar
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eee... Soruya cevap olarak bu konu da "Faydalı olmak" açısın dan. Bence önce siz bir kendinizi bir bulun demek istiyorum
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bulayım
- 1 yıl
Sosyal insan olmak bireyin diğer insalar ile iletişim ve etkileşim halinde olmayı tanımlar; "Asosyal" kelimesi, "sosyal ortamlar" da bulunmaktan hoşlanmayan, toplumsal etkileşimlerden kaçınan veya bu etkileşimlerde zorluk yaşayan insanları tanımlamak için kullanılır.
Ancak, "asosyal" terimi bazı kişiler için yanlış anlaya da biliriz. Asosyal olmak, kişinin sosyal yeteneklerinin eksik olduğu ya da yalnız kalmayı tercih ettiği anlamına gelebilir, ama bu her zaman olumsuz bir durumu ifade etmez. Bir kişi kendini asosyal olarak tanımladığında, genellikle başkalarıyla bağlantı kurmakta zorlanıyor ve yalnız kalmayı tercih ediyor diye düşünürüz ya da böyle de olabilir.
Günümüz gençleri arasında teknoloji bağımlılığı veya bilgisayar başında fazla zaman geçirmek, kişinin sosyal yaşamından kopmasına neden olduğunu hepimiz biliyoruz.
Bu kişi Gerçek dünya ile bağlantısını zayıflatan bu durum, yalnızlık hissini artırıp ve sosyal etkileşimlere katılmayı ve ilgiyi daha da zayııflata bilir.
Bu durumda bir kişiye öneri verirken şu noktalara dikkat edilebilir:
Küçük Adımlarla Başla: Sosyal hayata geri dönmek için büyük ve zorlayıcı adımlar atmak yerine, küçük ve yönetilebilir hedefler belirlemek iyi bir başlangıç olabilir. Örneğin, günde birkaç dakika dışarı çıkmak veya bir arkadaşla kısa bir sohbet etmek gibi basit alışkanlıklar, zamanla daha büyük sosyal etkileşimlere kapı açabilir.
Gerçek Dünyada Bağlantılar Kur: İnternette vakit geçirmek keyifli olsa da, yüz yüze etkileşimler ve gerçek dünyadaki ilişkiler, insanın sosyal becerilerini geliştirmesi açısından çok önemlidir. Bir hobi ya da ilgi alanı bulmak ve bu doğrultuda etkinliklere katılmak, yeni insanlarla tanışmayı kolaylaştırabilir.
Kendini Yargılamaktan Kaçın: Sosyal olmak konusunda baskı hissetmek, kişinin sosyal anksiyetesini artırabilir. Bu yüzden kişinin kendini yargılamadan, olduğu gibi kabul etmesi ve doğal bir süreçte sosyal hayata katılmayı denemesi önemli.
Dijital Detoks Yap
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHerşeyden izole olan maalesef kaybeder. Bir şeylerin değişmesini istiyorsan insanların arasına karışman lazım. Hayat devam ediyor ve gelişiyor. Geride kalmamak gerekiyor
00 Yorumla
1 yılAsosyaliz ve evet, bu gidişle flörtüm bile olmayacak. Hep asosyalim. İnternetten de kimseyle konuşmuyorum.
12 Yorumla- 1 yıl
Yalan söyleme benle konuşuyorsun
- 1 yıl
Ben kimseyle flört etmiyorum. Bir tek seninle de konuşmuyorum.
- Kişilik & Karakter konusunda 917 cevap paylaştı.
1 yılEvet engel tabiki, bütün gün evden dışarı çıkmayıp hiçbir ortama karışmazsan nasıl tanışıp kaynayacak ve onların içinden aşkını bulacaksın
10 Yorumla
1 yılKnk 3 5 kişi tanı onlae bile sana bulur yeter ki arkadaş çevren olsun gerisi kolay 😅
11 Yorumla
Soran1 yılYok ki
1 yılBunun nedemek olduğunu biliyorsan Zaten cevabında içinde, mutluluk ve huzur sadakat te istemezsin böyle yaşarsan.
00 Yorumlaengel bence sosyal medyadanda bulabilirsin ama ne kadar güvenilir gerçekçi oda göreceli bir konu
00 YorumlaTabiki engel kimseyle konuşma etme hayatının aşkını evde oturarak bulamazsın (aynı dertten muzdarip im)
01 Yorumla- 1 yıl
Aynı durum bende de var..
- Kişilik & Karakter konusunda 527 cevap paylaştı.
