Selamm jdjdj Dün çalışırken böyle bir olay oldu güldüm güldükçe gözüm yaşardı maskaram aktı gözüm yandıkça daha çok güldüm dkkd sorayım dedim😂 Sizinde bazen böyle alakasız boşyere gülesinz geliyor mu?
Bazen gelir. Üniversitede derse giderken fakültenin giriş kapısında kendi içimde çok küçümsediğim biri vardı ve aklıma geldi. Kafamın içinde yine ezikleyip dururken yüzümde bir gülümseme oluştu. En yakın arkadaşımın liseden sevgilisi ile de aynı bölümü okuyorduk. Arkadaşın lisedeki sevgilisi üniversitede başka bir kızla sevgili olmuş kendi sınıfından. İlk yıl arkadaşım başka bir üniversitede okuyordu ve bizim üniversiteye geçiş yapmış. Sağlık sorunları yüzünden geçiş yapmış Muğla’da akrabası falan olmadığı için bir şey olsa yanında olmaya. Bizim bölüm de her şehirde yoktu zaten. Şimdi açmışlar diye duydum. Neyse konuya döneyim. Arkadaşımın eski sevgilisinin üniversitedeki sınıfından olan sevgilisi ve ben alttan aldığımız derse girerken giriş kapısında denk geldik. Benim gülümsemiş olduğumu görünce üstüne alınıp neye gülmüş olduğumu sordu. Sana değil diyorum, anlamıyor. Ben de en son “Bir sa***lak gördüm de ona gülüyorum.”dedim dayanamadım da. O da “Kendinden mi söz ediyorsun?”dedi. Ben de “Sen, hiç aynaya bakmıyorsun galiba.”dedim. Sınıfa çıkana kadar ve hatta sınıfta da biraz ağız dalaşına devam ettik. Bazen oluyor yani olmadık yerlerde geçmişten yaşanan şeylerin aklıma geldiği ve gülümsemiş olduğum kendi kendime. Milet diyordur bu kız neye gülüyor diye. 😂😂Ne yapayım? Kendimi tutamıyorum aklıma geldiğinde.
Benim bir akrabam acıklı hikayesini anlatırken gülmem gelmişti. Kadın orada babasının öldüğünden bahsediyor, ben gülmemek için kendimi zor tutuyordum. Gerçi aklıma komik bir şey gelmişti o an, ne bileyim xjdksj
Oluyor ya... geçen müşterilerin yanında bi de kasadayım gülme krizi tuttu bana bakıyorlar bu mal neye gülüyor diye ama benimki durduk yere oluyor xjsjcnsn