1 ve 2 Kasım doğumlu ikisi de.
Buna tesadüf diyebilecekler olabilir. kova burcu olan aynı tarihte doğmuş sadece yıl farklı olan 2 kişi daha tanıyorum, burun yüz yapıları bile tıpa tıp aynı. ama normalde kimsenin aklına gelmez benzetmek.

1 ve 2 Kasım doğumlu ikisi de.
Buna tesadüf diyebilecekler olabilir. kova burcu olan aynı tarihte doğmuş sadece yıl farklı olan 2 kişi daha tanıyorum, burun yüz yapıları bile tıpa tıp aynı. ama normalde kimsenin aklına gelmez benzetmek.

%100 inanıyorum çünkü kendi haritamı yorumlattığımda, arkadaşlarımı yorumlattığımda tamamen aynı sayılır karakter özellikleri bazıları hani her koç aynı mı falan diyor ama asıl olay haritada bitiyor ay burcu yükselen burcu çok önemli yer teşkil ediyor. Tanıdığım yengeç erkeklerinin çoğu duygusal ve empati yeteneği yüksek kişiler ama birini daha tanıyorum yengeç erkeği oda gayet iyi biri ama daha alaycı daha umursamaz yengeçlere göre bir baktık ay burcu yay diğer çoğu burcu hava gerçekten şu doğum haritası sinastri haritası olayına tamamen inanıyor sayılırım bunca mucizevi olay tesadüfen gerçekleşemez
Helal sana. tebrik ederim farkındalıklısın. Düz mantık direkt inanmıyorum çekmiyorsun sabit fikirli insanlar gibi. Bak diğer yorumlarda yay burcu bi kızla tartıştık bu konuyu. heryeri araştırdıgını ve nihayetinde astrolojinin yalan olduguna kanaat getirmiş kendince, kendini akrep özellikleri barındırdıgını sanıyordu. ama bazı ince noktaları atlayınca yanlış çıkarım yaptığını ben onu düşünmeye sevk ettikçe fark etti. biraz tartışınca bana hak verdi ve o sandığı akrep özelliklerine sahip oldugu düşüncesini fırlatıp attı, yanılgısını anladı. Parmak izi gibi bir şey bu iş. Ben 5 aydır astrolojiyi çözmeye çalışıyorum daha öncesinde hiç alakam bile yoktu. Doğum haritaları kişiye özeldir. Ay, yükselen, mars, merkür, venüs vb aldığı konumlar kişiyi benzersiz hale getiriyor parmak izi gibi. Bilim, soyut kavramlarla ilgilenmez bu nedenle astroloji gerçek değilmiş gibi yanlış çıkarımlar yapılıyor. Soyut kavramların gerçekliğini sen kendin mantık süzgecinden geçirip test ederek bulmalısın senin de yukarıda anlattığın gibi...
Abi ya 5 yıl mı cidden harikasın epey emek var ama yazında belli valla tebrik ederim
Yıl değil, 5 ay.
Yükselenim akrep ve ay ikizlerde.
herşeye merakım, gizli şeyleri çözme tutkum oradan geliyor.
Kendimin benzerini bile gördüm aramızda 2 gün vardı. yüz hatlarımız tamamen aynıydı.
Kova ve başaklarda da yakaladığım oldu fiziksel benzerlikleri.
Vay be iyiymiş
Evet aynı burç olanlar garip bir şekilde yüz hatları renkleri saç stilleri filan birbirine benziyor mesela ben Oğlak burcuyum kısık gözle bakarım benim gibi başka Oğlaklar tanıdım aynı bakış aynı göz şekli aynı yüz hatları sanırım gerçek astroloji
Helal sana, toprak elementi olmana rağmen bu farkındalığa sahipsen alkışlarım seni ben. Genellikle toprak elementleri bu tip şeylere çok karşı çıkıyor. inatçı ve sabit fikirliliklerinden dolayı değişime açık olmuyorlar. sana şaşırdım.
