Kişilik & Karakter Kasvetli havaları sever misiniz? NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Ben çok severim.😄Hava böyle görselde ki gibi olsa hep keşke 😄 Kasvetli havaları sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı. Kasvetli havaları severim evet 0 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hee biraz da ıslandıysam üstüme yok bulaşmayın yedi sülalenize söverim 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Bayılırızz gün yüzü göremiyoruz bari, bizi yansıtan hava görelim 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Offf çok severim bende 0 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Kapalı ama yağmursuz havalardan haz alıyorum. 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,8b cevap paylaştı. bir zamanlar sevdiğimi sanıyordum 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,6b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet çok severim 0 0 Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Fazla seviyorum 0 0 Yorumla
Queenn2000 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bayılırım 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sevmem. Gerilirim 0 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazen seviyorum. 0 0 Yorumla
Sedat272727 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 87% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 807 cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 40,9b cevap paylaştı. Yok sevmiyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Kasvetli havaları severim evet
Hee biraz da ıslandıysam üstüme yok bulaşmayın yedi sülalenize söverim
Bayılırızz gün yüzü göremiyoruz bari, bizi yansıtan hava görelim
bu havada başına şimşek çaksa yıldırım düşse ne güzel olurdu 😂🤭
Üşümeyi özlemişim.
Offf çok severim bende
Seviyorum hoşuma gidiyor
Çok sevmiyorum
Kapalı ama yağmursuz havalardan haz alıyorum.
bir zamanlar sevdiğimi sanıyordum
Severim
En sevdiğim
Severim
Sevmem
evet çok severim
Fazla seviyorum
Bayılırım
Hiç sevmem
Bende bi tutkudur...
Sevmem. Gerilirim
Bazen seviyorum.