1 yılErkek arkadaşım asosyaldir ama beni buldu 😎 daha doğrusu ben onu buldum
01 Yorumla
Soran1 yılAa nası oldu kız
Kişilik & Karakter konusunda 556 cevap paylaştı. Sevdiğin insanı sosyal olmazsan nereden bulucan.. Hadi buldun diyelim sosyal olmayan biri o kişiyle nasıl sosyal olacak olmaz.. Bırakıp gider adam
00 Yorumla
1 yıl- engel tabi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılE tabi.
Ne kadar sosyal olursan, ne kadar çok çevren olursa, ne kadar çok insan içine çıkarsan bir aşk yaşama şansın o kadar çok olur.
00 Yorumla Kadınlar için değil. Ama erkekler için evet. Bir engel! 🤷
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. egel ama hayatının aşkı diye bişey yok zaten. asosyallik iyidir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Engel tabiki de, Gezen tilki Yatan aslandan iyidir derler.
00 Yorumla
1 yılAramayan insan bulur mu, gibi bir soru olmuş
Cevap, umrunda mı olur öyle insanın.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılAramakla buluna bilecek bir şey olduğu konusunda büyük şüphem var.
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Piskopat ettiler bizi ne yapacağımızı bilemez olduk 😂
00 Yorumla
1 yılEvet tabiki asosyal niye olunurki yaşadığın çevreyi veya sehrimi sevmiyorsun
00 YorumlaEngel bence 😊 asosyal birisi olduğum için yeni insanlarla tanışma şansım çok olmuyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Biraccık engel yani o da asosyallikten değil ortam seçici olmamdan kaynaklı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Evet olabilir, evde durunca aşk gelmiyor!00 Yorumla
1 yılYok öyle bir şey 🤷 hangi yüzyılda yaşıyoruz 😩 internet denen bir şey var az kullanmayı öğrenin 🤷
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılÇok değil ama engel olduğu durumlar da vardır elbette.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki engel cirkinlikten sonraki en büyük engel bence
04 Yorumla- 1 yıl
Niye ki
- 1 yıl
Nasıl tanışacaksın? Sosyal medyadan arkadaş ya da sevgili olmaz.
- 1 yıl
Konuşman lazım sevgili olmak için
- 1 yıl
Orası öyle
Kişilik & Karakter konusunda 566 cevap paylaştı. Evet engel gibi ama internet sağolsun artık asosyalde olsan sosyalleşebiliyorsun.
00 Yorumla
1 yılAsosyallik kişilik bozukluğudur. Bu yüzden hayatının her alanında sorun.
05 Yorumla- 1 yıl
Hayır ya utanmayla alakalı bir şey kişilik bozukluğu denen şey psikopati ile sosyopati. Psikolog değilseniz öyle konuşmayjn
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii psikolog değilim ama bütün ruh hastaları beni bulur
- 1 yıl
Belkide çekiyorsundur bilemeyiz
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii ya da ortalıkta düzgün insan kalmamış
- 1 yıl
Evet o da olabilir
Engel ama yine se birileriyle tanışman için çok yol var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılbence evet kimseyle konuşmazsan nasıl bulacaksın hayatın aşkını. seninle tanışması için dışarıda olman gerekiyor. evine gelip mi seninle tanışacak. görücü üsülü ancak
05 Yorumla
Cevap sahibi1 yılne alka mk okulda veya işte hiçmi kadın arkadaşın olmuyor?
Cevap sahibi1 yıldemekki sen canısı ki insanlar senle muhattap olmak istemiyor @arjen_20
Hayır çünkü öyle birisi zaten yok. Sen hayallerde yaşamaya devam et bence
00 Yorumla
1 yılKadınlar için değil erkekler için evet çünkü aksiyon alıp ilk adımı atması gereken kişi erkektir ve asosyal biri için bu çok zor
10 Yorumla
1 yılDeğil ama durumu zorlaştırır.
17 Yorumla
Soran1 yılKaderin cilvesi 🫢
- 1 yıl
Bazen kader elimizde gizli pembeli şeker☺️
Soran1 yılEvet haklısın ama bi fırsat olacak ki değerlendirelim, bir şeylerin peşinden olsun olsun diye koşmak çok da doğru gelmiyor 😊
- 1 yıl
Asosyallik değiştirilebilir bir durum demek istediğim o idi. Kadermiş asosyal olmak deyip bir şey yapmamak kişinin iradesinde veya elinden geleni yapmak sosyalleşmek.