Yükselenim Balık Ay burcum Akrep sanırım bunun etkisi var
heh bak bu farkındalığın ondan geliyor. aklıma da geldi sorsam mı acaba yükselen veya ay su elementi mi diye ama vazgeçtim. Sezgisel zeka olmayınca toprak elementleri genellikle fos çıkıyor bu tarz kıyaslamalarda. su elementleriyle donatılmış olan sana sezgisel zeka verir. robotik davranmazsın olaylara yaklaşımlarında. ay akrepte olması zaten seni bir adım öne çıkarır sezgisel anlamda iyi düşünürsün , parçaları iyi yerine koyarak anlamlandırırsın hislerini kullanarak..
Yani duygusal biriyim zaten normalde Oğlaklar çok zor aşık olurmuş fakat ben kendimi hızlı kaptırıyor um birine romantik sözler söylerdim hediyeler alırdım çalışmayı da pek sevmem yükselen değil de ay burcumun etkisi altındayım kindarlık şüphecilik sezgisel zeka etkisi var biri sert şekilde öte git dese bile düşman oluyorum o kişiye Su grubunun özellikleriymiş bunlar
Evet su burçları öyledir.. ay akrep olan birini tanıyorum o da aynı senin gibi şüpheci ve kindardı, terazi olmasına rağmen. Ay duyguları yönetir çünkü. Doğum haritasındaki farklılıklar işte kişiyi benzersiz yapıyor parmak izi gibi. Ben balık olmama rağmen ay ikizlerde. aynı onlar gibi herşeyi öğrenmeye meraklı ve çok sıkılgan devamlı konu değiştiren yapıya sahibim. Su burçları anlamada ve sanatsal yönlerde çok üstteler ama ateş ve toprak da haritada dengeli olmalı. Değilse tembellik veriyor kişiye, duygusal olarak baskın, çok alıngan oluyor o kişi.
Peki sence hangi burç kadınlarıyla uyumlu yum?
Su burçlarına yönelmen lazım. seni onlar anlar. balık kadınlarıyla anlabilirsin. özellikle mars'ı ve yükseleni oğlak olanlarla kanımca daha uyumlu olabilirsin.. bir kişinin yükseleni diğer kişinin güneşiyle aynıysa kavga etseler bile uzlaşabiliyorlarmış.
bir de kadın haritasında mars uyumu haricinde juno'ya da bak. balık veya oğlak junosu olanlarla sanırım daha uyumlu olursun.
ikisiyle de uyumsuzum😐
haritasında su baskını olan topraklarla dene bi de
Boğa kadınıyla iyi anlaşıyorum Başak kadınıyla da ama Başak sonra dan iki yüzlü sinsi çıkıyor karşılaştıklarimin hepsi böyleydi maalesef su grubundan Yengeç ve Balıkla olmuyor Akreple iyi anlaşıyorum derken ortada sebep yokken ayrılıyo ya da terk ediyo hava grubuyla anlaşamıyorum pek belki nadir olsa da Kova kadını Ateş grubundan Koç ve Aslan kadınıyla garip bi şekilde iyi ablasiyorum onlarında yanındayken kendimi kahkahalar atarken buluyorum bianda Yay kızıyla da iyi anlaşıyorum ama güvenilmez oluyolar bizzat benim tecrübelerim
Batı astrolojisini de, vedik astrolojisini de araştırmış birisiyim. Astroloji tamamiyle yalan. Haritamla asla uyuşmuyorum mesela. İnanmıyorsan toprak elementin baskın o zaman diyeceksin ama hayır ateş elementim baskın. Mesela ben akrep burcuna aşırı bir şekilde uyuyorum ama haritamda bir tane bile akrep etkisi yok. Yay burcuyum ama onla gram alakam yok. Astroloji gerçek olsaydı ben net akrep burcu olurdum. O yüzden astrolojiyi tamamen saldım.
akrep burcuna nası uyuyorsun? 22 kasımda falan doğduysan tam akrep yay geçişi saate göre değişiyor aynı gün olsa bile bir saatten sonrası yay oluyor. kaçında doğdun önce bunu sorayım sana?
