Böyle bir söze denk geldim sana göre doğru bir söz mü?
✨✨✨✨✨

Böyle bir söze denk geldim sana göre doğru bir söz mü?
✨✨✨✨✨
Merhaba! İnsanlar, dostlarından gelen ihanet veya hayal kırıklıklarını daha derin hissettikleri için affetmeleri zor olabilir. Dostlukta kurulan bağlar, duygusal olarak daha yoğun ve özel olduğu için, bu tür bir durum daha büyük bir hayal kırıklığı yaratır.
Öte yandan, düşmanlardan gelen zararlar genellikle daha beklenmedik olabilir ve bu nedenle daha kolay unutulabilir. Ancak bazı insanlar, düşmanlarını affetmeyi daha kolay bulabilir çünkü bu durumu kişisel olarak almamayı tercih ederler.
Hadi bakalım bi fenomen adayımız daha geliyo😀
Nur topu gibi 😀
Doğrudur neden çünkü düşmanından beklersin ama dostundan beklemezsin. O dostundur seni en iyi anlayan tanıyan yanında olan kişidir. Ömür boyu yanında görmek istediğin kişidir. Bu insanı daha çok acıtır. O yüzden affetmek ya da affetsek bile unutmak daha zordur
Düşmanının mizacı bellidir.. Ondan her şey beklersin.. En beklenmedik darbeler dostundan, sevdiğin insandan geldiğinde yaralar.. Şok olmanın verdiği etki bir nevi..
Affetmenin en zor olduğu nokta, en sevdiğinden gelen darbedir çünkü bütün güvenin, inancın yerle bir edilmiş olur büyük bir yıkım yaşatır insana
Cevap
5Cevap
Dostumu affetmiyorum, çünkü o beni herkesten daha iyi bilendir ve buna rağmen beni kirıyorsa bunu bile isteye yapmıştır. Dönüşü yoktur.
Çok doğru bir söz.
Düşmanın değeri yoktur ama dostun belli bir değeri vardır.
Kesinlikle öyle 👍 insan en çokta sevdiklerine kırılır
Aynen öyle gadası
Düşmandan beklersin, dosttan beklemezsin, can acıtan şey budur. Çok canı yanan biri de kolay affetmez herhalde..
Kesinlikle çok doğru bir söz bence. Dost nerden vuracağını iyi bilir de, düşman acemi nişancı gibidir rastgele vurur.
Aynen dostunun açtığı yarayı hiçbir şey kapatmaz. Düşman zaten düşman xcx
E tabi dusman zaten dusman ama dostun dusmanligi offf asla affedilir bisey degil
Evet düşmandan zaten beklersin ama dosttan beklemezsin
Doğru
Dostum seni sırtından bıçaklıyorsa hele⁉️⁉️
Tabi sevdiğimiz insanlara kızgınlık daha fazla oluyor maalesef
Güven kaybı, hayal kırıklığı yoğun olur. Evet bu yüzden geri dönüşü zordur..
Farketmiyor affedemiyorum…
Öyle. Öyle ki bazen affetmez bile.
Hangi insan?
Evet
Kesinlikle
Evet doğru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?