Yarın doktor randevum var özel bir kadınsal sebebiyle gidiyorum
ben o doktorun suratına bakarak şikayetimi nasıl söyleyecem utancımdan ölürüm yani ne yapacağımı pek bilmiyorum sizce nasıl konuşabilirim
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yarın doktor randevum var özel bir kadınsal sebebiyle gidiyorum
ben o doktorun suratına bakarak şikayetimi nasıl söyleyecem utancımdan ölürüm yani ne yapacağımı pek bilmiyorum sizce nasıl konuşabilirim
Senin için nadir olan şey o doktor için her gün rutini olmuş bir iş. Şikayetini dinleyip teşhis koymaya çalışacak ve sonra senin yüzünü bile hatırlamayacak. Rahat ol
Doktor kadın ise çekinmene gerek yok. Erkek ise de şöyle düşün hastalık için gidiyorsun bunun günahı vs yok zaten. Benim ilk kızımın doktoru erkek ikincisinin bayan idi. Her ikisi de eşitti gözümde doktor yani sonuçta.
Cevap
12Cevap
utanmayın bence
Erkek doktorsa yanında kız asistan var o asisanın ord aolma sebebi şahitlik etmek erkek oldugu için. Onun dışında buna alışmanız gerekir Kadın olmak doğmak doktor kontrolü gerktirir muayene gerektirir
Sağlığın ayıbı olmaz. Hatta o doktor senden once neler görmüş şahit olmuştur ki hiç yadirgamaz da. Eğer çok cekiniyorsan yüzüne pandemide takılan maskelerdir tak. Cekingenligini ve utangacligini bastırır.
Doktorunda bir insan olduğunu düşün hepsinin ayrı bir hikayesi var. Sorunun özelse doktor günde yüzlerce hasta görüyor utanmana gerek yok yani.
Doktor en son çekindiğin kişi olsun onlar günde yüzlerce hasta görüp tedavi ediyorlar
Ben hamileyim vajşnal muayne yaptılar geöende utanıyor insan cok zor seni anlıyorum
kizim ne utaniyon adam gunde kim bilir kac kez goruyor
Gunde
90 hasta baktigini ve seni hatirlamayacgini düşünerek konuş
Gayet normal karşılar çekinme
saglıkta utanma olmaz
Hm peki vajinada mi bu?
Bu kadar utanacağın konu nedir 😀
Doktordan utanilmaz git anlat tedavini ol
ya utancak ne var doktorun işi bu
Alışkın o oooo neler duymuştur
Goster
Kadın doktor seç bence