sen bana fotonu atsan akrep mi yay mı oldugunu net şekilde söylerim. kabak gibi fark var yüz hatları olarak yay ve akrep arasında. biri su elementi diğeri ateş
Yani 11 aralıkta doğdum. Akrep yay geçişinde doğmadım. Akrep burcunun tüm özelliklerini taşıyorum diyeyim sana. Aşırı libido yüksekliği, ölüm ve ötesine karşı merak, çok fazla kin beslemek, fazla takıntılı, her şeyini kimseye açmayan gizemli vs. bunları full taşıyorum. Haritamda sadece lilith burcum ve chironum akrepte.
iyi ama bu tarz bilgelik şeyler yaylarda da var. yay'larda filozof kafası vardır. bana sen tam doğum tarihini ve saatini bi söyler msiin? libido yüksekliği yay'larda da çok var. güneşin ve venüsün kaçıncı evde? bir tek kin besleme olayın yaylara uymuyor. ketum oluşun ve kin besleme olayın nereden geliyor onu merak ettim vesta ve ceresin akrep veya balıkta mı veya 8/12. evde mi onu merak ettim. 98 doğumlu musun?
Fotoğrafımı atamam ama tip olarak sana şunu söyleyeyim. Genelde çevrem bana hep duru bir güzelliğin var dedi. Geçen de bir yazı okumuştum su gruplarının duru bir güzelliği var diye. Öyle keskin yüz hatlarım yok ateş grubu gibi. O yüzden şaşırıyorum zaten ateş grubundan bir burca mensup olmama ve haritamda ateş baskını olmama.
reis yaylar zeki olur evet çok yay tanıdım ama ne yazık ki sezgisel zekanız su burçları gibi değil. bazen zeki olsan bile sökmüyor, ve yanlışı doğru bildiğini sanıyorsun. sezgisel kıyaslamayı su burçlarındaki gibi sağlıklı yapamıyorsun. çok yay tanıdım ben. yaylarda keskin yüz hattı yok zaten. çekici bi tarafları oluyor sadece ve genel olarak güzel oluyorlar. güzellik göreceli bi kavram. ben de su burcuyum balığım ama yüz hatlarım keskin muhtemelen mars ve venüsümün koç olmasından. sen bana gamsızlık var mı sende onu söyle? zira gamsız vurdumduymaz olmayan yay tanımadım ben çünkü yaylar maceracı ve keşifci ruhludur uğraşmaz eskiyle uğraşmayı. keşfedilecek yeni şeyler arar bu da vurdumduymaz yapar onları. ve gaddar, fevri, aceleci ve duygusuz oluyorsunuz koç ve aslanlar gibi çünkü ateş elementisiniz. bu durum duygusal zekanın zayıf olmasından kaynaklanıyor. su burçları gibi düşünceli empatik değilsiniz.
Gamsız maalesef değilim de keşke olsaydım. O zaman daha mutlu olurdum. Yayın o umursamaz özellikleri maalesef bende yok ama diğer saydığın gaddar, fevri, aceleci özelliklerinin hepsi bende var. Özellikle işler yavaş gidiyorsa aşırı sinirlenirim. Hiç sabır yok bende. Empati konusunda da küçükken çok empatiktim ama insanlar duygularımı çok fazla kullanınca bende kimseyle empati yapamayan biri oldum.
bak kendin bile söylüyorsun, gizemli ketum oluşun yüzünden akreplerle karıştırıyosun oysa gaddar fevri aceleci özellikler asla akreplerde bulunmaz. onlar derin ve tutkuludurlar. ayrıca konuşma tarzları nedeniyle toksiktirler. yaylarda bu şekil toksiklik olmaz. bir de eğer kızmayı kin ile karıştırıyorsun gibi geldi bana. evet yaylar çabuk sinirlenir fevri yapıları nedeniyle. ateş elementlerinin ortak özelliğidir zaten bu çabuk kızma olayı. ama çabuk sönerler. hemen unuturlar. ama akrepler veya su burçları kolay unutmaz kincidirler. özellikle yengeçlerden bu nedenle çok katil çıkar arkadan kuyu kazarak kurbanını öldürür. sendeki bu çabuk sinirlenme olayını bence kinlenmeyle karıştırıyor gibi geldin bana. işler yavaş gidince sinirlenme olayı emin ol tüm ateş elementlerinin ortak özelliğidir. sabırsız davranıyorsunuz yaratılışınız gereği. koçlarda da benzer durum var. hiç bi akrepte veya su elementinde bunlar olmaz.
