ՏҽӀɑʍՏ
Aşk, iş, kariyer, sağlık, ruhsal durum vs¿

ՏҽӀɑʍՏ
Aşk, iş, kariyer, sağlık, ruhsal durum vs¿

İş, aile hayatı sağlık durumum çok şükür iyi her şey yolunda 🙏 ama aşk hayatımda yaprak kıpırdamıyor 😂😂 ben aşkı yaşamaya değilde izlemeye gelmişim gibi bir hayatın içindeyim 😂 diygulandım laynn kıyamam bana 😂😂
Aşk hayatına bakacaz falda hddjaj
Hadi inşallah 🙏😂😂 tarotto bile sadece bakıyoruz 😂 dimi canımın içi ❤️ @fesfs
@fesfs önce rengarenk kadına bak :D
Merhaba; Hayatımda en iyi giden şey, genellikle kişisel hedefler, ilişkiler veya hobiler olabilir. Bazı insanlar için kariyerleri, sağlıklı ilişkileri veya yeni deneyimler en iyi giden şeylerdir. Bu, kişinin yaşamında en çok değer verdiği şeylere bağlı olarak değişir.
Benimki ise; Sanırım Kariyer ve hobi ( iyi ki ) 🤠💜❤️
Maşallah
ՏҽӀɑʍՏ maalesef bir tane bile güzel giden bir şey yok. hani insanın hayatında umut olur en azından bir şeyler iyi gider. ama bende sıfır maalesef. ve bekledikçe daha da kötüye gidiyor.
Nankörlük ve karamsarlık iyi bir şey değil. Sağlığım yerinde mi? Yes. Gerisini salla
Sağlık işte sıkıntı ablam yoksa gerisi gerçekten de önemli değil
Noldu sana
Yıllardır burnumdan nefes alamıyorum tam. ameliyat olunca biraz rahatlatıyor ama şimdi tekrar başladı son bir kaç haftadır. bakalım randevu arıyorum kbb ya can
Allah şifasız hastalık vermesin can 🙄
@Sosyetic_SheqiiL Amin ablam inşallah. duanı eksik etme 🙏 🫶
Cevap
119Cevap
Başta sağlığım sonra sevdiğim insanla ilişkim diyebilirim çokça amin 🤣🧿
Amin 🧿
İlişkim ve çekirdek aile hayatım
😌
Hemen her şey gadası 🙃 kötü giden bir şey yok çok şükür yeni yılda daha da iyi şeyler olacak 🙃🙃
İnşallah 🙏
Amin
Bana haksızlık yapanlara ettiğim âhlar.. Canları cehenneme herbiri müstahak olduğu depresif hücrede tıkılı kalsınlar sonsuza dek.
Amin 🤲🌺
O nasıl tam olarak iyi giden falan ben hiç bilmiyorum da..
Anlamadım ben bu görüşü 😅
Bende anlamadım boş ver.. 😅 Hakkaten nasıl yazmışım öyle.. Türkçe katili oluyormuşum.. 😄🤦🏼♀️
Soru sormaya çalışmışsın :D
Sormuşum aslında..
He ne sordun :D
Şair burada diyor ki o tam olarak nasıl bir şey ben bilmiyorum falan diyor. 😅
İşte aşk hayatım iyi gidiyor, sağlık iyi gidiyor, mental olarak iyi gidiyor gibi gibi 😅
Hımm diyorsun ben bilmem ki bunu.. 😅
Ha sen nazar değer diye şaapmıyorsun 😅
Hı hı ondan.. 😅
Aşk yok o yüzden bana göre iyi😃
Geri kalan 10/10
Aşk bu bulunur, bulunur dimi? 😃
Kapıyı çalar zaar😁😁😆
Kapı kalmış sanki ortada :D her yer duvar
🫢😅😅🤣
Bu ara hayatımda en iyi giden şey, bozulan sağlığımın düzelmesi. 3-4 yıldır bacağımda inanılmaz ağrılarım vardı, çok şükür iyiyim artık
Geçmiş olsun..
Teşekkür ederim ⚘️🌷
İşim çok iyi gidiyor ailemle aram çok iyi şu an onlardan ayrı yaşıyorum ama kopmadık hep görüşüyoruz ilişki durumum yok uzun bir süre de düşünmüyorum yaşanmışlıklar var onların etkiside var birde yeni bir gelişme oldu oda burası yeni geldim 1 5 ay felan buradayım güzel arkadaşlar ediniyorum özeliklede takip ettiklerim arkadaşlar iyi ki varlar soruları ile güzel vakit geçiriyorum son olarakta hayatımı söyleyecek olursam şu an iyi gibi inşallah bu zamanlarımı aramam diyorum öyle işte
Merhaba,
Ailem, sağlığım, para, arabam motorum, çevrem sevenlerim her şey! 😅
Tek eksiğim aşk!