Tabi fırsatın büyüklüğü kimi zaman maddi kimi zaman çevre, aile, toplum sınırlaması.🙂
Soran1 yılEvet, haklısın tabii ki öyle. Ancak asosyal biri genelde isteyerek asosyal olmuyodr, sosyalleşmeyi istese de imkanlar el vermiyor ya da kalıcı olmuyor. Ha sosyalleşme fırsatı buldu diyelim, değerlendirebileceği birini de gözüne kestirdi ve adım attı ama olmayınca yine olmuyor. Hayatımın aşkını bulmak için kendimi sosyalleşmeye zorlamak bir şeyin peşinden gitmek de çok doğru gelmiyor çünkü aşk doğal şartlarda gelişen bir şey olmalı, aranıp bulunan bir şey değil bence.
- 1 yıl
Elbette sosyalleşmek aslında aşk değilde kendi için olunca insanı daha çok mutlu ediyor. Aşk dediğin gibi ansız gelişen bir durum. Umarım dileklerin gibi olur🌷
Soran1 yılUmarım hepimiz için 🌸
Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. hayatının aşkı elbet gelir bulur
163 Yorumla
Soran1 yılBence de ya engel diyenlere engel atasım geldi
Soran1 yılBen asosyalim de sanki kendi ellerimle evde kalıyomuşum gibi hissettim🥲
- 1 yıl
bozma moralini kıyamam, ben çok sosyal bir insandım ama arkadaşlarımın bana bir faydası yoktu aksine zararları oldu ve herkesi tek kalemde sildim. yalnız olmak seni güçlendirir. tamam evet yalnız olmak kötü görünebilir ama bu süreçte hem kendini tanırsın hem de farkındalığın artar. sana hiçbir şey koymamaya başlar. bu yüzden iyi yanından bakmayı dene ve hiçbir şey için acele etme. eninde sonunda gelir seni öyle ya da böyle bulur çiçeğim.
Soran1 yılÇok haklısın 🥹 ben de zaten kuru kalabalık sevmem. Arkadaşım olsun herhangi birileri olsun demedim hiçbir zaman. Kafa dengi birilerini bulmakta ve bulduklarımla da arkadaşlığımı sürdürmekte zorlandım… şu anda da öyle ortamlarım yok mesela. Birbirlerini bulanlar genelde ortak arkadaşlar vesilesiyle veya farklı sosyal ortamlarda denk geliyorlar ya hani. e beni gören yok, benim gördüğüm kimse yok. Yaş olmuş 29😒 aslında doğru kişi doğru zamanda gelir endişem yok ama bazen böyle durup düşünüyorum işte. 😢
Soran1 yılCevap vermedin ozietra
- 1 yıl
Kuru kalabalık sevmemekte çok haklısın ve bu güzel. 1-2 arkadaşın olsun az olsun ama öz olsun. (ben de o da yok ahah) kafa dengi insanları bulmak zor, ben de zorlanıyorum ve hemen sıkılıyorum insanlardan bir zaman sonra iletişim kopuyor. Durup düşünmene hiç gerek yok takma kafana en büyük derdin bu olsun.
Soran1 yıl1 tane var sadece fnddksmd
Soh petin güzelmiş 😒
Soran1 yılO kadar sosyallikten 0a düşüş nasıl oldu be 😁 şükür de benimki de belli olmuyor bakalım ne kdar sürecek fnddnm
- 1 yıl
jasdhashdas şu anda instaya bile sadece fenerbahçeye bakmak için giriyorum. onun haricinde sosyal medya kullanmıyorum burada insanların ilginç sorularına cevap vermek hoşuma gittiğinden kaldım. hiçbir kıza mesaj bile atmadım bana attılar ama ben atmadım. belki her dakika telefonu çalan biriydim şimdi şarjım 90'dan aşağı düşmüyor ha dersen ki memnun musun aşırı memnunum ve mutluyum.