Yay burcunun yönetici gezegeni jüpiter ve benim de jüpiterim balık. Bide güneşim ve plütom aynı burçlarda. O yüzden de kendimi su gruplarına karşı yakın hissetmiş olabilir ve kendimi onlar gibi sanmış olabilirim ama şimdi sen anlatınca fark ettim ki ateşi daha çok taşıyorum. Tutku, libido açısından ben kendimi akrebe çok benzetirdim biraz önce araştırdım ki ateş burçları da direkt tutkuyla alakalıymış zaten. Dediğin gibi su grubuna uysam bu kadar aceleci ve fevri olmazdım. Zevkli astroloji muhabbetin için teşekkür ederim. Bilgili biriyle oturup konuşmak daha zevkli oluyormuş.
Teşekkürler gurur yapmayıp gerçeği gördüğün ve söylediğin için. Bazıları gerçeği bulmak yerine sırf ego savaşına girip benim dediğim kesin doğrudur kafasında takılabiliyor. bunu sen yapmadın. Bazı konular çok derin düşününce çözüme kavuşuyor. Her zaman tüm ihtimalleri değerlendirmek lazım kesin yargıya varmadan evvel. Yoksa birileri tarafından manipülasyon kurbanı olabiliyoruz. Ben yapı olarak şüpheci bir insanım ve bilmediğim bir konuda kesin olarak şöyledir diyip yargılamak yerine mutlaka bir sebep sonuç ilişkisi ararım o bilmediğim konu hakkında farklı boyutlarda düşünerek. Bir yengeçin alıngalığı ile aslanın egolu oluşunu kabak gibi net görebiliyorsak ve ayırabiliyorsak, burçlar rastlantıdır demek sabit fikirliliktir, kişiye bilgelik katmaz, gelişimini baltalar. Aynı konular dini konular için de geçerli. İnsanlar çok çabuk karar veriyorlar doğru bildiğini zannederek.
Bu arada akrep, yay ve balık burçları kolektiften bilgi çekme hakkına sahip 3 burçmuş. Bir astrologdan duymuştum.
Cevap
3Cevap
bende Okan Bayülgenle aynı gün doğmuşum şükür ki benzemiyoruz dış görünüş olaraktan 😂 iki estetik olsak ortakta buluşuruz gibi ama bilemedim ndnd
var birşeyler değiştiren. açılar veya bilmediğimiz ortak noktalar olabiliyor. keşke elimde 100 binlerce kişiye ait doğum haritası olsa da 2 yakın tarihte doğan insanı fiziksel olarak birbirlerine benzer yapan noktaları saptayabilsem.
Kendi benzerimi de bulmuştum aramızda 1-2 gün vardı. 1800 lü yıllarda doğmuş biriydi.
Kova burcunda da buldugum oldu 2 benzer insan.
Doğum haritama hep baktırmak istemişimdir aslında.
Krimcan estetiksiz halini gördün mü sen bence estetiksiz hali benzemiyor
yüz burun yapıları ve bakışın verdiği vibe tamamen aynı. Biraz sezgisel yaklaşmalısın olaya.
Kova burcu ve kendi burcum olan balıkta bile benzerini gördüm hatta gün olarak 1 gün vardı aramızda. kendiminki resmen ikizim gibiydi, sadece 1800 lü yıllarda doğmuştu.
Gunes basak, yukselen kova, ay ıkızler, harıtamda baskın olanlar 5 toprak 5 hava 7 su grubu. juno terazı, kad akrep, chıron basak mesela hadı ben nasılım
hava elementiyle donatılmışsın. ay ikizlerde seni çok meraklı herşeyi öğrenmek isteyen biri yapar ama çabuk sıkılır konu değiştirirsin ikizler gibi. benim de ay ikizlerde. Ay burcun başağın soğukluğunu ve takıntılı oluşunu süpürebilir. yükselen kova da iyidir. mars, merkür ve venüsün nerde acaba
Mars yengec, merkur basak venus terazı
Ooo çok iyi.
Evlenmek istediğin erkek modeli evcimen, duygusal, evine düşkün, kibar, sanatçı ruhlu ve karizmatik görünümlü mü olmalı?
Bana da baksana
Neyine bakayım?
doğum tarihini ve saatini yaz müsait oldugumda bakayım haritana.
ya benzemeyenler
kova , ikizler ve başaklardan da benzeyenleri yakaladıgım oldu.
Ben terazi burcuyum yükselen başak nasıl görünüyorum sence acayip adam
sadece yükselenden bişey çıkmaz ki. haritanı görmek lazım tümünü
ay nerde? bilgilerini yaz
Ben inanıyorum🐣
akrep olup da inanmamak zaten saçma olurdu. benim dikkatimi bir şey çekti haritasında toprak elementi çok olanlar inanmıyor. kafaları basmıyor toprakların. bazı havalarda da var bu ama ben bunlarda sezgisel zekanın düşük oldugu kanaatindeyim. toprak çok fazla olabilir bu inanmayanlarda. insanın kör olması lazım. ben de balığım.
Mesele burçta değil aslında haritalarda ki gizemde. O yüzden harita okuma merağım olmuştur hep araştırırım. Batı astrolojisini az buçuk biliyorum ama vedik astrolojisi bana çok zor geliyor
Ben yazılımcıyım bu işe 5 aydır merak sardım. elimde 10 binlerce kişiye ait farklı burçlara ait doğum haritası olan veritabanı olsa şimdiye çoktan saptamıştım insanlardaki fiziksel özellikleri benzer yapan ortak noktaları. Herşeyi genetiğe bağlayanları şoka uğratırdım. papağan gibi genetikten bahseden saçma bir kitle var. dna veya madde ile açıklayabileceklerini sanıyorlar yaratılışla ilgili bazı gizemli ilimleri. genetikten öte gizemini koruyan şeyler var gün yüzüne çıkmamış ama anlamıyorlar. en nefret ettiğim tayfa sabit fikirli, bildiğini okuyan, değişime ayak uyduramayan, kendini geliştirmemekte ısrarcı inatçı tipler.
Burç en büyük saçmalık
anladım körlere bişeye yapamıyoruz.
Burç haritası yorumu cart curt diyorsunuz hayat buna göre şekillenir diyorsunuz.
Atatürk 26 Ağustos 1922 sabahı uyanınca ay İsmet Merkür bilmem neyle ters açıda benim yükselenim de şu o da zaten bilmem neyin etkisinde olacakmış bu ara çok deprem de olurmus vs vs diyip harekatı 5 gün erteleyelim kendimi iyi hissetmiyorum diyebilir miydi? Deseydi ne olurdu?
Burçlarda kişilik yorumları hep harika dimi peki bunca sapık katil manyak hangi burç?
konuyu manipüle ediyorsun. kendini çok akıllı sanma. sözünü ettiğin konunun benim paylaşımımla alakası yok. ben fiziksel benzerliği vurguladım. konu dışı konuşuyorsun. yoksa ben de inanmıyorum gelecekte bişeyleri astrolojiye göre tayin edenlere veya öngörmeye çalışanlara. Genellikle çıkar ilişkisi için yapıyor onu yapanlar. ben astrolojinin büyük payının olduguna inanıyorum yaratılış, karakter ve fiziksel özelliklere kadar herşeyde payı büyük.
Saçmalık
anladım körlere bişeye yapamıyoruz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?