NEREDESİN AHUUU😅 dıgı dık dıgı dık dıgı dık 😅
İş/Kariyer.
Sayısal ilk 6kdaki bir bölüm kazandım. 22 yaşımda mezun olur olmaz büyük bir bankada mühendis olarak çok iyi şartlarda işe başladım. 24 yaşımda askerliği yaptıktan sonra ABD'deki bir teknoloji şirketinden iyi bir iş teklifi alıp istifa ederek oraya geçtim, ilk arabamı da o yıl aldım.
Şu an 25 yaşımda borçsuz ve yalnız bir hayat yaşamaya devam ediyorum. Spora gitmek ve lisedeki agalarla arada buluşmak dışında dışarı çıktığım yok. Avrupa'da çalışan meslektaşlarımdan daha çok birikim yapabiliyorum burada.
Burada derken Türkiye'de yani
Çok şükür çalışıyorum. En iyi giden şimdilik o. Zaten evliyim. Sağlık kötü. Tansiyon şeker beyin kanaması kalp hepsi var. Daha ne olsun 😀
İyi ki çalışıyorsun ha, uğraşılmaz şenlen
Ay senlen
Ne yaptım da bee 🤣
Tavuğuna mı kışt dedim 😂
Tavuğum olsa kış derdin sen
Demezdim.
Tamam al geri günahını :D
🤣
An itibarıyla söyleyebileceğim bir şey yok...
Sebep 🙄
Kader, kısmet, tevafuk, yazgı, şans daha da yazarım da boş ver sjsj
Gizlenmeniz hiç hoş değil
Aşk hayatım bu aralar biraz çalkantıda, 2 haftadır konuşmuyoruz. Kariyer ve iş hayatım şuanda yok bile diyebilirim ama olması için çabalıyorum ve bu yıl olacak buna gönülden inanıyorum. Sağlık ve ruhsal duruma da gelecek olursak pek iyi olduğunu söyleyemeyeceğim çünkü anksiyete, kaygı bozukluğu, panik atak kısacası ruhsal hastalıkların yüzde doksanını taşıyorum ve bu durum doğal olarak sağlığıma olumsuz bir etkide bulunuyor ki bu durum da otomatik olarak hayatımı tamamen etkiliyor. Yani kısacası sadede gelecek olursak henüz tam anlamıyla bir şeyleri başardığım ya da yaşadığım söylenemez. Teşekkürler...
Tuhaf bir şekilde aşk hayatım iyi gidiyor gibi evliliğe doğru gidiyoruz şaşkınım
Ee ne güzel işte 🧿
Evet de ne bileyim bünyem iyi şeylere alışkın değil korkuyorum
Benim de değil :D alışırız sjdj
Kararlarım 💅pisman bile olsam kendime tam destek dksksksksk
😅 helal
Ricalar 😅
Sağlığım iyi en azından buna da şükür gerisi hallolur Allah'ın izniyle
Daim olsun.
Aşk hariç hepsi iyi gidiyor belki de aşk olmadığı için hepsi iyi gidiyor 😂
Mantıklı
Hayırlı uğurlu olsun 😂
İyi giden şeyler olduğunu söyleyemem. Kötüye gitmesin nötr kalsın yeterdi.
Nazardan mı korkuyon 😃
Kem gözlere kiş kiş şarkısını bulamadım onlardan korkuyom. Uçak deviriyor herifler uçak :D
Devirir tabii :D
Ben de onları deviririm heyt :d
Açıklamayi görünce hepsinde nasıl bu kadr berbat olmayı becerdm dıe düşündüm hepsi 0
Ben de yazarken, bu yok aa bu da yok… diye yazdım kendimce djdh
Tek dğlmism demekk
Değilsin
Şu anda akademik açıdan iyi gidiyor, alanında uzman birinden mentorluk alacak olmak moralimi yüksek tutuyor. Yarın ola hayrola bakalım ne çıkar bahtimiza...
Turizim firmasında çalışıyorum. su anda en iyi giden işlerimin yolunda olması. Zaten bu yolundaysa her şey yoluna girer.
