Bakma öyle kızzzz😃görsele bittim. Kafandaki yün beren, gözündeki gözlük olam anamm😅

Bakma öyle kızzzz😃görsele bittim. Kafandaki yün beren, gözündeki gözlük olam anamm😅
Merhaba,
Dayanıklı ve güçlüyüm ama aşkıma karşı hassas kırılgan olurum! 😅
Onun harici hiç kimse hiçbir şey kıramaz beni herkesin her şeyin canı cehenneme! 😅
Seven sevdiğini üzmemeli, dikkat etmeli, aşk yeni doğmuş bir bebek gibi, hassas narin olmalı, etrafında dönmeli, büyüyene kadar değil, bir ömür...
Evet evet lanet olası pislikler kahrolasıcalar güt laleleri maskeli küpekler 😅 yavşuklar gevşuklar filan djdjd
Embesil kafalılar basur olasıcalar sümüklü böcekler 😅olsun olsun topunun canı cehenneme 😅
Olur olur gördükçe gelirim denk geldikçe 😅yeni geldim eve abur cubur sigara almaya çıkmıştım 😅
Evet evet çokça 😅 onlar yok olsun iyiler yürekten sevenler mutlu olsun artık ihtiyacımız var yani 😅
Geç olsun güç olmasın geçmiş olmasın hayırlısı olsun 😅
Nefes aldığımız her an tam vaktidir 😅
Bir umuttur yaşamak 😅
https://youtu.be/ldNS_gneuxo?si=luHwXJnz1MZRsGPg
Heheeh😅 Teşekkürler 😅Amin amin inşaAllah 😅
Kendi ağzımdan
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=wfhs6YzkD0ZFbGA7
beni kimin kırdığı ile alakalı bir durum bu
eğer ki sevdiğim biri beni kırdıysa kırılgan olurum
ama sevmediğim biri olursa hiç bir lafını kayda değer görmem rahatsız olmam ondan
Kırılganım. İçimde kırılganım ama dışarıya yansıtmam dayanabildiğim kadar dayanırım. Bunu yıkmaya çalışsalar da yıkamıyorlar. Hiçbirine bunun için izin vermiyorum.
Merhaba! 🤠🤠
Kimi insanlar bazı durumlarda kırılgan hissedebilirken, başkaları zor zamanlarda dayanıklı olabilir. Kırılganlık, duygusal tepkilerle ilgiliyken, dayanıklılık, zorluklarla başa çıkabilme yeteneğidir. Genelde, her iki yönü de zamanla geliştirmek ve dengelemek mümkün.
Cevap
22Cevap
Dayanıklıyım ben her zaman
Değişiyor aslında.. Bazen okyanusları geçip derede boğulduğum oluyor..
Aşırı dayanıklıyım bu yüzden el bombaları taramalı tüfeklerle falan geliyor hayat üstüme öff 😅 ne zaman pes edecekse artık beklemedeyim
İçsel olarak kırılgan ama dışarıya dayanıklıymışım gibi karışık bir çatışmadayım sanki, anlatamadım ama 🤭🤔
Dayanıklı biriyim hiç kırılgan biri değilim öyle bir karakterim yok.:)
Dayanılıklı olduğumu düşünüyorum
taş gibiyim, benim gibi taşı kırmaya kalkanla kavga ederim,
Kırılganlığımın içinde dayanıklılığımı muhafaza ediyorum..
Kırılgan ve alıngan tarafımın çok olduğu doğrudur
Dostlarıma kırılgan, düşman olarak tanımlayanlara çelik...
Yani ikisinin tam ortasında olabilirim ama dayanıklı tarafım daha ağır basıyor
Duygularıma göre değişiyor ama genelde dayanıklıyım
Konunun hassasiyetine göre değişir
Dayanıklı
zamana göre değişir
Yerine göreyim
Karşımdaki kişiye göre değişir
Kırılsam da dayanırım.
beni dayanıklı olmaya zorlayan hayatın ag
İkisi de değilim.
Dayanıklı
Dayanıklıyımdır