Kişilik & Karakter Yaşama sevinciniz yerinde mi? AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Yapay Zekaya Sor Bugün böyle bir kahvaltıya gittim de yaşama sevincim yok mu dedim sanki🤣Bu gönderiyi Instagram'da görüntüleyin Yaşama sevinciniz yerinde mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Evet yerinde bebeğim sayende 😘 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yaşama sevindim yok maalesef 1 0 Yorumla
fesfs Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl https://youtu.be/wZAZB4oTcrw?si=tS8HdSRcwoR5s95DYaşama sevincim her yerde var😂 1 1 Yorumla AşkıÖldürmek 1 yıl 🤣🤣 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Değmeyen sahtekâr ruh hastalarını yok sayıyorum.. Ben kendi yaşama sevincime ve hedeflerime odaklandım her zaman.. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Çok şükür yerinde. Bazı zamanda hayattan nefret etsem de yine yaşamayı seviyorum. 1 0 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Bu tarz sorularda direkt aklıma Ahmet Kayanın Penceresiz kaldım şarkısı geliyor yahu :D Afiyet olsun 1 3 Yorumla AşkıÖldürmek 1 yıl Teşekkürler kahvaltı benim değil ama 🤣 Yorumla yeterhayeterhayat 1 yıl Yiyene afiyet olsun o zmaan :D Önce yorum attım sonra detaya baktım da hemen alta yazıp rahatsızlık vermek istemedim ^^ Yorumla AşkıÖldürmek 1 yıl Önemli değil iyi günler 😂 Yorumla
bayannc Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bir başkası benim yerimde olsa iki güne kafayı sıyırırdı ben çok güçlüyüm bu yüzden yaşama sevinciyle doluyum 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Eskisi kadar Yok ama günümüz insanına oranla baya yüksek diyebilirim 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Buğün bende güzel bir kahvaltı ettim ama evde. Yaşama sevincim hem var gibi, hem yok gibi. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. bir duşa girip bebek gibi olursam yaşama sevinci beni bulacak hissediyorum 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Elhamdülillah ya. Ben de şaşırıyorum ama yerinde valla. 1 0 Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kahvaltıdan ziyade manzara yetermiş yaşama sevincini yükseltmeye 😎🙂 1 0 Yorumla
Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Manzara harika ama evet yaşama sevincim halen yerinde 1 0 Yorumla
İKİcEYREK Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 514 cevap paylaştı. Gram kalmadı ama ailem üzülmesin diye yaşıyormuş gibi yapıyorum 1 0 Yorumla
ecemsuuuh9999 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 1 yıl Niye internetten bulduğun kahvaltıyı kendin gitmiş gibi atiyosun? 1 1 Yorumla AşkıÖldürmek 1 yıl Kahvaltıya gittim mı yazıyor orada 🤣 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Yerine geldi :D 1 0 Yorumla
Sadbut_true Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Antalya'da mı yaşıyorsun 1 2 Yorumla AşkıÖldürmek 1 yıl Evet Yorumla Sadbut_true 1 yıl Harika bir şehir Yorumla
aytenliikadin Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Ayy manzaraya bak böyle kahvalti etmek müüük 1 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yaşamsevincimiöldürmek... 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Şükürler olsun süperim 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Baktık ölmedik yaşamaya devam 😄 1 0 Yorumla
çikolatalıpastanızz Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 420 cevap paylaştı. Bu aralar yasama sevincim yerlerde 1 0 Yorumla
Yalniž_kadîňn Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 940 cevap paylaştı. Her şeye rağmen yerinde çok şükür 1 0 Yorumla
Hand_some_34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Bu aralar değil ama genelde yerinde oluyo 1 0 Yorumla
bsrtpl Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. yerinde değil, malasef. 1 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Harika görünüyor manzarada üffff 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çok şükür yerinde 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yerinde çok şükür 1 0 Yorumla
Zehra-gül Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Belki 1 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Şu an değil 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. %30 seviyelerinde 1 0 Yorumla
burakk000 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 91% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 513 cevap paylaştı. Evet yerinde 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Çok şükür yerinde. 1 0 Yorumla
Cankuş1223 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 325 cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet yerinde bebeğim sayende 😘
Hayır yaşama sevindim yok maalesef
Yaşama sevincim her yerde var😂
🤣🤣
Değmeyen sahtekâr ruh hastalarını yok sayıyorum.. Ben kendi yaşama sevincime ve hedeflerime odaklandım her zaman..
Çok şükür yerinde. Bazı zamanda hayattan nefret etsem de yine yaşamayı seviyorum.
Bu tarz sorularda direkt aklıma Ahmet Kayanın Penceresiz kaldım şarkısı geliyor yahu :D Afiyet olsun
Teşekkürler kahvaltı benim değil ama 🤣
Yiyene afiyet olsun o zmaan :D Önce yorum attım sonra detaya baktım da hemen alta yazıp rahatsızlık vermek istemedim ^^
Önemli değil iyi günler 😂
Bir başkası benim yerimde olsa iki güne kafayı sıyırırdı ben çok güçlüyüm bu yüzden yaşama sevinciyle doluyum
Eskisi kadar Yok ama günümüz insanına oranla baya yüksek diyebilirim
Buğün bende güzel bir kahvaltı ettim ama evde. Yaşama sevincim hem var gibi, hem yok gibi.
bir duşa girip bebek gibi olursam yaşama sevinci beni bulacak hissediyorum
Elhamdülillah ya. Ben de şaşırıyorum ama yerinde valla.
Kahvaltıdan ziyade manzara yetermiş yaşama sevincini yükseltmeye 😎🙂
Manzara harika ama evet yaşama sevincim halen yerinde
Gram kalmadı ama ailem üzülmesin diye yaşıyormuş gibi yapıyorum
Niye internetten bulduğun kahvaltıyı kendin gitmiş gibi atiyosun?
Kahvaltıya gittim mı yazıyor orada 🤣
Yerine geldi :D
Hem de fazlasıyla yerinde 🌸
Antalya'da mı yaşıyorsun
Evet
Harika bir şehir
Ayy manzaraya bak böyle kahvalti etmek müüük
Yaşamsevincimiöldürmek...
Şükürler olsun süperim
Baktık ölmedik yaşamaya devam 😄
Yok bea afiyet şifa olsun
Yerinde tabi hayat devam ediyor