Eskisi kadar takmamayı öğrendim hala takıyorum ama eskisi kadar değil. Buna biraz olumlu gözle bakabilirim
Aşk konusunda biraz tökezledim galiba 😞😏işten devam edelim çok şükür ki sevdiğim işi yapıyorum😊
Hiç bir şey İşlerim kötü sağlığım kötü İşim olmayınca hobimde olmuyor. Beni sevende yok heryerde 0 0 0
Hayatımda en iyi giden şey surekli bitmeyen isteklerim. Hala maaşı aldığım zaman ne yapicam bilmiyorum çünkü hep birseyler yapmak istiyorum
Şöyle söyleyeyim kariyer yolunda ilerliyorum Allah'ın izniyle Şu an için her şey rayına oturdu gibi bir şey
Hayatımda aile ilişkilerim gayet iyi gidiyor. Birbirimize bağlı bir aileyiz. Eğitim hayatım yoğun ama yolunda maalesef aşk hayatım sıkıntılı:/
şu an için aşk hsjsjjs
Maşallah diyelim 😅
sabah gidecek yerimiz akşam dönecek yerimiz var çok şükür
Şükür 🙏
Hiç birşeyin yolunda gitmemesi gayet istikrarlı ve iyi bir şekilde devam ediyor
Allah'a çok şükür karnımız tok elimiz ayağımız tutuyor sağlımız yerinde..
şu an iş iyi sayılır yaa memnunum digerleri kötü aşk ztn yok
sürekli borca girmek bu işi benden iyi yapan yok maalesefff düzelicez inş dhds
Buna ruh sağlığım dahil olmak üzere hiçbir şey olarak yanıt vermek istiyorum teşekkürler. 🤒
Sadece iş hayatım fena gitmiyor diğerleri sıfır maalesef!
Aile hayatım iyi onun dışında hiçbir şey iyi değil
Ömür kısalması hiç durmuyor bozulmuyor aynı hızda iyi bir şekilde ilerliyor
sağlığım var şükür, diğerlerinin de iyi gitmesi için çabalıyorum umut ediyorum. 😌
Bu aralar aşkım yolunda gidiyor gibi inşallah gerisi gelir
Aşk 1.5 senedir yok. İş havalimanında devam ama mutsuzum...
Hiçbir şeyin gitmediğini biliyor olmam en iyi giden şey sanırım.
Şükür sağlığım yerinde şükür işim iyi, şükür bir ailem var
Hayatım da şu an sağlık iyi gidiyor spora başladık bir yandan ders çalışıyoruz
Hayatında giden şey sadece iş güç ama bol strees.. onun dışında sosyal hayat kalmadı
Hayatım gitmiyor bir süredir askıya aldım nötr diyelim
Hayatımda en iyi giden şey hiç bir şeyin iyi gitmemesi galiba...
Gece gökyüzüne bakarak hayatın kendisini sorgulamak.
Sonrası başa sarıyor.
Hüznü gece...
Kahrı gündüz...
İçlerinden giden şu an en iyi giden iş hayatım.
Ailem, sevdiklerinle ilişkilerim, evlatlarım hepsi şükür 🙏
Ruhsal durum ve aşk mı? 🥲
Diğerleri iyi ya
Elbette aslında aşk olursa hepsi düzeliyor djdjs
Dur ya özledim o duyguyu zaten difjdjd
40 kere söyleyince oluyormuş, sen planımı anlamadın 😅
Duymadım 🙉😂
Bana bırak, o iş bende :D
Hiçbir şey
Neden
Bir kurşun mu döktürsek? Hep bela başım.
Kurşun sıktır bence kesin çözüm
Henüz delirmemiş olmam😂
Maşallah djdf
En iyi yaptığım iş işim,
Ne iş yapıyorsun
Ahaha fesfs 😂
Ya moralim bozuk psikolojim alt üst dalga geçme
Ol hadi
Hayatımda iyi giden bir şey yok 😏
Tek bir şey bile mi yok
Umarım olur..
Sağlığım dışında her şey çok şükür
Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim 🌼
Bu ara hiçbir şey yolunda değil.
Neden
Karışık boş ver
youtube.com/shorts/_hH4CNN4r8w?si=qp77SGnwZgUcmpf8
Ooo bayağı karışık 😃
Çoook :D
Sağlığım biraz kötü onun dışında hepsi iyi.
Umarım düzelir.
şu an sağlık.. en önemlisi de o gibi
Kesinlikle öyle
Hepsi sıkıntılı bende 🤣😂
Ne ediyon sen ya djdjs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?