Vala yeter artık yolda yanında geçip bütün parfümü çekiyoruz 😂

Vala yeter artık yolda yanında geçip bütün parfümü çekiyoruz 😂
Hiç sorma ya geçen market sırasındayım içecek aldım önümde bir bayan var yok böyle bir koku neredeyse düşeceğim o derece dersinki parfümü sıkmamış içmiş öyle yani neyse çıktım oradan işe geçtim kokuyu alan geliyor kedi köpek gibi herkes burnunu çeke çeke yanıma geliyor ya parfümün ne güzel nereden aldın diyorlar aldı beni gülme söyle dediler dedim aşağıda markette kasanın yanında halka açık parfüm stantı var herkese bedava git al ben oradan aldım he iyimiş ya dur bizde gidip alalım baktım ciddi ciddi gidecekler ya gelin dedim öyle bir şey yok kadının biri önemdeydi o heralde üstüne dökmüş bizede bulaşmış rüzgardan dedim öyle bir anım var senin soruyu görünce o geldi aklıma 😅
Hele erkeklerin parfümü😹 ne iğrenç kokuyor hadi birkaç fıs sıkarsın neyse ama şişenin içine düşmüş gibi parfüm kokuyorlar😹 bende belirtmekten hiç çekinmiyorum pat diye söylüyorum
Hacı parfümü 😂
Bende sıkıyorum valla parfüm bir imzadır isteyen sıkabilir ama çok çekici olsun 😂
Hacı parfümü gibi olanlardan bahsediyorum 😂
Bende öyleyim bişi diyemem djjd
İlla övdürtcen mi kendini
Tabi
Senin kötü kokma ihtimalin yok canım 😇
Cevap
6Cevap
uzak dursunlar benden
İçine mi düştün mübarek diyorum gadası
Bari hoş kokular olsa hshs garip garip kokular sıkıyorlar, şu ana kadar sadece iki kişinin parfümüne tek hayran kaldım dönüp baktım yani o derece iyiydi
Bazen bende yapıyorum onu ya sabaha kadar koklarım resmen 😂
Tam olarak böyle tepki veriyorum ahdbsjzndjs ne yapmak istediğim bana kalsın🤣
bunu her gördüğümde gülüyorum ya 😂
Çok abartmamak lazım bence de. Seni sevdiğin kadar çevrendeki insanlar da rahatsız olabilir. Astım olabilir veya başka bir hastalık olabilir. Bunlar da düşünerek davranmak lazım.
Kapalı ortamda ortak soyunma odalarında yapanlar var bir de. Çok düşüncesizler bende alerjik astım var mesela tıkanıyorum her seferinde.
Ya bi de dandik parfumu bica ediyolar ustlerine.. ne saniyolar cok guzel koktuklarini falan mi :D bence onlarin hepsi npc..
Parfüm şişesinde boğasım geliyor yatıyorum orada parfüm sıkıyor 😏😂
"Benim parfümüm seninkinden daha güzel." diyorum içimden..
Koku güzel bir sey okey ama daha kahvaltı yapmadık midemizi berbat ettiniz be az sıkın bari
Git yıkan diyesim geliyor😅
Maske ve mesafe en doğrusu.
hoş kokuyorsa idare ederiz , zaten 6 sanıye sonra kokuya alışıyoruz ve hissetmiyoruz
Ter kokusundan iyidir
Yani de az olsa daha iyi 😂
o parfüm birde kötü kokuyorsa
Arabadan dışarı biraz sallandırıp havalandirmak 😅
Ben iki fis yapiyorum 😂
Ter kokmalarından iyidir bence
Valla ben dolduruyorum ya 😅 özür dilerim
En iyisi aslında 😂
Yapacak bir şey yok
Üstüne öksürürüm🤣
Midem bulanıyor ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?