Soran1 yılOw o zaman sen insanlardan aşırı bıkmışsın😂 ne zamandır bu haldesin durum vahim fjdksk
Soran1 yılKardeş sen normal olduğunu falan mı sanıyorsun fdjkdlsl😂😂😂😂 hoş ben de senden çok farksız değilim ki. Sosyal medya çook nadir kullanırım, instagram hesabım bile 3 yıldır falan var. Çoğu zaman uygulamayı siliyorum çok gereksiz zaman harcattığı için uyuz oluyorum. Eskiden insanlarla yazışmayı severken şimdi her mesaj fazlalık gibi geliyo djfdkksl arkadaş desen 1 tane onunla da vaktimiz olursa görüşüyoruz oyle sürekli değil fkdkssk
Soran1 yılHa flört desen f sini bilmem ckdksksks
Soran1 yılBenim değerlendirebileceğim tipler karşıma çıkmadı bile benim durumum dahaa vahim
Soran1 yılAcınası halde değilim fndkdmc beni öyle herkes tanıyamaz zaten 🤪
Soran1 yılDalga geç yaaağ cdkskdmcm
Soran1 yılNedense seninle sohbet edesim var o yuzddn yazıp yazıp duruyorum inşallah rahatsız olmuşsundur ffjdkmfmfdkö
Soran1 yılÇünkü ben hep yorumdan konuşurum cndkdfmdll
Soran1 yılYok ya burdan birileriyle özelde konuşmak hep çok ürkütücü gmdkdfndm
Soran1 yılEvet burası daha güvenli özelde kimin ne olduğu ortaya çıkıyo fdklddkkddld in misin cin misin nerden bilicemf dkdkdkfm
Soran1 yılSözüm meclisten dışarı burdaki her erkek bi parça abaza değil mi sence de ckdlslddksl hepsi de çok cins değişik yaratıklar 😂😂😂😂
Soran1 yılTamamiyle 😂
Soran1 yılAma en efendisinde bile var bi parça
Soran1 yılBen sana bişey mi dedim 😒
Soran1 yılİçinde olmasına bir şey demiyorum, mesele zaten iradeye sahip çıkıp çıkamamakta. burada da karşıma düzgün biri hiç çıkmadı o yüzden çekimser davranmakta haklıyım bence, seninle alakası yok🫢
Soran1 yılÖf be balık burcu falan mısın hiç uğraşamam alıngan erkekle fjdkdmddm
Soran1 yılAy yükselenin balıkmış gneömfkkgkg
Soran1 yılBak nasıl da bilirim sezgilerim kuvvetli gkfkdk benim burcum ne acaba bilebilecek misin fndmfnk
Soran1 yılOhaaa en sevmediğiiiimm neden öyle bişey dedij fjdksksk
Soran1 yıl😁😁😁😁 bu da bi yaklaşım çeşidi ckdskskk terazi severim ama ikizlerle hiç anlaşamam ckdkddk
Soran1 yılBaşak
Soran1 yılTitiz düzenli takıntılı mükemmeliyetçi gkdkdkd
Soran1 yılHe he sallama şimdi fehjtrf😂😂
Soran1 yılHahahhaahha şimdiki erkekler de hiç zorluğa gelemiyo arkadaş oturdukları yerden koşmuş kadar oluyolar gkdkeek
Soran1 yılHaklısın aslında mükemmel bi kızım ben fekekfmekek
Soran1 yılAslanım o özgüven bende zaten vardı seninle alakasız djdkskdkd yalnızız diye özgüvensiz değiliz fjdkdkd
Soran1 yılKimseyi etkileme gibi bi niyetim yok olanı söylüyorum wjdndkddk
. Evden çalışıp, bana deli divane olacak adamın beni bulmasını bekliyorum.
10 YorumlaEminem in uzun süre sonra albüm çıkardığını biliyormuydunuz.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılHayır elimi sallasam ellisi yüz ellisi bin ellisi.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılSelam ,
Karşı cins ortamın yoksa evet ENGEL... !!!00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 868 cevap paylaştı.
1 yılEngel oluyor tabi aynı sorun ben de var evde oturup beklemekle gelmiyor 😊
00 Yorumla Sevgilimi sosyal medyadan bulduğumu var sayarsak hayır ama sosyal medya disinda da bulman zor ayağina gelmesi lazim
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl buluyosunuz aga ya bana binde bir denk gelir beğeneceğim tip onla da aramıza engeller dağlar taşlar girer
Soran1 yılAy tipi içine sinmezse olmaz bence hiç canlı gördün mü
Gizli Üye(36-45)1 yılEngel değil çünkü Bir görüşte aşık olabilir insan birden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEngel değil belki ama bulmanı zorlaştırır diye düşünüyorum ben
00 YorumlaSen kızsın bu ülkede çok kıymetlisin. Avrupa ülkeleri gibi değil yani resmen size tapılıyor. Bi sosyal medya hesabı aç güzel bir profil resmi bak nasıl istek yağmuruna tutuluyorsun. 😁
00 Yorumla
1 yılEvet engel ama bu sorunu aşabilirsin kendine zaman ayırabilirsin ve kendine özgü hobiler oluşturulabilir ve daha sosyal kalabilmen açısından senin için çok daha iyi olacaktır
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat