Kişilik & Karakter Kaç gündür başım çok kötü ağrıyo acaba hafızam mı siliniyo🙄? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor İnşallah Güncellemeler1 yıl Şu ne alaka diyen kızlar mal mısınız arkadaşlar kdgjjfjg Kaç gündür başım çok kötü ağrıyo acaba hafızam mı siliniyo🙄? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Silik olsa duramazdın ahsh 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. bence bol su iç 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Geçmeyen baş ağrısı sıkıntıdır yalnız, benim beyin damarında tıkanıklık çıktı baş ağrısı şikayetiyle gidince. Erteleme, git bir an önce 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Normalde hiç ağrımaz Yorumla Oluştur 1 yıl Bende de hiç ağrımazdı, 1 hafta hiç geçmeyen ağrı başlayınca gittim. Olağanüstü bir durum var belli ki, şakaya gelmez Yorumla Soran 1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Oluştur 1 yıl Teşekkür ederiz Yorumla
BuzPüskürtenEjder Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Baş ağrısıyla hafıza silinseydi başım ağırsın diye uğraşırdım, öyle bir şey olursa haber biz de yapalım 🤣 0 0 Yorumla
rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Günlük en az 2 litre su iç, yeterli uyu ve vitamin/mineral takviyesi al. Hala devam ederse doktora git. 0 0 Yorumla
küçüksoğan Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. hmmmhttps://www.youtube.com/embed/0sSNL1kvLHU 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Resim ne alaka aq klozetin dibinde hafızanız güçlenir 1 0 Yorumla
MyReligionisLove Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Beyninde bulunan atomlar değişiyor. Foto sana mı ait, yerde niye oturuyonuz be, çok iğrenç. 0 0 Yorumla
YeşilSandalet Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Andnndsns her kelimen dua olarak kabul olur bilesin 0 0 Yorumla
YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Öyle olsaydı sürekli silinirdi hafızam hep başım ağrıyor artık onu sevmeye bile başladım 🥲 0 0 Yorumla
melikenilayy Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Çok akıllı olduğun için ağır gelip ağrıtmıştır 🎀 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Yaa djjfjd🌸 Yorumla melikenilayy 1 yıl Kadin dayanismasi wmxhdmdjd💜🎀 Yorumla Soran 1 yıl Ahah iyi ki varsınız 😂🌸 Yorumla
Sky_Walker Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 91% 1 yıl Keşke öyle olsa ama değil 1 8 Yorumla Soran 1 yıl Belki siliniyodur hı Yorumla Sky_Walker 1 yıl Herkesde nasıl etki eder bilmiyorum tabi bende migren oluyor genelde ve hafıza silmiyor silmesini o kadar çok isterdimmmm ki 😃 Yorumla Soran 1 yıl Neyin silinmesini isterdin mesela Yorumla Sky_Walker 1 yıl Her şeyin Yorumla Soran 1 yıl Okadar mı kötüü Yorumla Sky_Walker 1 yıl Kötü mü bilemem de tercih meselesi diyelim 😃 Yorumla Soran 1 yıl Diyelim😀 Yorumla Sky_Walker 1 yıl Teşekkürler 😂 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynen fabrika ayarlarına dönüyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl İnşallah Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Beynin kendini yok ediyor olabiliyor 🙄 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ne alaka diyen oluyo ya sinir oldum neden bu kadar ciddiye alan oluyo her şeyi djgjjfg Yorumla вуηαяcσѕ 1 yıl Ahahah şaırmadım :D Yorumla Soran 1 yıl Bunlar nasıl yemeğini falan yiyor acaba ya da yiyebiliyolar mı djjgjf Yorumla
BirPeriKızıı Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Ay benim de öyle umarım hafızam siliniyordur 0 0 Yorumla
nasira Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Bence hafızanın silinmesi o kadar da iyi bi şey değil 1 0 Yorumla
çevrimiçiiii Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Alsana 😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Neyi Yorumla çevrimiçiiii 1 yıl youtube.com/shorts/yJadnNDwwUk?si=Igwo7xu3495iKflu Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 537 cevap paylaştı. Darısı başıma inşallah 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Keşke öyle olsak nerde 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Öpim mi aplam gecsn 1 0 Yorumla
TARKAN_TEVETOĞLU Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Hafızanda bişey varmıydı silinebilecek 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok muydu Yorumla TARKAN_TEVETOĞLU 1 yıl Ne bilim bende sana soruyorum Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı. Miğren olabilir 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır. 0 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Migren olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Silik olsa duramazdın ahsh
bence bol su iç
Geçmeyen baş ağrısı sıkıntıdır yalnız, benim beyin damarında tıkanıklık çıktı baş ağrısı şikayetiyle gidince. Erteleme, git bir an önce
Normalde hiç ağrımaz
Bende de hiç ağrımazdı, 1 hafta hiç geçmeyen ağrı başlayınca gittim. Olağanüstü bir durum var belli ki, şakaya gelmez
Geçmiş olsun
Teşekkür ederiz
Baş ağrısıyla hafıza silinseydi başım ağırsın diye uğraşırdım, öyle bir şey olursa haber biz de yapalım 🤣
Günlük en az 2 litre su iç, yeterli uyu ve vitamin/mineral takviyesi al. Hala devam ederse doktora git.
hmmm
https://www.youtube.com/embed/0sSNL1kvLHUResim ne alaka aq klozetin dibinde hafızanız güçlenir
Beyninde bulunan atomlar değişiyor. Foto sana mı ait, yerde niye oturuyonuz be, çok iğrenç.
Andnndsns her kelimen dua olarak kabul olur bilesin
Öyle olsaydı sürekli silinirdi hafızam hep başım ağrıyor artık onu sevmeye bile başladım 🥲
Çok akıllı olduğun için ağır gelip ağrıtmıştır 🎀
Yaa djjfjd🌸
Kadin dayanismasi wmxhdmdjd💜🎀
Ahah iyi ki varsınız 😂🌸
Keşke öyle olsa ama değil
Belki siliniyodur hı
Herkesde nasıl etki eder bilmiyorum tabi bende migren oluyor genelde ve hafıza silmiyor silmesini o kadar çok isterdimmmm ki 😃
Neyin silinmesini isterdin mesela
Her şeyin
Okadar mı kötüü
Kötü mü bilemem de tercih meselesi diyelim 😃
Diyelim😀
Teşekkürler 😂
Aynen fabrika ayarlarına dönüyor
İnşallah
Beynin kendini yok ediyor olabiliyor 🙄
Ne alaka diyen oluyo ya sinir oldum neden bu kadar ciddiye alan oluyo her şeyi djgjjfg
Ahahah şaırmadım :D
Bunlar nasıl yemeğini falan yiyor acaba ya da yiyebiliyolar mı djjgjf
Ay benim de öyle umarım hafızam siliniyordur
Bence hafızanın silinmesi o kadar da iyi bi şey değil
Alsana 😂
Neyi
youtube.com/shorts/yJadnNDwwUk?si=Igwo7xu3495iKflu
benimde ağrıyor geçmiş olsun
Darısı başıma inşallah
Keşke öyle olsak nerde
Dönüşüm başlıyor
Hayırlı olsun