Kişilik & Karakter Daha çok hareketli mi, dingin misin? _Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 29 Yapay Zekaya Sor Yaşlandım galiba dingin hareketliyim ben🤭Koşma düşersin 😈 Daha çok hareketli mi, dingin misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Hareketli biriyim genelde... 1 0 Yorumla
guapomorena Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Yerimde duramam.Hiperaktifim. 1 2 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Ah gençlik 😌 Yorumla guapomorena 1 yıl Hiç deme Yorumla
archiMadd Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sakin bir yapıdayım ama sürekli bir şeyler yapma ihtiyacında olan, boş duramayanda bir insanım. 1 0 Yorumla
akrebimsii Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Bazen yerimde duramıyorum bazen de üstüme ölü toprağı atmışlar gibi durgun oluyorum😃 1 0 Yorumla
NaLaaaanYaGmuR Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Ben ağır başlı aha bu da dıngıl @Mrengineerac 1 6 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Dingil değil o dingin 😂 Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl @Mrengineerac Abo 😂😂 Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl Dıngın dıngıl degıl mı Yorumla Mrengineerac 1 yıl Ya abooo napcaz senin bu türkçenle bilmiyorum 😂 Yorumla Mrengineerac 1 yıl Dingil canım gibi bişey Dingin sakin oturaklı ağırbaşlı insan demek Yorumla NaLaaaanYaGmuR 1 yıl Ben soruyu dıngıl olarak degerlendırıyorum tek dıngıl @Mrengineerac hadı kaçtım bu sorudan 😂⛔️ Yorumla
Şiirden-bıkmış-şair Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl Ruhum hareketli gibi hissettiriyor bana istersem koşarım yani 😏 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Dingin bir yapım var 1 0 Yorumla
rain2112 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Hareketsiz hareketli😂😂 2 2 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl Aaa evet ondan 🤭 Yorumla rain2112 1 yıl 😂😂 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Bende dingin hareketliyim 😂 1 1 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl 😄🤭 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Hareketliydim duruldum 😌 1 4 Yorumla _Melioraa_ 1 yıl 😌 Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Eskiden bakkala fırına koşarak giderdin oysaki 🥹 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl @Şiirden-bıkmış-şair kafam ses götürmüyor şimdi Yorumla Şiirden-bıkmış-şair 1 yıl Yaş ilerleyince insan sessizliği sever oluyor Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Adam dediğin ağır başlı olur çok kıvrak olmaz 😂 1 0 Yorumla
core2duo Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 689 cevap paylaştı. Hareketliyim bugun kimbilir neler yapacağım 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Genel olarak durağan sayılırım. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çok hareketliyim 1 0 Yorumla
UzaklardaBirYerde_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Enerjik biriyim monoton değilim 1 0 Yorumla
TheLeydimmmm Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. sakinimdir genelde 1 0 Yorumla
Bey_NeLmiLeL Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 745 cevap paylaştı. Çok hareketliyim. 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Her ikisiyim Valla 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dinginim genelde 1 0 Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hareketli 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hareketli biriyim genelde...
Yerimde duramam.
Hiperaktifim.
Ah gençlik 😌
Hiç deme
Sakin bir yapıdayım ama sürekli bir şeyler yapma ihtiyacında olan, boş duramayanda bir insanım.
Bazen yerimde duramıyorum bazen de üstüme ölü toprağı atmışlar gibi durgun oluyorum😃
Ben ağır başlı aha bu da dıngıl @Mrengineerac
Dingil değil o dingin 😂
@Mrengineerac Abo 😂😂
Dıngın dıngıl degıl mı
Ya abooo napcaz senin bu türkçenle bilmiyorum 😂
Dingil canım gibi bişey
Dingin sakin oturaklı ağırbaşlı insan demek
Ben soruyu dıngıl olarak degerlendırıyorum tek dıngıl @Mrengineerac hadı kaçtım bu sorudan 😂⛔️
Ruhum hareketli gibi hissettiriyor bana istersem koşarım yani 😏
Zaman zaman değişiyor
Dingin bir yapım var
Hareketsiz hareketli😂😂
Aaa evet ondan 🤭
😂😂
Bende dingin hareketliyim 😂
😄🤭
Hareketliydim duruldum 😌
😌
Eskiden bakkala fırına koşarak giderdin oysaki 🥹
@Şiirden-bıkmış-şair kafam ses götürmüyor şimdi